Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща 4
Модератор: sapuna
- ribarq
- сериозен играч
Re: Национална среща 4
След прочетеното от колегите в последните постове , заявявам със ръка на сърцето ,че няма да присъствам на НС4. сигурен съм ,че няма да съм единствения взел това решение . Ако иска срещата и на луната да е
Не може 1-2 -ма да решават всичко ! За това е пусната анкетата , и за това се гласува . Това че има недоволни от анкетата не значи ,че трябва веднага да се анулира и хоп нова анкета . И първия път имаше недоволни и хора който се отказаха , но това е факт за това е риболовен форум , и има анкети и прочие . И аз не обичам като ходя за риба да има тролещи със лодки и да ми бръмчат и да ми плашат рибата и т.н. но от сърце ще съдеиствам за такова разрешение за Йовковци колкото мога . Защото Риболовни знания и умения могат да се показват не само със заметнати въдици във водата или с лодка и въдица в ръка навътре по язовирите .
Ако анкетата се спази и се стигне до решение взето от мнозинството на този форум ,бих присъствал на срещата както и на следващи такива .... То тука малко като у държавата ни заприличаха нещата ... не може така

Не може 1-2 -ма да решават всичко ! За това е пусната анкетата , и за това се гласува . Това че има недоволни от анкетата не значи ,че трябва веднага да се анулира и хоп нова анкета . И първия път имаше недоволни и хора който се отказаха , но това е факт за това е риболовен форум , и има анкети и прочие . И аз не обичам като ходя за риба да има тролещи със лодки и да ми бръмчат и да ми плашат рибата и т.н. но от сърце ще съдеиствам за такова разрешение за Йовковци колкото мога . Защото Риболовни знания и умения могат да се показват не само със заметнати въдици във водата или с лодка и въдица в ръка навътре по язовирите .
Ако анкетата се спази и се стигне до решение взето от мнозинството на този форум ,бих присъствал на срещата както и на следващи такива .... То тука малко като у държавата ни заприличаха нещата ... не може така

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
браво бе колеги,браво!Айде на езерцето на Ариана-там лодки колкото щеш,че и водни колела има!
а наскоро един зевзек от Дружба пусна и 50 каракуди вътре тъй че и риба има.В ресторантите около езерцето и места ще се намерят.За какво беше тази анкета?Гласуваме за едно излиза друго.Някои маи не знаят откъде им е завъртян г.....за!Се ми е тая и на морето на спокойствието да е срещата пак ще съм там щото ми е за първи път,ама не правилно така.Датите наближават,решаваите по-бързо къде и кога да не стане всяка коза за свой крак и да се търсим из БГ-то със сателит.Че иначе 200 чивека 200 срещи.

Последно промяна от Светльо-toxin34 на Сря Авг 13, 2008 9:04 am, променено общо 1 път.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- кандидат преподавател
№ 5--Краси Поборников.
- krokibg
- учете се от него
ribariq,искаш да се спазват анкетите ли
Ами къде отиде решението от първата анкета,където Жребчево спечели със два гласа
Всички трябва да са доволни,да има за всекиго по нещо и най-важното,да дойдат със желание за да се видят със приятели,да споделят вижданията си и др. и др. Писнало ми е от такива исказвания като твоите,особенно от хора което изобщо не мислят какво пишат а просто го правят заради личните си симпатий към един или друг колега.Седи си у Хасково,така или иначе като ти гледам разсъжденията просто няма какво да кажеш и покажеш на хората,явно се дължи на чладоста ти,затова ти е простено.Предния ти червен пост,просто е безмислен защото !!!!! Жребчево спечели на първото гласуване и ако искаш спазване на правилата,то те са спазени - Жребчево спечели !!!!!
Toxin34,неизбързвайте да пишете,за да несе налага после да се извинявате за написаното.Прибързаното писане води и до други работи,като например да паднеш ниско и хората да спрат да те взимат на сериозно.през пет минути си сменяш мнението,пишеш неща които взаимно се отричат през пост !!!!! Ако искате идвайте,нашата цел е да се направи някаква организация и постигане на съгласие за правилните неща.
Ако горепосочените неща от мен не са истина,нека някой да ме опровергае че Жребчево не е победител в анкетата/№1/Съветвам празно драскачите да четат и мислят предварително и без обиди че няколко човека решавали нещата.Рибаря,намаш тази тежест за да те послушат хората и да ти се доверят на преценките.Слушай по-големите и по-патилите.Иначе,двамата със Токсин ще си пекарате приятно,убеден съм в това !!! Ако ще идвате на срещата,просто си пишете номерчето и стига сте вкарвали интриги,ако искате да имате приятели с които да Ви е приятно да се съберете на по ракия и приятен риболов дори и на ЛУНАТА !!!

