Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов около Добрич
Използвам няколко монтажа,но най-работещият(на който бе хваната и въпросната щука),няма нужда дори от снимка,защото е максимално опростен.Има обаче една малка тънкост,която го прави може би толкова работещ-една въртяща блесна.Постройката на линиятае следната:основно влакно,стационарна плувка,утежнение(ако и колкото е нужно),вирбел,повод,блесна,рибка(закачена за гръбната перка).При движението на рибката,блесната създава вибрации и трептения,които допълнително привличат вниманието на хищника.Ако има нужда от снимка ще направя.
На 16 ноември са пускали риба в Одринци , някой да знае вярно ли е ??? 

- jivko81
- научил се да хвърля
здравеите колеги днес бях на язовир дрян отидохме на маитап но се получи добър риболов рибата кълвеше повечето на дъно на торен щото бял нямахме излизаше каракуди бабушки и червеноперки това е от мен
Що чак там бе , ми то и на Одринци се получи хубав риболов на същите риби

- jivko81
- научил се да хвърля
там няма нищо за в момента а и малко разходка
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Рано е още - допреди няколко дни имаше лед, според мен още няколко слънчеви дни са нужни...
-
- вече хвърля и на тежко
На 04.04.2014 ще се проведе съзтезание по улов на шаран на язовир Плачидол(големия) с продължителност 54 часа.За повече информация на ЛС
-
- новобранец
Вчера на Одринци класическо капо!От около 10-15 човека никой не изкара нито една рибка!
Че, то на Одринци останала ли е риба,че го посещавате?
-
- новобранец
може и да има нещо,но ...е под въпрос и то голям.преди две седмици посетих,даваше някоя рибка на финен такъм/плувка/.естсетвено дойдоха за такса,разбира се пак със стария номер,че нямало билети,който даде-даде.днес сутринта реших отново да опитам.имаше един колега,по-ранобуден ,пред когото са извадили няколко мрежи,отзад на баба илийца?!имаше колеги и от страната на малините,на дъно,плувки,ваглери -до 11 часа никакъв помен от риба.времето бе тихо -не видях нищо да преиграва.тръгваме-насреща пазачи,пак без да имат билети.стана дума за мрежите-казват -не е вярно.е как?
после обърна думата ,че трябвало да се избива наем и други?!всеки да си прецени за себе си какво става дума.аз мисля да не посещавам повече този така привлекателен язовир,който така и не случи на стопани.извадиха бялата,сома,тук таме някои шарани,сега подкараха таранката и бабушката дори.жалко и както никой не взема мерки-ще се затрие дори и плевела ,да не говорим за сериозни риби,които отиват по пазара.тъжна картинка!
после обърна думата ,че трябвало да се избива наем и други?!всеки да си прецени за себе си какво става дума.аз мисля да не посещавам повече този така привлекателен язовир,който така и не случи на стопани.извадиха бялата,сома,тук таме някои шарани,сега подкараха таранката и бабушката дори.жалко и както никой не взема мерки-ще се затрие дори и плевела ,да не говорим за сериозни риби,които отиват по пазара.тъжна картинка!
"дойдоха за такса,разбира се пак със стария номер,че нямало билети"

"имаше един колега,по-ранобуден ,пред когото са извадили няколко мрежи"
A вечерта пак са ги пуснали
Няма ли кой да ги изгони тея бокл.ци , от язовира !

"имаше един колега,по-ранобуден ,пред когото са извадили няколко мрежи"
A вечерта пак са ги пуснали

Няма ли кой да ги изгони тея бокл.ци , от язовира !
-
- новобранец
+1.Дори с цялата си наглост надвечер пак пуснаха мрежи.ivan ivanov ivanov написа:може и да има нещо,но ...е под въпрос и то голям.преди две седмици посетих,даваше някоя рибка на финен такъм/плувка/.естсетвено дойдоха за такса,разбира се пак със стария номер,че нямало билети,който даде-даде.днес сутринта реших отново да опитам.имаше един колега,по-ранобуден ,пред когото са извадили няколко мрежи,отзад на баба илийца?!имаше колеги и от страната на малините,на дъно,плувки,ваглери -до 11 часа никакъв помен от риба.времето бе тихо -не видях нищо да преиграва.тръгваме-насреща пазачи,пак без да имат билети.стана дума за мрежите-казват -не е вярно.е как?
-
- новобранец
Заповядайте на яз.Плачидол големия - риболовът на шаран и амур вече започна и то доста добре предвид сезона....
Не на опосканите водоеми...
Не на опосканите водоеми...
Еййй ,тарикат
нали щяхте да го пускате от 1 април бе . . .

- jivko81
- научил се да хвърля
на малка смолница няма и помен от риба бях там 24 часа и нито един удар язовира е яко обезрибен за това зарибяване дето го правиха да няма и един удар смятайте за какво става на въпрос не ходете там да си давате парите на вятъра