СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Мнение от eminem94 »

ДРАГИ съфорумници до колкото знаете аз нямам автомобил.Но ми е много неприятно като гледам такива гледки: http://vbox7.com/play:689a12ee .Та с разрешението на главния модератор: barutchiata © пускам тази тема с цел:Кампания за намаляване на катастрофите в България.Нека да спасим невинни човешки животи.Ако има съгласни,са добре дошли.НЕКА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА В БЪЛГАРИЯ
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Мнение от Николай Неделков »

Много кофти клип... целия настръхнах :cry:
Никога не карам ПИЛ.
Дано и другите почнат да го правят :idea:
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Много комплексари има колеги не знам как ще стане.И много нови се раждат.Има много хора си мислят че са на плейстешъна натискаш play и играта започва на ново но уви за някой не!
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Потресаващ клип,аз също не карам пил.Тази война взима много невинни жертви,които нямат право да избират.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

За съжаление нас никой не ни пита.Нищо няма да се промени с кампании.Това е манталитет който не се променя с кампании,а с генно инженерство :evil: От нас остава да възпитаме децата си подобаващо и да се молим Съдбата да ги закриля,а и нас самите :(

"Мамо,излязох с приятели. Отидох на един купон,и си спомних какво ми каза преди да изляза: "Недей да пиеш ако ще караш." Затова, пих еднин спрайт. Почувствах се горда със себе си за това,че послушах съвета ти,и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор,и твоите думи бяха свещенни за мен. Когато купона свърши,хората започнаха да се качват по колите си,пияни. Аз се качих в моята със сигурността, че съм в състояние да карам. Тогава Мамо,неможех дори да си представя какво ме очаква.Нещо неочаквано... Сега съм тук,просната на земята и чувам полицайте да говорят "момчето което се блъсна в тази кола е пияно". Мамо,гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите "момичето няма да издържи". Сигурна съм мамо,че момчето което ме блъсна,не е искало да ме рани.Но защо...?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив, мамо? Защо хората го правят,знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..! Болката ми в момента е огромна,все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо,кажи на сестричката ми да не се плаши,кажи на Татко да бъде силен. И моля те,отиди при момчето,и му дай съвет,както даде на мен. Може би ако неговите родители му бяха казали,сега щях да съм жива мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече,и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега мамо,докато съм тук на земята,умираща. Исках да ти кажа толкова неща,Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя,да бъда твоя ангел,и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо."

Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало,момичето е шепнело тези думи.

Взех го от http://www.fishbg.org/forum/
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Болна тема....изгубил сам блиски хора,токмо поради пиан и заспал камионджиа :cry: и това блиските мои се врштаха от свадба.....жалки истории,приателот които загина,не дочека да си види синчето,което сега му носи името......седемте години затвор за пианицата нема да врнат трите млади живота.............
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

:cry: :smt010 :smt010 Много тъжен е този разказ ама наистина. Дано да даде пример на хората
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

само пиян карам от 1990г насам :finga:
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Пичове стига сте плюли само алкохола.Разбира се,че е причина за многото гадости(убийства и осакатяване)по пътя,но в качеството си на ключ към осакатените души на младите хора.Задавали ли сте си въпроса,защо алкохола действа различно на различните възрастови групи.Младите(до 30год)са расли в "разпасано",безотговорно време без да им е създадено чувство за отговорност от родители и медий.Тези катастрофи може да са причинени и от трезви но уморени и заспали.Лично съм спирал и проверявал стотици водачи и ще ви кажа от наблюдение,че пияните карат бавно и плахо,избягват главни пътища и се навират по глухите улички.Цялата вина е в ТЪПАТА ДЪРЖАВА.Най-лесно е да хвърлиш вината върху алкохола(преди 1989г се пиеше и караше 100 пъти повече и имаше 100 пъти по-малко катастрофи).Ами като вината е в алкохола направете санкцията "лишаване от свобода" без право на замяна а при ПТП с убит "доживот" и готово да ви е.а май.та и тъпи законодатели.Кой го е страх обаче, този който може да изгори първи.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