Toxin34,неизбързвайте да пишете,за да несе налага после да се извинявате за написаното.Прибързаното писане води и до други работи,като например да паднеш ниско и хората да спрат да те взимат на сериозно.през пет минути си сменяш мнението,пишеш неща които взаимно се отричат през пост !!!!! Ако искате идвайте,нашата цел е да се направи някаква организация и постигане на съгласие за правилните неща.
Ако горепосочените неща от мен не са истина,нека някой да ме опровергае че Жребчево не е победител в анкетата/№1/Съветвам празно драскачите да четат и мислят предварително и без обиди че няколко човека решавали нещата.Рибаря,намаш тази тежест за да те послушат хората и да ти се доверят на преценките.Слушай по-големите и по-патилите.Иначе,двамата със Токсин ще си пекарате приятно,убеден съм в това !!! Ако ще идвате на срещата,просто си пишете номерчето и стига сте вкарвали интриги,ако искате да имате приятели с които да Ви е приятно да се съберете на по ракия и приятен риболов дори и на ЛУНАТА !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Умишлено избягвах всякакви коментари по тази среща соглед двата язовира защото знаех,че ще стане голяма каша и стана.
Първото ми мнение беше да се определят два или три язовира и да си следваме срещите там където решим и тази среща №4 според мен е задължителна това да го направим там на място и оттам насетне да се знае на коя дата ще сме и на кой язовир.
Аз гласувам за Жрепчево/и първия път гласувах за там/и Ви моля да няма повече пререкания и убиди към никой защото ако продължава така няма да има среща,визирам Кроки.Любо прекалено много те уважавам но искам да знаеш,че ако не беше "Рибаря"/Гошо/ от Хасково тези срещи изобщо нямаше да се състоят.Той е първия инициатор и организатор за първата среща и отам се почна всичко.Моля уважавайте мнението на колегите си независимо на колко години са.На мен лично ще ми е приятно да се съберем всички и да няма убидени колеги и да се цепим на две или три.
Умолявам Ви съвсем сериозно да се отнесете към срещата и без убиди да я направим такава каквито бяха всички досега.
Първото ми мнение беше да се определят два или три язовира и да си следваме срещите там където решим и тази среща №4 според мен е задължителна това да го направим там на място и оттам насетне да се знае на коя дата ще сме и на кой язовир.
Аз гласувам за Жрепчево/и първия път гласувах за там/и Ви моля да няма повече пререкания и убиди към никой защото ако продължава така няма да има среща,визирам Кроки.Любо прекалено много те уважавам но искам да знаеш,че ако не беше "Рибаря"/Гошо/ от Хасково тези срещи изобщо нямаше да се състоят.Той е първия инициатор и организатор за първата среща и отам се почна всичко.Моля уважавайте мнението на колегите си независимо на колко години са.На мен лично ще ми е приятно да се съберем всички и да няма убидени колеги и да се цепим на две или три.
Умолявам Ви съвсем сериозно да се отнесете към срещата и без убиди да я направим такава каквито бяха всички досега.
- krokibg
- учете се от него
Батьо,това че е дал идеята му прави чест,но ако се върнеш назад ще видиш кой започва с обидите лично срещу мен и групата която взимала решения.Аз понеже нямах намерение да гласувам,чаках да се избере мястото и просто да дойда но се разбъркаха нещата и някой майстор /компютърджия/ наклони везните към Йовковци,при положение че на първото гласуване спечели Жребчево.Недей да ме искарваш мен виновен за неадекватните писаници и разсъждения на Бащата на НСрещи /Гошо от Хасково/.Нямам нищо против никой и не аз започвах да обиждам.Абе,защо ли се обяснявам и има ли смисъл просто да го правя.Ако искам да се видя с приятелите,просто ще им звънна и ще се съберем,защото за такива неща растояния и граници няма,бензини и нафти нямат значение.А забравих и Луната да спомена,там ми е любимото място за срещи с колеги,има много риба
Имах желание да се сложат нещата на място и да се спрат писаниците без покритие,но след като Делеф си решил че аз съм виновен,здраве да е.Майната му на всеки който дърпа чергата само към себе си,искам да се извиня,ако аз съм виновен за това че неможете да се разберете.Отшвам си където ми е кеф и това е.Много важно че някой нямало да идва,те и без това повечето писачи само драскат и после съжаляват за това че неса присъстволи !!!

