Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

собствен бизнес ;-)
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: собствен бизнес ;-)
аз знам по лесен начин-на РУКУ -петте дьщери
при мен работи безотказно

ся-ластици,пирони,тавани......не всеки има на неделчо ИНДЖИНЕРНАТА мисьл и похват

ся-ластици,пирони,тавани......не всеки има на неделчо ИНДЖИНЕРНАТА мисьл и похват

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ся кво ме е на мисълта бе 5кила,важно е че метода работи5кила написа:ся-ластици,пирони,тавани......не всеки има на неделчо ИНДЖИНЕРНАТА мисьл и похват

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ебем ФИНЛАНДКАNedeltcho Delev написа: то на РУКУ дъщерите и ако те са измръзнали тогаво ко праим А

Nedeltcho Delev написа:взимаш една горелка пърлиш,пърлиш половин час,после вземаш един ластик възваш въпросния изгубилсе,един пирон на тавана и другия край на ластика на пирона,стоиш тъй три дена през това време подгряваш пак по десетина минути и си готов![]()
![]()
Нема са плаушиш вервайми става лек
![]()
така може да си го контролираш колкото искаш да стане
![]()
![]()
![]()
Ааа щях да забравя,през шест часа пиеш и един много специален лек измислен от старите шамани-от църно коте гомното![]()
![]()

Абе Делеф, тая терапия нещо много мазо ми се вижда, па и коктейла нещо май афиф, а!? Откак си смени аватора, взе да ме съмняваш, мислех те за по-гявол! Нали се сещаш какво ще ми стори благоверната, ако ковнем един пирон на окаченио таван!
Девственица забременява от орален секс
*Сперматозоидите "влетели" от гърлото в ушите на момичето, а два часа по-късно при мастурбиране попаднали във влагалището му
Повече тук http://www.soleno-morsko.com/index.php?go=news&art=270
*Сперматозоидите "влетели" от гърлото в ушите на момичето, а два часа по-късно при мастурбиране попаднали във влагалището му

Повече тук http://www.soleno-morsko.com/index.php?go=news&art=270
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Такова нещо можело да се случи с всяка дебютантка!
не бьдете ДЕБЮТАНТИ и няма да се случи,като на АНИ
ох,горкото...ама гот му било на НЕБЦЕТО с онази...там...работа

не бьдете ДЕБЮТАНТИ и няма да се случи,като на АНИ

-
- кандидат преподавател
5 килца това за Ани го запиши някъде ,че ще е полезно за бизнеса .Като дойде някоя да я учим и да и е готино на небцето после да си мие УШИТЕ че не се знае.После няма да се плащат детски я . 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Тя "работата" е проста...да ползват презервативи за език,на времето продаваха такива в шоповете в Лас Палмас...розови , като пиперки...с паднелчици за връзване зад ушите и ...с брадавица и косъм накрая на езика...като туриш такъв атрибут...приличаш на Кид Шелин Сребърния нос от...филма Кет Балу...
Последно промяна от batmilen на Чет Мар 06, 2008 7:59 pm, променено общо 1 път.
5кила написа:ебем ФИНЛАНДКАNedeltcho Delev написа: то на РУКУ дъщерите и ако те са измръзнали тогаво ко праим А![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе , ортак пак ме забрави уж............

- krokibg
- учете се от него
Деди,ша ти дам един друг ляк
Взимаш един плъшок,вързваш му на опашката един канап /че ластика е скъп/ Вързваш другия край за остатъка от глава/или каквото е останало от Началник Гарата след зимния риболов/ Караш момата да си вдигне краката и да ги разтвори.Пускаш мишката и тя нали знаеш къде ще иде
Право у дупката заедно със остатъка от Груйо.Понеже всички знаем кой са най-топлите дупки,доктора препоръчва да е индианка от местен произход.Шзпълниш ли всичко точка по точка,гарантирано си се излекувал.
и после да почерпиш 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!

Жив да си Кроки! Снощи изпълних стриктно предписаното от теб лечение и резултата е 100% на лице! Даже май идва с два санта повече от преди и хиндианката остана супер доволна от бившия помръжляк! Повторих още пет пъти сеанса, ама без плъшока и спасителната операция продължи до късни доби. И накрая за капак изпих дванайсе бири и се изпиках с огромно удоволствие (в мифката разбира се). Сутринта преди да тръгна за работа, турих в колата една дамаджанка с ракия специално за тебе. До срещата има доста време, ама случайно да не я забравя!
-
- кандидат преподавател
Деди само пет пъти ли бе ? Ма вие изобщо не си давате зор а .Ако са напъниш моеш още 5 нали.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Dedy написа:Повторих още пет пъти сеанса

Значи общо шест! Повче не мога, дрът съм вече! Виж като бях на твоите години ...!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
вьх
кво ни направи ти бе!!!!два санта ГОРНИЦА!!!!ми като забрави кроки да ти каже в случай на нужда да подрежеш на пльха МУСТАЧКИТЕ
трябва и аз да пробвам,ама 5 пьти....по ТРИ часа на ПЬТ.....ми то цял ден отпуска трябва да си вземе човек
ми ако пьк ВСЕКИ ДЕН го правиш
ще ти трябва да се вьведе и един ДОПЬЛНИТЕЛЕН ден в седмицата-денят НИЩЬК-аз го знам кьде се намира де-между петьк СРЕЩУ понеделник

- krokibg
- учете се от него
Ебах мааму,станах и лечител
изкарах си и почерпка,напрау съм изненадан от способностите си
Ша си чакам ракията,макар че подкупи невзяам,че току виш са ме изтипосали у некой подфорум - "Лечител прави пари от болни ора"
Срам ма е,но Бат Неделчо ша помага при дегустацията на дамъджанката и ще ми е свидетел че Деди ни я носи по собственна воля
П.С Дали да не си регистрирам още една фирма, като лечител,знам лякове и за болни булки,но те са поверителни,само със личното участие на лечителя

П.С Дали да не си регистрирам още една фирма, като лечител,знам лякове и за болни булки,но те са поверителни,само със личното участие на лечителя

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!