От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !

Мнение от Моряка »

Много ми е неприятно да следя как се късат нерви тук.И за капак като влизам преди малко виждам това и настръхвам :cry:
Изображение
А сега де? :roll:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Въх как съм пропущил тая тема :shock: :cry: :cry: :cry:

Инак :

Изображение

:D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ммммммммм , кат я прегледах по-основно срещнах и таквизи гениалности :
IDA написа:Имало ли е до сега банван модератор :D :D :D :roll:
Ми Ида имало е бре :idea: Просто си от по-скоро във форума та за туй се чудиш :lol: Примерно лично аз съм един от двамата модератори които са БАНвани от форума ама другият тъй и не го върнаха :wink:

Павел Иванов
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Павел Иванов написа:Ми Ида имало е бре :idea: Просто си от по-скоро във форума та за туй се чудиш :lol: Примерно лично аз съм един от двамата модератори които са БАНвани от форума ама другият тъй и не го върнаха :wink:
:D :D :D :D

Що лъжеш бе Пафка, върнаа ме!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Пропущил съм че има трети :oops: Сорри Деди ще си го отметна у тефтерот :D Инак идеше дума за Жоре :wink:

пп - се пак ти беше ли действаш га те баннаха ил не :roll:

Павел Иванов
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Ми той ИДА явно не знае, че ние модераторите сме като котките, имаме по девет живота!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Годзито е прав,Сайта си е частен и всички млади и стари задници трябва да разберат/визирам новите попълнения/че има правила който да спазват.Да обаче има и разни измекяри,дето целенасочено създават интриги и обиждат наред без да се замислят.Визирам Дядо Мраз,който въпреки висшето си образование/ако не е общ работник на товарната гара там/продължи доста време да ни обижда.Ние хубаво че сме тъпаци дето стоим у тая държава,ама неговата наглост и простотия минават всички граници.Нито веднъж не написа и ред за риболов или да е показал хваната риба и всичките му постове са АНТИ-БЪЛГАРСКИ :evil: :evil: :evil: Всички му обясняват че нямат намерение и неискат да му четат гадните и обидни за всеки истински Българин постове.Той обаче най-нагло продължава да ни дразни и правокира та да си докараме БАНН/няколко човека изгоряха заради него/.Мисля че никоя друга тема или скандал не може да надмине неговата наглост и простотия.Толкоз за Снежанка и седемте джуджета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Трябва да се спре със спекулацийте по въпроса със Релийза на рибата.Щом всичко е във границите на закона,значи който иска нека си я взима,кайто иска да ги пуска.Много от колегите се вживяват/не се обиждайте/и понеже те си пускат рибите,не могат да накарат народа да прави същото,но веднага със тяхната реакция се отпушва скандал и се започва едно.....Ти що не пусна рибата обратно !?!?!? и тем подобни.

За НСрещи само ще кажа че те ни сплотяват и са предпоставка за доста приятелства.Мисля че няма простотия която би могла да навреди на тези срещи и ако малко се понапънем,можем да си оправим кашите из форума и нещата да са прекрасни а дрязгите минимални.Бан за хората които всяват дрязги и пускат теми които не са за риболов,Има за смехорий и бъзик под-форум "РАЗНИ"

Изображение БАНН и за мен,щото редовно се изсирам някъде дето нетрябваИзображениеИзображение

За другия "сайт" или добро или нищо,каквото и да означава това.От мига във който се логнах там и попрочетох някой постове,никога повече не съм влизал.Нека хората дето го поддържат да се позамислят защо.Оказа се че несъм само аз, дето не харесвам Фишингманията,не че няма и там какво да се научи,но нещо не е наред и аз като рибар от 37 години просто не се чувствах уютно между професори на 20 години със 2-3 годишен риболовен опит и познаване на всички видове такъми чужди и наши като да са ги произвеждали те.Толкоз и по този въпрос.

Айде сега,приятелчета мили,отивайте да видите какво правят бълдъзките,кумиците и кумите,комшийките и техните дъщери и не забравяйте че приятелството и риболова са над всичко ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Абе , момчета, вие друга работа нямате ли си та се чепкате като някакви циганчета на пазар.Ясе стегнете ,уикенда отидете за рибка , че после пишете какво сте хванали защото в последно време се пише най - малко за риболов ,а май за това е форума все пак. :D :drinkers: П.П. Който има нещо против асеновградчани да казва - още не сме се излагали :ANAL: :axe:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Павел Иванов написа:Пропущил съм че има трети :oops: Сорри Деди ще си го отметна у тефтерот :D Инак идеше дума за Жоре :wink:

пп - се пак ти беше ли действаш га те баннаха ил не :roll:

Повече са има и още!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Колкото до Дедо Мраз и той е с банн , още след като му делнах темата, делнах и него :twisted:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Krokibg написа:Годзито е прав,Сайта си е частен и всички млади и стари задници трябва да разберат/визирам новите попълнения/че има правила който да спазват.Да обаче има и разни измекяри,дето целенасочено създават интриги и обиждат наред без да се замислят.Визирам Дядо Мраз,който въпреки висшето си образование/ако не е общ работник на товарната гара там/продължи доста време да ни обижда.Ние хубаво че сме тъпаци дето стоим у тая държава,ама неговата наглост и простотия минават всички граници.Нито веднъж не написа и ред за риболов или да е показал хваната риба и всичките му постове са АНТИ-БЪЛГАРСКИ :evil: :evil: :evil: Всички му обясняват че нямат намерение и неискат да му четат гадните и обидни за всеки истински Българин постове.Той обаче най-нагло продължава да ни дразни и правокира та да си докараме БАНН/няколко човека изгоряха заради него/.Мисля че никоя друга тема или скандал не може да надмине неговата наглост и простотия.Толкоз за Снежанка и седемте джуджета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Трябва да се спре със спекулацийте по въпроса със Релийза на рибата.Щом всичко е във границите на закона,значи който иска нека си я взима,кайто иска да ги пуска.Много от колегите се вживяват/не се обиждайте/и понеже те си пускат рибите,не могат да накарат народа да прави същото,но веднага със тяхната реакция се отпушва скандал и се започва едно.....Ти що не пусна рибата обратно !?!?!? и тем подобни.

За НСрещи само ще кажа че те ни сплотяват и са предпоставка за доста приятелства.Мисля че няма простотия която би могла да навреди на тези срещи и ако малко се понапънем,можем да си оправим кашите из форума и нещата да са прекрасни а дрязгите минимални.Бан за хората които всяват дрязги и пускат теми които не са за риболов,Има за смехорий и бъзик под-форум "РАЗНИ"

Изображение БАНН и за мен,щото редовно се изсирам някъде дето нетрябваИзображениеИзображение

За другия "сайт" или добро или нищо,каквото и да означава това.От мига във който се логнах там и попрочетох някой постове,никога повече не съм влизал.Нека хората дето го поддържат да се позамислят защо.Оказа се че несъм само аз, дето не харесвам Фишингманията,не че няма и там какво да се научи,но нещо не е наред и аз като рибар от 37 години просто не се чувствах уютно между професори на 20 години със 2-3 годишен риболовен опит и познаване на всички видове такъми чужди и наши като да са ги произвеждали те.Толкоз и по този въпрос.

Айде сега,приятелчета мили,отивайте да видите какво правят бълдъзките,кумиците и кумите,комшийките и техните дъщери и не забравяйте че приятелството и риболова са над всичко ИзображениеИзображениеИзображение
Любо,с всичко съм съгласен ,което си написал,аз също отдавна спрях да съм активен в другия форум,няма да пиша защо.Но едно не мога да разбера с неграмотната си глава,как в риболовен форум ,една тема в разни,пример Амарена-Амаренче нищо лично,се дискутира или по точно се чати в толкова дълги серии,че латино сериалите ще платят луди пари за този сценарии,а теми свързани с риболов,независимо от какъв вид е има по няколко мнения.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ице,ще ти отговоря само за мен !!! Аз обичам да се бъзикам,нося на майтап и ми е кеф когато и другите носат майтап и се кефим заедно.Когато става дума за риболов,човек или го може или не.Винаги съм давал отговори на всеки въпрос за който смятам че имам отговор от опит и т.н.Позитивно настроен съм към всички които се държат приятелски и когато се спори за нещо,да не взимат нещата навътре и да държат само на тяхното бяло магаре мъжкото онова - марийка.Тези теми взимат връх поради простата причина че хората са стресирани от всичко през целия ден и търсят отдушник на напрежението.Цял ден се разправям с идиоти по разни учреждения и колкото и да пиша за риба и такъми,идва момент в който това омръзва,не риболова :lol: писането за него.В повечето случай се повтаряме по 100 пъти и пишем едни и същи неща.Затова е влечението към бъзикните в темата/пък и към други такива/ на Неделчо - Амарена,пък и нали мъжкото в нас вечно напира,нищо че сме по на 40 и кусур години,но аз се чувствам все още млад,правя и бебета та не е лошо човек да си почеше сърбежа,та дори и със писане.На никой лошо не правя и се надявам да не съм убидил някой но дори и да е така,нека да се оплаче и ще се извиня :lol: :wink: Амаренчето излезе мъжко момиче и през цялото време ни търпя простотийте та по едно време чак взех да се изчервявам от срам :oops: :lol: :wink: Е,в общи линий нещата стоят по този начин а ако искаш да си говорим за риби,само свиркай и може и да ги погоним заедно !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бря , тя темата взела да става интересна :D Това че банват и модератори е съвсем демократично ( по отношение на останалите) 8) На кого викате "Дядо Мраз" , да не би да е "лапландеца" , ако е той , единствения ми двуседмичен БАН тука е заради него- не издържах на антибългарските изцепки и айдее..... :?: :!:
Изображение
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Marco Polo написа:
IDA написа: На кого викате "Дядо Мраз" , да не би да е "лапландеца"...
Ми така де - Дядо Мраз, Дядо Коледа... Нали все там си живеели уж... В Лапландско... ;)
Що ли са им толкова червени нослетата? От студа ще да е, вЕрвайте ми... ;)
Я от студа, я от на северен елен г-----за :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ей сега се връщам от 4км. един липсва да нее оня. :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”