Имах желание да се сложат нещата на място и да се спрат писаниците без покритие,но след като Делеф си решил че аз съм виновен,здраве да е.Майната му на всеки който дърпа чергата само към себе си,искам да се извиня,ако аз съм виновен за това че неможете да се разберете.Отшвам си където ми е кеф и това е.Много важно че някой нямало да идва,те и без това повечето писачи само драскат и после съжаляват за това че неса присъстволи !!!
- ribarq
- сериозен играч
Хубаво ще е някои който може да брой , хубаво да сметне гласовете от първата анкета

Когато се бърза, далеч не се стига !!!
ето така се прави Krokibg
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=6726
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=7256
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=8057
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=7267
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=9334
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=9421
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=9579
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=9901
ето така трябва да се решава, мястото и датата на всички срещи
малко прибързано написах предния си пост !
Надявам се да не съм обидил никой ! Ако съм го направил е несъзнателно , моля да бъда извинен !
Така няма да има недоволни

p.s. ние тука така викаме в Хасково на яз. Жребчево ( Луната )

Когато се бърза, далеч не се стига !!!
ето така се прави Krokibg

ето така трябва да се решава, мястото и датата на всички срещи

малко прибързано написах предния си пост !
Надявам се да не съм обидил никой ! Ако съм го направил е несъзнателно , моля да бъда извинен !
Ако найстина е станало така , нека анкетата се анулира да се пусне наново , като тази тема се заключи и да се даде 7 дневен срок , в който да се реши , и този който пуска анкетата да следи за изрядноста и да няма спам .Krokibg написа:Аз понеже нямах намерение да гласувам,чаках да се избере мястото и просто да дойда но се разбъркаха нещата и някой майстор /компютърджия/ наклони везните към Йовковци,при положение че на първото гласуване спечели Жребчево.
Така няма да има недоволни

p.s. ние тука така викаме в Хасково на яз. Жребчево ( Луната )

- krokibg
- учете се от него
Рибаря,имаше спор за печелившия язовир и той беше Жребчево.Затова се анулира първото гласуване и се започна второто.Ако някой по време на спора е наклонил везните към Йовковци,след като се разгоря въпросния спор е тогава е Йовковци,а нещата стават простичко,когато хората които гласуват знаят какво да търсят от един водоем и колко място трябва да има за да се съберат повече хора и да има удобства за всички.Неможе 10 човека да са на равно място а тези които идват в последствие да спят като орлите по разни чукари а други да се пързалят към язовира като скиори.Аз да ти кажа,понеже щях да съм там един от първите,щях да си избера хубаво място,но другите колега какво ще правят,ето това не е хубаво и трябва да се мисли предварително.Е явно аз съм главния виновник и човека който решава нещата/макар това да са глупости че взимам някакви решения със няколко човека още/.Е приятно избиране на водоем.Аз за мен съм направил мисля правилния избор и тези които мислят като мен,ще са там и това ми е достатъчно.За сега сме мисля пет,но ще станем поне 20.Тези които искате да се съобразявате със забрани или да спите вързани със въжета за да не се пързаляте,просто правете каквото искате.Йовковци за мен умря още при прочитането че има забрани и най-важното че няма място за всички.Що се отнася до лодките,всеки си знае кой риболов му е на сърце и какво ще лови на водоема на който е.Това че ти не обичаш лодки и лодкари си е твой проблем.Та,спора изобщо нетрябваше да се състои само поради изброените по-горе проблеми на Йовковци,но ако някой иска охрана,само да каже колко човека ще са му необходими че да му броят и ходенетата по голяма нужда,може да стане на всеки язовир и не е необходимо да се ходи до йовковци !!!Приятно избиране на водоем и успех