HAZART написа:Пичове стига сте плюли само алкохола.Разбира се,че е причина за многото гадости(убийства и осакатяване)по пътя,но в качеството си на ключ към осакатените души на младите хора.Задавали ли сте си въпроса,защо алкохола действа различно на различните възрастови групи.Младите(до 30год)са расли в "разпасано",безотговорно време без да им е създадено чувство за отговорност от родители и медий.Тези катастрофи може да са причинени и от трезви но уморени и заспали.Лично съм спирал и проверявал стотици водачи и ще ви кажа от наблюдение,че пияните карат бавно и плахо,избягват главни пътища и се навират по глухите улички.Цялата вина е в ТЪПАТА ДЪРЖАВА.Най-лесно е да хвърлиш вината върху алкохола(преди 1989г се пиеше и караше 100 пъти повече и имаше 100 пъти по-малко катастрофи).Ами като вината е в алкохола направете санкцията "лишаване от свобода" без право на замяна а при ПТП с убит "доживот" и готово да ви е.а май.та и тъпи законодатели.Кой го е страх обаче, този който може да изгори първи.
Прав си тук не става въпрос за пиянството.На днешни дни съм бил свидетел на много газарийски изпълнения от млади шофьори,без опит.Купуват си Книжката и карат като побеснели по магистралата.Но ..... Но не мислят за последствия при Недай си боже нещо стане.Мама и Тате купят некоя хубава кола и дайте да се правиме на газари пред момичетата...Имаше една тема: на Swordfish беше загубил приятелка не си спомням точно как но ...Мисля че шак това беше причината:ГАЗАРИЯ
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

И аз съм "ЗА" с две ръце , но тука пред компа нЕма да стане - ще си пишем колко е , какво е ....до следващия път когато се качим зад волана.

Такава ни е културата и възпитанието ...много поколения ще трябва да се изродят , за сда се промени начина ни на мислене. :?
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Ако може само да се вместя в темата с едн кратък коментар-Всичко идва от средата',в която живее дадения човек.Не става въпрос за това дали си си купил книжката или не си...аз карам от 14 годишен и смело мога да кажа че и комбайна съм карал-на 14 години.Имам един приятел които вече 7 години кара без книжка и няма нарушение от рода на превишена скорост и без колан,камо ли катастрофа...ама е глупав и не мже да вземе листовките.Ако може само да вмъкна и аз едно клипче,от което бях доста потресен и смело бих казал че заради тоя клип вече градско карам максимум 60км.И един въпрос...да сте чели някъде примерно-Жигули с бясна скорост помете джип по магистралата...или некой москвич...всичко е до манталитета на човека...Поздрави.А ето и клипа http://vbox7.com/play:98b28eb1
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Всеки,който иска да ни завладе скапаната държавица ,може да го направи и без да ни напада.Ако осигури евтин бензин и евтини коли , ще се самоунищожим само за една година. Щот сме проЗДи ,ама толкова проЗДи,че се не сещаме колко сме проЗДи. И сме нагли,ама много нагли.Толкова сме нагли,че да се мислим за най-великите и умните в света,ама нямало как да пробием,щото сме били бедни...... Звънци и тараланци!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

чуруликпенчо написа:Всеки,който иска да ни завладе скапаната държавица ,може да го направи и без да ни напада.Ако осигури евтин бензин и евтини коли , ще се самоунищожим само за една година. Щот сме проЗДи ,ама толкова проЗДи,че се не сещаме колко сме проЗДи. И сме нагли,ама много нагли.Толкова сме нагли,че да се мислим за най-великите и умните в света,ама нямало как да пробием,щото сме били бедни...... Звънци и тараланци!
:D :D :D нарочно карам пиян с детето в колата,че да не ме спират-те не могат да си ПРЕДСТАВЯТ,че некой е способен на това :D :D :D :D бе..докато не изчезне всичкия модел голф тройка с пернишка регистрация нещата нема да се оправят :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Когато чета заглавието и се сещам за Максим Ставийски(каквото и да значи това) :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”