Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !
Не искам да обиждам никого или да се заяждам , но със заключването на темите се прекалява !
Нека си кажем истината в очите . И да се разискат темите до такава степен , да се удволетворени всички страни . Не да се бяга и да се заключват теми !

Нека си кажем истината в очите . И да се разискат темите до такава степен , да се удволетворени всички страни . Не да се бяга и да се заключват теми !

-
- и господ не е толокова добър
Re: От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !
Защо бе Жоре,да превърнем форумите в скандалжийница 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ribarq
- сериозен играч
snegk написа:Защо бе Жоре,да превърнем форумите в скандалжийница
То така като чета темите напоследък и ми се

Май на там отиват нещатаsnegk написа:да превърнем форумите в скандалжийница

п.п.Както казва 5кила моето мнение не е "теорема",просто споделям

Заключването на тема е вид интелектуална несъстоятелност.
Ти па ги пускаш едни"състоятелни"vyrhara написа:Заключването на тема е вид интелектуална несъстоятелност.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
Стига сте се занимавали с глупости.Ставаме като малките деца на ти парцалките дай ми куклите .Уж сме големи мъже пък като жeни се драпате.Който е недоволен има лични и ако неможе са разберат да не пишат в темите си.Само се дракате и нищо не се променя.Хобито ни е събрало а се оказва ,че и то ще ни раздели. Немога да повярвам ,че стават такива работи.Има си теми за изливане на гнева .Ма не един срещу друг 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз принципно мразя целия свят,ама кьде да го споделя и кой ще ме разбере
или както е в 13 годеница на принца "а бе,,смее ли човек да пита...а и кой ли ще му отговори " 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ти само във Форума не можеш да заключваш теми, така че:georg написа:Ти па ги пускаш едни"състоятелни"vyrhara написа:Заключването на тема е вид интелектуална несъстоятелност.![]()
![]()
![]()
не ме е страх от тебе, Бруте- не си от Преторианската Гвардия!

Брат,ако пиеш нещо:-СПИРАЙvyrhara написа:Ти само във Форума не можеш да заключваш теми, така че:
не ме е страх от тебе, Бруте- не си от Преторианската Гвардия!

Братко, не бъди
високоотрицателнонакахъренодълбоконагазило
да се отнасяш към мене, защото съм само в началото на пиенето, а никой не е оживял да разказва после за моето
многопоказателносупермногочисленоакълобезподобнорезилпиянство.
високоотрицателнонакахъренодълбоконагазило
да се отнасяш към мене, защото съм само в началото на пиенето, а никой не е оживял да разказва после за моето
многопоказателносупермногочисленоакълобезподобнорезилпиянство.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А още един път прочетете това,дето е писал Марко.Marco Polo написа:Момчета, зимата наближава, риболовът се разрежда... Премисляйте всяко свое мнение, защото ако продължава така, както е тръгнало - напролет форума ще е отънял доста, и откъм хора, и откъм теми.
Имам предвид "Три пъти мери, един път режи!"...
Всички не можем да сме еднакви.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
Колеги моля да ме извините, ценя и уважавам всички мнения на колегите и досега мисля че съм бил по - остър само в една или две теми. Но не забелязвате ли, че напоследък липсват сериозни теми??? А теми като например за таковането на кръстницата набират по 10 страници за 2 дни?? Хората се карат по подфорумите, а не дават смислено мнение по нито един въпрос?! Има ,потребители които влизат единствено с цел да се заяждат? Обичам да чета теми в успешни, но не ми харесва това, че някой пише за риболовните си подвизи и след това следват 5 страници с Браво и Евала и нито един смислен въпрос, за монтажи , стръв, техника.?! Направо ме боли душата като гледам как се карат във форумите "братя по оръжие" или как се на нападат хора без причина. (Пример - Темата за яз. Пясъчник и белите риби). Нещо напоследък липсва онова благородство с което бях запленен от форума когато се регистрирах.Хората се озлобиха и тръгнаха да се доказват кой е по по най. На кого? Защо? има ли смисъл от това?
В заключение ще споделя едка случка станала факт благодарение на форума: Човек занимаващ се с мрежарство, зарязва мрежите и зарибява сам за своя сметка язовир с 80 000 шарана и 20 000 лина и забравя за мрежите! Това е факт, но няма да споменавам имена и места. Вижте силата на форума (то затова се казва и форум) . Той трябва да е над всичко и всички!
Приятелски поздрави на всички СЪФОРУМНИЦИ!
В заключение ще споделя едка случка станала факт благодарение на форума: Човек занимаващ се с мрежарство, зарязва мрежите и зарибява сам за своя сметка язовир с 80 000 шарана и 20 000 лина и забравя за мрежите! Това е факт, но няма да споменавам имена и места. Вижте силата на форума (то затова се казва и форум) . Той трябва да е над всичко и всички!
Приятелски поздрави на всички СЪФОРУМНИЦИ!