Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от S.Koychev »

Днеска слетобед ходих на с.Еленово,много слаб риболов направих,но поне на този язовир наистина има доста риби.От познати,а и след разговор с собственика разбрах че ими риби над 5-6 кг.Може да се лови и на спининг за тези които ме питаха,аз лових на плувка и на дъно,за стръв цареца и бял.Изкарах само едно шаранче колкото шамар,брат ми искара 5-6 около 500 гр и едно малко сомче.Едрите риби така и не се завъртяха около нас,но се надявам следващия път на по-голям успех.
Изображение
Изображение
Изображение
Ribarche
adm1983
новобранец
новобранец

Мнение от adm1983 »

Малко късно се включвам за Еленово но и аз да кажа :D
Изключително много риба има там но :evil:
За 5 излета почти нищо а и не съм видял някой да вади като изключим арендатора който не спира да хвърля и да вади мрежи които почти сигурно "стресират" рибите.
Това е рибарник а не водоем за спортен риболов и то на табелата си го пише но пустото му желание да хванеш нещо по голямо :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз лично повече няма да бия път до там

П.П. Това все пак си е мое мнение и не обвързвам никой с него

Поздрави
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

здравеите колеги,някои би ли споделил как е положението по реката.....риби има ли ,кълвът ли ,на какво........къде?/? :D .по споциално ме интерсуват местата Ханово и тенево.ами това е.бъдете здрави :drinkers:
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

kalmat написа:здравеите колеги,някои би ли споделил как е положението по реката.....риби има ли ,кълвът ли ,на какво........къде?/? :D .по споциално ме интерсуват местата Ханово и тенево.ами това е.бъдете здрави :drinkers:
здрасти колега, реката на ханово от съоръжението на доло е окупирана,палатки, каравани, спални чували, и какво ли още не.в неделя ходихме до там.намерихме си място в талпата и до 10 часа нищо.от там се грабнахме и отидохме при наши приятели на скалица(на лилекдере)там хванахме доволно каракуда.само на жито и царевица.от 300 до 700,800 гр.и рибата е страшно вкусна.тая седмица замисляме с преспиване, ама времето ще покаже.
уникат-без дубликат!!!
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

благодарско колега,ша търсим друго място :drinkers:
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

kalmat написа:благодарско колега,ша търсим друго място :drinkers:
ок :drinkers: затова сме колеги,да си помагаме.
уникат-без дубликат!!!
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

trifondeli написа:
kalmat написа:здравеите колеги,някои би ли споделил как е положението по реката.....риби има ли ,кълвът ли ,на какво........къде?/? :D .по споциално ме интерсуват местата Ханово и тенево.ами това е.бъдете здрави :drinkers:
здрасти колега, реката на ханово от съоръжението на доло е окупирана,палатки, каравани, спални чували, и какво ли още не.в неделя ходихме до там.намерихме си място в талпата и до 10 часа нищо.от там се грабнахме и отидохме при наши приятели на скалица(на лилекдере)там хванахме доволно каракуда.само на жито и царевица.от 300 до 700,800 гр.и рибата е страшно вкусна.тая седмица замисляме с преспиване, ама времето ще покаже.
А водоема свободен ли е или арендован ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
adm1983
новобранец
новобранец

Мнение от adm1983 »

Колеги имате ли някакво прясно инфо. за Роза
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Водоема ,, Лилякдере'' е свободен от 2-3 години .Поздрави.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Кой, къде ще ходи през почивните дни?
Драснете по 1-2 реда ;)
И къде аз да отида да начеша крастата :mrgreen: ?
Ribarche
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боев »

S.Koychev написа:Кой, къде ще ходи през почивните дни?
Драснете по 1-2 реда ;)
И къде аз да отида да начеша крастата :mrgreen: ?
За някой почивни - за някой работни :x :x :evil:
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

shtilio написа:
trifondeli написа:
А водоема свободен ли е или арендован ?
напълно свободен див язовир.просто приказка
уникат-без дубликат!!!
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

S.Koychev написа:И къде аз да отида да начеша крастата
Където и да отидеш все тая :lol: :lol: :lol: Под начесване на крастата имаш в предвид да разходиш въдиците и да си направиш пикника :lol: :lol: :lol: :?:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

S.Koychev написа:някой да сподели къде мога да отида да изкарам прилична риба(изключвам магазина :D )
До 100 км около Ямбол :!:
Че пак ходих на "зарибени" с шаран и амур,ама освен 15 см зарибителен материал друго не хванах :lol:
и на карнобат до зоопарка има хубави риби но не съм ходил скоро има към 15 килограмови риби плаща се 5лв отделно рибата условието е да пускаш рибата в тяхния живарник и ако имаш умряла риба да я купиш има щука,сом,шаран и малко амур
Хора има много,ама Човеци вече няма............
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

kamaka написа:
S.Koychev написа:някой да сподели къде мога да отида да изкарам прилична риба(изключвам магазина :D )
До 100 км около Ямбол :!:
Че пак ходих на "зарибени" с шаран и амур,ама освен 15 см зарибителен материал друго не хванах :lol:
и на карнобат до зоопарка има хубави риби но не съм ходил скоро има към 15 килограмови риби плаща се 5лв отделно рибата условието е да пускаш рибата в тяхния живарник и ако имаш умряла риба да я купиш има щука,сом,шаран и малко амур
Миналото лято го посетих ! Баси кефа си направих на мач :) ! Изкарах към 30 шарана само дето най - голямото около 1.3 кг ама пак кефец ! За съжаление вече съм само спинингист и друго не ме вълнува ама май пак ще се взима един мач за разнообразие ;) !
Туй риболова не е за мен :D
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”