Помислете малко върху това!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Помислете малко върху това!!!

Мнение от Бачо Илия »

rumbata написа::D Момчета , да му пратим някоя кака и да му спадне адреналина ! А , навити ли сте !? Може от това да има нужда !!!
По-добре да му пратим някой батко , че да му спадне адреналина , хем после ще внимава като кашля- да е по-тихо и без напъване :mrgreen:
Ако си има някакви лични напрежения и предизпитни (предполагаеми от теб) трески , що трябва да се пренасят тук- това да не е кенеф за разни лични нужди. Ама като гледам постовете- случая не е такъв , просто човека си е такъв!
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

chapara написа:Как правите за един ден 7 ем страници простотия,не мое ми го побере акъла,добре че нямам време за Форума,е...ах ти простотиите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Батка на тебе ли точно трябва да повтарям твои думи в една подобна твоя тема.Като не ви харесва не четете бре!!!Ама с вашите камани по вашите глави, че и на останалите от форума.Заради 10 -ина човека къде пищяхте до преди няколко дена сега ще страда целия форум.Дано да ви харесва какво сътворихте.Това е началото , ще има и още, повярвай.Ама в крайна сметка какво ли ви бърка вас, нали си имате любимите теми. :twisted:
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Изображение
Изображение
Това са най-големите ми риби-соме 200-300 грама:)
Изображение
Изображение
ИзображениеА то имало и някоя по едра ама те не са мои-другите няма да ги качвам,че някой ще вземе да ми повярва че съм хванал някоя риба,а не е истина :D
Последно промяна от kaloyan87 на Сря Авг 27, 2008 10:36 pm, променено общо 4 пъти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

200-300gr.ама е риба нали е това е нещо друго. :wink:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Калояне,думата адаптация трябва да знаеш какво означава.Адаптирай се бе батка.Опитай се да се наложиш,не търси вина в колегите.Не може всеки да те харесва.Първото което е,че не те познават както и аз.Искам да ти споделя,че когато се регистрирах ми беше голям кеф.После ми дойдоха като твойте мисли,защото разбрах че съм сам сред чужди,ама ей ма на днес бях и на среща с колеги от форума.Доволен съм.Иска се време и всичко зависи само от теб.Айде гледай сега като имам комп от един месец как съм се заразписал.Здраве да е. :goodman: :drinkers:
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Калояне чета тука нещо си обиден ама не разбрах от какво точно.?Имало наши имало ваши?!?! :shock: Кажи си конкретно какво те мъчи, а колкото до затриването на профила викам по добре да не бързаме.Заинатил си се, трийте ме, та трийте ме!!! И като те изтриеме кво???Едно голямо нищо, а това къде те мъчи ще остане.Дай да го решим проблема като възпитани хора, а после ако толко искаш трием темата или профила. Кое кажеш !!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Бре,тоя Калоян бая PR си е направил за отрицателно време.Що не стане модератор. :roll:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Като ме изтриете ще се оттървете от един от неудобните,но ще се появят много други!В тази тема не защитавам нито един от моите интереси-просто искам да кажа че всеки тук трябва да е равен!Това че някой е излъгал за някоя риба или е писал че си е купил някоя пръчка прави ли го грешен(пиша тези примери защото не се сещам за други)!Модераторите и хората,които пишат от повече време не правят ли каквото си искат и не пишат ли каквото си искат и където си искат??Когато някой начинаещ-не визирам себе си-попита за някой язовир,най-често отговора не е ли стига с тия тъпи теми???Има и оче подобни примери,които не съм ги забелязал само аз,а и много други хора,които както вече казах ме подкрепиха на лични,но не го казват тук и един двама дори го казаха!Това не е ли показателно???
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Оставете причината за гнева му....ама си е прав. Има бога част от "привилигированите" са читави хора. Не влагам в смисъла на това понятие модераторите....нормално е да са привилигировани /това им е работата/. Всички в форума се поддържат на "партиен" принцип, но и това е нормално /човешка природа/. Ще постна обаче част от изпратено ми ЛС от не-модератор за да потвърдя твърдението на колегата:

Не се занимавай повече с мен,да не те сполети съдбата на един друг отворко.Най-лесно ми е да те банна.

Има привилигировани и те парадират с това!!!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Ето още един ме подкрепи :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

КИРО написа:Бре,тоя Калоян бая PR си е направил за отрицателно време.Що не стане модератор. :roll:
То вече , така се прави Наборе.....тръшкаш се за привилегии и си ги отстояваш на всяка цена и докрай , иначе си на опашката за супа . Колкото си по-арогантен и нагъл , толкова по-добре се вместваш в схемата.
Айде наслука и успех!
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Явно и тук истината няма да излезе докрай на яве :| .
Никога на колене пред когото и да е.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

От 3гд.съм във този форум,ама такова нещо не бях чел :shock: и не сматам и да го чета,и сега на какви ще се делиме,я си направете няколко партии и кандидатствайте за изборите че сме го закъсали с политиците. :lol:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Около час ми отне да изчета цялата ти тема, Калояне и...ама нищо не вдянах.... :roll:
Звучиш ми така, все едно казваш:"... дали искам да направя бебе, или да ми направят бебе?!?"
..И защо замесваш zapalen_92 ?!?той все пак е на 16 и понякога реагира твърде прибързано и емоционално, но това няма да му попречи да се превърне в ТАЛИСМАН, щото има харизма и хъс...това че е отнесъл няколко"пошляпвания" от някой модератор, само ще му помогне да става все по-интересен за повечето съфорумци, които все още не са във фенклуба на Десислав(само заради интерсното име си залужава членството ей!)! 8)
...мислех да не пиша нищо, ама..... :roll:
....искам да съм привилегирован...плаща ли се.....ако може с отстъпка :?: :!: :?:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

joroNH написа:Явно и тук истината няма да излезе докрай на яве :| .
Важното е че някои от нещата казани до сега от колегата автор на темата са вярни!И аз го подкрепям в известен смисал и съм сигурен,че и доста хора са на това мнение!Иначе аз съм от хората на които не им пука от чуждото мнение! :D
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Авг 27, 2008 11:06 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Заключено

Обратно към “Разни”