СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Мнение от fider »

Малко да изясним термините

- задминаване е когато имаш ситуация със - СПРЯЛО , ПАРКИРАНО , МПС
- изпреварване е : когато се движи :wink:
Колега няма смисъл,явно някои хора си карат по измислени от тях самите правила.Само внимавайте като изпреварвате от дясно да не пометете лейтанантчето с палка стоп в ръка,колоездача,майката с количка която заобикаля спрелите на тротоара автомобили,че тогава бабаитлъка няма да помогне.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Абе фидерче,ти разбираш ли че има улици с 3-4 платна и по всиките платна карат коли,с различна скорост.Незнам това на какъв език да ти го обясня.Хиляди коли минават а има камери,полиция и един не е глобен.Защо някой хора не могат да си признаят,че са згрешили и толкова.Как симислиш,че тез платна са направени за пешеходци ли.Стегни са брат и мисли трезво. :lol: :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Абе Българите какви сме боклуци ен е за вярване...На майками приятела си остави колата снощи пред нес сега като се събудихме немаше гуми.Деби скапания народ ако го бех хванал тоя щех да му вкарам крика в газа.!!!
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Ако живееш е Люлин - за там е нормално .
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Точно там живея ....
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

eminem94 написа:Точно там живея ....
Кофти квартал е там ...лятото на колегата му разбиха мерцедеса и му взеха - компютъра на колата(само 1000-1200 лв е ) :?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

takezo написа:Ако живееш е Люлин - за там е нормално .
Защо бил направен Люлин...? :lol: За да види Българина, че живота на запад не е ЛЕСЕН !!! :lol:
И аз докото живеех там ми откраднаха, пък колата :lol: ма направиха грешката да ми се обадят да си я откупувам...
Ма за гумите идва ли ще звъннат... Поне ще спестите от бензин днес :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Ама мн тъпо е направено...Те са ги откраднали ОК няма нищо...Обаче тапанарите явно някой ги е видял и са изпуснали колата и сега е на страни ... А и имаше следи от боксуване пред нея...Много са мили обаче ...Бяха ни оставили тасовете.
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Това са си "Ваши момчета" от ма'алата .
Или от близкия квартал "Филиповци ", и разни Констинбродски "славей" се навъртат там .
Факт !
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

еминем...Погледни от добрата страна...може би точно същия ден ако този твой човек е излезнъл навреме с колата може би щеше да направи некоя беля...пък,аларма няма ли...аз на мойта съм и сложил една сирена че и умрелия ще се събуди...и съм настроил яко да се усеща.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

eminem94 написа:Абе Българите какви сме боклуци ен е за вярване...На майками приятела си остави колата снощи пред нес сега като се събудихме немаше гуми.Деби скапания народ ако го бех хванал тоя щех да му вкарам крика в газа.!!!
е,мен ме поздравиха на пьрви с БЕЗ два мигача :wink: а те струват колко две добри гуми-120 лв парчето.и то на тая дьрта бангия.тия нема кво да ги бистрим.да ни е честита новата 2009
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk

Мнение от snegk »

Сега в Слънчев бряг имаше доста гадна катастрофа.Пътя залиден и един варененски гъзар със спортна кола се нацетрил странично в едно малко бусче Митсубиши.Общината виновна,пътя не е описачен,но гъзарчето си мисли,че като е тунинговал колата и като е сложил широки гуми и всичко може.Да ама не :twisted: Гъзарията ще му струва хиляди левове за нов тунинг.Не сме хора ние.Друг случай.Карам си колата(пак днес) с 40км. и гледам как градския рейс ме задминава с поне 60-70км. и хора кара :twisted: :twisted: Следващия,на кръговото в Несебър,една жена ми отнема предимството,как се спира в тоя лед.Изобщо в това време трябва да сме много внимателни.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Илийка,хората са го казали брат,че на нас война не ни трябва,прасто сами ще се избием :( :cry: :roll: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Навсякъде е заледено, преди 3 дни се завъртях извън града и се бухнах в една камара пръст.
:evil: Вчера на едно кръстовище в Русе :evil:

Сега съм си обещал ако видя водач на снегорин или подобна техника да му отпоря 2-3 токата :evil:

Тъпанарите не пускат греблата за да спестят нафта и после да си е продадът за мизерни 10-15 лв.
Сган мръсна долна по зле са и от циганите. Заслужават смърт чрез вътрешни кръвоизливи причинени от изнасилване :evil: :evil: :evil:
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Ивак прав си!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”