Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
А каде остана фотографията Брачед!!!!!!Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Някои доста поразводниха хубавата тема, ама какво да ги правиш, колеги!
Казвам се Иван, приятелите ме наричат Деди.
Графичен дизайн, вътрешен дизайн и интериор, пространствено оформление, реклама, в момента се занимавам с издателска дейност в областта на изобразителното изкуство. Рисувам.
Иначе съм Дановски на 32г.-КАРАЧ.
Карам всичко.Карал съм само на хлебец и вода,карал съм и по енерция,и ученички(ако мога пак ше ги карам),карал съм и на Ч**И,и рейса на безработните,а в момента камион ,марка TIR.За т'ва ма няма из форума.
За риболов от маса и жена ставам.
Валентин Стойчев на 28,Инж.-Химик а по настояще ...
За сега живея с жена ми край Берлин работя с полимери, нови технологии за рециклиране , нови материали и т.н.
Мога да помагам ако някой реши да си прави или поправя лодката примерно (е стига да е от някакъв полимер).
Тук вода много, риба много, малко свободно време и още по малко авери с които можеш да ходиш за риба
За сега живея с жена ми край Берлин работя с полимери, нови технологии за рециклиране , нови материали и т.н.
Мога да помагам ако някой реши да си прави или поправя лодката примерно (е стига да е от някакъв полимер).
Тук вода много, риба много, малко свободно време и още по малко авери с които можеш да ходиш за риба
Последно промяна от VGS на Сря Фев 24, 2010 3:58 pm, променено общо 2 пъти.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Здравейте аз се казвам Цветомир или Цецо от София на 22 години съм.Завършил съм Механото(Професионална гимназия по машиностроене)със специялност технолог програмист на системи с централно програмно управление(ЦПУ) и сега съм студенд 2 година в свободния колеж в Техническия университет с специялност мениджмънт.Работя в малка фирма за почистване с двама мои приятели само ние тримата бачкаме.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
здрасти
Деан от Севлиево съм занимавам се със сухо строителство и изолации , абе след грубия строеж всичко , без фаянс и теракот . това лято направих парвия си басеин с колеги , така че ако има желаещи да се обаждат .
за колеги отстъпки ще има 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте казвам се Димитър ноо никои неми вика така Ника ми говори сам за себе си на 20 години съм от София завършил съм професионална гимназиа по хранително вкусова промишленост . Специалност месо и месни продукти (ТРАНЖОР) завършил съм 5 годишния техником с 13 клас с втора специалност Главен технолог оператор. Работя във фирма НАР - МАГ ™ склад управител. Някои ако иска по ниски цени на дрехи беьо обувки маратонки спални к-кт и др. Да пище .Стоките са Български с поръчкови модели Китаиски и Турски . аз ви препоръчвам Българските

-
- учете се от него
Ник - IDA
Име - Илия ( Бачо Илия , между колегите )
Години - 50
Местожителство - гр. Карлово
Професия- Трейдър(trader)
Предпочитан риболов- директен, боло, мач, фидер, спининг+сбиро , на дъно;не съм ловил със щека , с мухарка и на кльонк
Мразя-бракониерите от типа на "химици" , "сапьори", "мрежари" ,
"електричари" , "парашутисти" , "мангусти" и т.н. , мразя и не малка част от т.н. "арендатори" +законодателната уредба по въпроса
Поздрави и НАСЛУКА !!!!!
Име - Илия ( Бачо Илия , между колегите )
Години - 50
Местожителство - гр. Карлово
Професия- Трейдър(trader)
Предпочитан риболов- директен, боло, мач, фидер, спининг+сбиро , на дъно;не съм ловил със щека , с мухарка и на кльонк
Мразя-бракониерите от типа на "химици" , "сапьори", "мрежари" ,
"електричари" , "парашутисти" , "мангусти" и т.н. , мразя и не малка част от т.н. "арендатори" +законодателната уредба по въпроса
Поздрави и НАСЛУКА !!!!!
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравейте от мен Валентин Георгиев. Не съм влизал повече от 2 месеца , но какво да се прави парите имат цена която всеки плаща.
Управител съм на фирма занимаваща се с печатна и приложна реклама.
На 47 години съм със син на 19. Хобито ми то е ясно.
За по-любопитните : http://www.jemmystratus.com
Управител съм на фирма занимаваща се с печатна и приложна реклама.
На 47 години съм със син на 19. Хобито ми то е ясно.
За по-любопитните : http://www.jemmystratus.com
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Айде да се запиша и аз, чак сега видях че има такава тема. Казвам се Йваило Станев завършил съм Варненския Свободен Университет спец. "Стопанско Управление" По принцип се занимавах до скоро с един ресторант по пътя за Велико Търново бях му нещо като главен менаджер. От октомври месец зарязах работата и станах студент спец. "Руска филология" в Шуменския Университет "Епископ Константин Преславски" Любими и най-честпо посещавани места за риболов са ми Жребчево, Йовковци , Стамболийски и корекциите на р. Янтра.