-
- фен клуб-скобар
Явно ,ще има две срещи. Като се замислите, лошо няма .Ще има...нашта маса поздравява вашта маса
.
Не се карайте за глупости.
Пък ,ако няма желаещи за Йовковци ,ще ходим на Жребеца и това е.
Само МИР да е.

Не се карайте за глупости.
Пък ,ако няма желаещи за Йовковци ,ще ходим на Жребеца и това е.
Само МИР да е.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
6-Butnik
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Явно ще се ходи на Жребчево.
Ивак - 7
Никой от колегите на които е близо Йовковци не се зае да проучи поне малко местата, не съм ходил много пъти там, но ми се струва, че има къде да се съберем 50-60 човека (абсолютния максиму за тази среща).
От друга страна, може и аз да съм подвел колегите тъй като с доста сме коментирали наживо нещата.
И аз спадам към тролещите риболовци, но се съобразих с първоначалния избор дори гласувах за Йовковци.
Сигурен съм,че няма да дойдат повече от 30-40 човека.
Отделно до сега НИКОГА не е идвал млад колега(Рапалката е единственото изключение).
Така, че гласуващите и коментиращи ученици няма да дойдат ако ще и турско да стане
Въобще стана тотална анархия
Защо когато един каже твърдо, че трябва да стане така и го отнася.
Държим се като мангали без всякаква култура
Всеки на неговото си, ами няма да ловите 2-3 дни, какво толков ще стане. Нали се сабираме да се видим.
Колкото и да ни е ценно времето все за приятели може да отделим 2-3 дни
Побеснях.
Ако имам вина за получилата се ситуация, се извинявам. И обещавам да направя всичко възможно за да продължи тази традиция
Ивак - 7
Никой от колегите на които е близо Йовковци не се зае да проучи поне малко местата, не съм ходил много пъти там, но ми се струва, че има къде да се съберем 50-60 човека (абсолютния максиму за тази среща).
От друга страна, може и аз да съм подвел колегите тъй като с доста сме коментирали наживо нещата.
И аз спадам към тролещите риболовци, но се съобразих с първоначалния избор дори гласувах за Йовковци.
Сигурен съм,че няма да дойдат повече от 30-40 човека.
Отделно до сега НИКОГА не е идвал млад колега(Рапалката е единственото изключение).
Така, че гласуващите и коментиращи ученици няма да дойдат ако ще и турско да стане

Въобще стана тотална анархия

Защо когато един каже твърдо, че трябва да стане така и го отнася.
Държим се като мангали без всякаква култура

Всеки на неговото си, ами няма да ловите 2-3 дни, какво толков ще стане. Нали се сабираме да се видим.
Колкото и да ни е ценно времето все за приятели може да отделим 2-3 дни

Побеснях.

Ако имам вина за получилата се ситуация, се извинявам. И обещавам да направя всичко възможно за да продължи тази традиция

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
А преди миналата среща месец всеки само за това говореше и чакаше да дойде време
Ще съм с вас, там някъде
шести номер

Ще съм с вас, там някъде

шести номер
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Жребчево.№ 8
- Paublo_Eskobar
- Модератор
След като вече се реши кога и къде ще бъде срещата няма ли да е по редно да се направи една нова тема за записване?Просто за да може вече всичко да е точно без дразги и спорове,просто ми се иска да виждам мнения от сорта "Айде и аз идвааам ще ги скъсаме рибоците"!Само предложение.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн