Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА
Модератор: dantho.mihov
Re: СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА
Колега няма смисъл,явно някои хора си карат по измислени от тях самите правила.Само внимавайте като изпреварвате от дясно да не пометете лейтанантчето с палка стоп в ръка,колоездача,майката с количка която заобикаля спрелите на тротоара автомобили,че тогава бабаитлъка няма да помогне.
Малко да изясним термините
- задминаване е когато имаш ситуация със - СПРЯЛО , ПАРКИРАНО , МПС
- изпреварване е : когато се движи
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- и господ не е толокова добър
Абе фидерче,ти разбираш ли че има улици с 3-4 платна и по всиките платна карат коли,с различна скорост.Незнам това на какъв език да ти го обясня.Хиляди коли минават а има камери,полиция и един не е глобен.Защо някой хора не могат да си признаят,че са згрешили и толкова.Как симислиш,че тез платна са направени за пешеходци ли.Стегни са брат и мисли трезво.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе Българите какви сме боклуци ен е за вярване...На майками приятела си остави колата снощи пред нес сега като се събудихме немаше гуми.Деби скапания народ ако го бех хванал тоя щех да му вкарам крика в газа.!!!
-
- разбира нещата
Ако живееш е Люлин - за там е нормално .
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно там живея ....
-
- разбира нещата
Кофти квартал е там ...лятото на колегата му разбиха мерцедеса и му взеха - компютъра на колата(само 1000-1200 лв е )eminem94 написа:Точно там живея ....

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Защо бил направен Люлин...?takezo написа:Ако живееш е Люлин - за там е нормално .

И аз докото живеех там ми откраднаха, пък колата

Ма за гумите идва ли ще звъннат... Поне ще спестите от бензин днес

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ама мн тъпо е направено...Те са ги откраднали ОК няма нищо...Обаче тапанарите явно някой ги е видял и са изпуснали колата и сега е на страни ... А и имаше следи от боксуване пред нея...Много са мили обаче ...Бяха ни оставили тасовете.
-
- разбира нещата
Това са си "Ваши момчета" от ма'алата .
Или от близкия квартал "Филиповци ", и разни Констинбродски "славей" се навъртат там .
Или от близкия квартал "Филиповци ", и разни Констинбродски "славей" се навъртат там .
Факт !
- glarusa
- кандидат преподавател
еминем...Погледни от добрата страна...може би точно същия ден ако този твой човек е излезнъл навреме с колата може би щеше да направи некоя беля...пък,аларма няма ли...аз на мойта съм и сложил една сирена че и умрелия ще се събуди...и съм настроил яко да се усеща.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е,мен ме поздравиха на пьрви с БЕЗ два мигачаeminem94 написа:Абе Българите какви сме боклуци ен е за вярване...На майками приятела си остави колата снощи пред нес сега като се събудихме немаше гуми.Деби скапания народ ако го бех хванал тоя щех да му вкарам крика в газа.!!!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- и господ не е толокова добър
Сега в Слънчев бряг имаше доста гадна катастрофа.Пътя залиден и един варененски гъзар със спортна кола се нацетрил странично в едно малко бусче Митсубиши.Общината виновна,пътя не е описачен,но гъзарчето си мисли,че като е тунинговал колата и като е сложил широки гуми и всичко може.Да ама не
Гъзарията ще му струва хиляди левове за нов тунинг.Не сме хора ние.Друг случай.Карам си колата(пак днес) с 40км. и гледам как градския рейс ме задминава с поне 60-70км. и хора кара
Следващия,на кръговото в Несебър,една жена ми отнема предимството,как се спира в тоя лед.Изобщо в това време трябва да сме много внимателни.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Илийка,хората са го казали брат,че на нас война не ни трябва,прасто сами ще се избием

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Навсякъде е заледено, преди 3 дни се завъртях извън града и се бухнах в една камара пръст.
Вчера на едно кръстовище в Русе
Сега съм си обещал ако видя водач на снегорин или подобна техника да му отпоря 2-3 токата
Тъпанарите не пускат греблата за да спестят нафта и после да си е продадът за мизерни 10-15 лв.
Сган мръсна долна по зле са и от циганите. Заслужават смърт чрез вътрешни кръвоизливи причинени от изнасилване

Сега съм си обещал ако видя водач на снегорин или подобна техника да му отпоря 2-3 токата

Тъпанарите не пускат греблата за да спестят нафта и после да си е продадът за мизерни 10-15 лв.
Сган мръсна долна по зле са и от циганите. Заслужават смърт чрез вътрешни кръвоизливи причинени от изнасилване

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ивак прав си!