Зарган
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
то вече т'ва стана от 1-2 лета сина ма бие с броя на човките за един излет - аверите т'ва им остава да ме бъзикат, щото поне на тях не пускам - ...и такъмите съм му купил и местата съм му показвал - той и око има за морето - нали ще ми става морски капитан - семейна гордост ... само да не вземе да се набута във форума и да го прочете т'ва защото аз държа на по-коравия край щом става дума за домашно възпитание 

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Дурумов, благодарско!
Пръта на колмик, който предлагаш и на мен ми харесва. Акция от 5-20 грама ми се струва малко лека но ще мятаме по-леки бомбарди
Ще го взема ако дадеш иширет че заргана е тръгнала преди да дойда. Иначе ще си ловим илария с Ганзите. Аз съм висок само 1,70 и ще са дълги за бомборда, но за другото ще станат.
Аз ICQ не съм ползвал и не ми се разправя.
Ще ти се обаждам във форума и по и-мейла.
Макарите ги взех по £36 = 103 лева. Пак са по-ефтини от БГ цените по 130лева.
Не ми се занимава с търговий. Аз идвам да релаксирам.
Да те питам друго нещо. Намират ли се във Варна триножници за прътите. Миналото лято нямаше и ги опирах по всякакви камъни и боклуци. Мисля да си донеса един от тук.
Да нося ли влакно от Англия или има хубаво във Варна.
Аз за дебелини от 0,15 до 0,30 използвам Berkley Trillene Sensation.
Много е хубаво.
Ти някъде беше споменал Гамакатцу - колко струва?
И последно - дано да има хубави бомбарди като дойда. Миналата година нямаше. В англия не са ги чували дори. Аз си донесох няколко и тази година ще стана първия рибар който лови заргана с бомбарда в Англиа. Тук се очаква до 2-3 седмици да тръгне. Скумрията вече я подкараха яко. Ще пусна няколко снимки на английска заргана в нова тема - за настървяване

Пръта на колмик, който предлагаш и на мен ми харесва. Акция от 5-20 грама ми се струва малко лека но ще мятаме по-леки бомбарди

Аз ICQ не съм ползвал и не ми се разправя.
Ще ти се обаждам във форума и по и-мейла.
Макарите ги взех по £36 = 103 лева. Пак са по-ефтини от БГ цените по 130лева.
Не ми се занимава с търговий. Аз идвам да релаксирам.
Да те питам друго нещо. Намират ли се във Варна триножници за прътите. Миналото лято нямаше и ги опирах по всякакви камъни и боклуци. Мисля да си донеса един от тук.
Да нося ли влакно от Англия или има хубаво във Варна.
Аз за дебелини от 0,15 до 0,30 използвам Berkley Trillene Sensation.
Много е хубаво.
Ти някъде беше споменал Гамакатцу - колко струва?
И последно - дано да има хубави бомбарди като дойда. Миналата година нямаше. В англия не са ги чували дори. Аз си донесох няколко и тази година ще стана първия рибар който лови заргана с бомбарда в Англиа. Тук се очаква до 2-3 седмици да тръгне. Скумрията вече я подкараха яко. Ще пусна няколко снимки на английска заргана в нова тема - за настървяване

BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Здравеите колеги гледам спорите за пръчки за заргана аз я трепя със "EUROHOLD"projekt match 3,90 и много съм доволен.Вярно акцията е 5-20 но 15гр.бомбарда си я мята на 70-80метра без проблем.Ако пък има вятър джиткам с карбон "JAXON"Atlantis 3.90 телескоп със сикови водачи и акция 20-60 и 30гр.бомбарда я исхвърлям окло 80-метра.
На слука
На слука

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ха така... на Бургас - сафридче ...а на нас Зарганка
от даляна на ...не казвам къде... извадили зизита и ме засилват по телефона да им нося червеи утре...нямало да се прибират в къщи ...щели да спят в фургона...гугутките ми те...май ще срежа лентата 

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вземай въдицата и тръгвай ако знаем къде кълве ще ходим само там.Поразгледай другите теми там колегите споменават на кои места са имали слука.Аз ходя на вълнолома, Кранево на 3-4буна или на Шкорпиловци(естакадата или сухото дере)хубава риба съм вземал и от плажа на Журналист места бол стига да ти се ходи.НА СЛУКАfelippemassa написа:Абе хора аз съм от варна и може ли да ви запитам каде кълве илария и заргана?

А какво мислите за това (груба пробна изработка)

в началото се опитах да запоя кука "двойка" под 45 градуса ъгъл (мое изобретение, идеята на което беше по-сигурно закачане), но не се получи добре. Не знам колко е удачно но имах малко свободно време...
Абе идеята е че влакното няма да се износва (това е стоманена тел) и намушването на куката трябва да става по-лесно. Минус е вирбелчето, което ще се вижда отпред.

в началото се опитах да запоя кука "двойка" под 45 градуса ъгъл (мое изобретение, идеята на което беше по-сигурно закачане), но не се получи добре. Не знам колко е удачно но имах малко свободно време...

Абе идеята е че влакното няма да се износва (това е стоманена тел) и намушването на куката трябва да става по-лесно. Минус е вирбелчето, което ще се вижда отпред.