Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Според мен няма да е проблем да се закупуват от магазина. Но на мен ми се ще да има избор какъв точно живец (рибка) се слага на дадената въдица, защото в действителността си е баш така. Вида на живата рибка има значение за големината и вида на търсения хищник! С риск да стана нахален, никой не ми отговори защо ми излиза това съобщение и само при мен ли е така
?

А ето и един бабачко

А ето и един бабачко

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
Така е,но за съжаление това в играта неможе да стане.Трябва да се примирим,това все пак е игра,иначе водоемите ще опустеят.gogolisec написа: Но на мен ми се ще да има избор какъв точно живец (рибка) се слага на дадената въдица, защото в действителността си е баш така. Вида на живата рибка има значение за големината и вида на търсения хищник!

Тази грещка си я дава още в оригиналната игра.Опитвам се да открия защо.Някои от причините открих,но не всички.Струва ми се,че я дава най-често на база Ястребино,вероятно Reo e допуснал някаква грешка,днес ще прегледам базата.Бих те помолил да следиш на коя база я дава и при какви условия.При турнир,при определена риба и т.н. и да ме информираш.Това ще ми помогне много за отстраняването и.С риск да стана нахален, никой не ми отговори защо ми излиза това съобщение и само при мен ли е така?
Благодаря предварително и наслука!!

-
- научил се да хвърля
Отностно "живеца" съм ЗА ... В следващтото обновление да се копува от магазина ... Сигурен сам че ще е добре за всички... А отностно играта сичко е супер ..естествено че има кво да се иска но в следващото обновление ще се надяваме че ще е по изгладено... Поздравления !!! 

!!!НАСЛУКА!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Този ерор го дава при улова на Мряна на река Марица поне на мен ми се появява тогава като кликна да вида детайлите на самия ерор си пише Could not found..... тоест липсват някои файлове от играта дали заради грешка при свалянето дали при изработката на самата игра незнам 

Без риболов няма любов !
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ще ми кажете ли, че много ми се играе с истински рибари?pikefisher написа:Как да вляза в сървър на тази игра?
-
- вече хвърля и на тежко
Попитай тук - http://rus-fishsoft.ru/forum/index.php? ... owforum=31pikefisher написа: Ще ми кажете ли, че много ми се играе с истински рибари?
Ние тук не сме истински рибари и тая версия на играта не се играе онлайн.
Успех!!

-
- научил се да хвърля
Много е добра поздравления
Даже мисля че кълве по често от Руската версия
, но може и да се лъжа

FCSH - isianty !
-
- новобранец
Колеги браво за играта.Ама ако може сложете някоя локация от истинското езеро Загорка.Там ми е минало детството и като ги гледам тази снимки ми е малко кофти.И един въпрос на тунджа каде и на какво да ловя Распер,че един турнир го играя вече четери пъти.Относно живеца аз съм за магазина.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
На разлива на живец съм имал распер и където искаш с малката зелена блесна(после ще кажа модела).
-
- новобранец
Благодаря колега,а пък за блесната не е ли 5103pikefisher написа:На разлива на живец съм имал распер и където искаш с малката зелена блесна(после ще кажа модела).
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тя е. Аз ти писах на лично съобщение, но не знам дали го получи.maniogada написа:Благодаря колега,а пък за блесната не е ли 5103pikefisher написа:На разлива на живец съм имал распер и където искаш с малката зелена блесна(после ще кажа модела).
-
- новобранец
Благодаря колега.pikefisher написа:Тя е. Аз ти писах на лично съобщение, но не знам дали го получи.maniogada написа:Благодаря колега,а пък за блесната не е ли 5103pikefisher написа:На разлива на живец съм имал распер и където искаш с малката зелена блесна(после ще кажа модела).
-
- новобранец
Бай Спасе хрумна ми нещо. Защо не добавиш като улов и мрежи и капани за риба.На мен ми се е случвало да ги ловя тези "риби" по Българските водоеми.Да дават много опит и пари.Като акулата на Черно море или гадюхата.По река Марица доста ги има тези "риби".
- Coldeye^
- научил се да хвърля
Като цяло освен посочените досега грешки други не открих...
Имам само едно питане, защо кармата ми неще и да помръдне от цифрата 3
6 разряд съм, 860 точки за опит, глоби не съм плащал до сега, уловил съм 114 риби от които 72 плуват обратно, а другите са само зачетни :
Бабушка 862 грамм Беше оценена за 1806 rub
Червеноперка 792 грамм Беше оценена за 1880 rub
Червеноперка 1,343 кг Беше оценена за 4100 rub
Червеноперка 550 грамм Беше оценена за 935 rub
Бабушка 889 грамм Беше оценена за 1848 rub
Червеноперка 938 грамм Беше оценена за 2213 rub
Бабушка 720 грамм Беше оценена за 1512 rub
Бабушка 743 грамм Беше оценена за 1554 rub
Бабушка 920 грамм Беше оценена за 1932 rub
Бабушка 738 грамм Беше оценена за 1533 rub
Бабушка 1,078 кг Беше оценена за 2889 rub
Червеноперка 1,139 кг Беше оценена за 3488 rub
Червеноперка 740 грамм Беше оценена за 1761 rub
(това са някои от тях)
А кармата продължава да стои на 3 ?!
Някъде из руските форуми бях чел че размера на рибите които кълват зависи от кармата...незнам дали е вярно, но ако е вярно с 3 карма какво правя
Имам само едно питане, защо кармата ми неще и да помръдне от цифрата 3

6 разряд съм, 860 точки за опит, глоби не съм плащал до сега, уловил съм 114 риби от които 72 плуват обратно, а другите са само зачетни :
Бабушка 862 грамм Беше оценена за 1806 rub
Червеноперка 792 грамм Беше оценена за 1880 rub
Червеноперка 1,343 кг Беше оценена за 4100 rub
Червеноперка 550 грамм Беше оценена за 935 rub
Бабушка 889 грамм Беше оценена за 1848 rub
Червеноперка 938 грамм Беше оценена за 2213 rub
Бабушка 720 грамм Беше оценена за 1512 rub
Бабушка 743 грамм Беше оценена за 1554 rub
Бабушка 920 грамм Беше оценена за 1932 rub
Бабушка 738 грамм Беше оценена за 1533 rub
Бабушка 1,078 кг Беше оценена за 2889 rub
Червеноперка 1,139 кг Беше оценена за 3488 rub
Червеноперка 740 грамм Беше оценена за 1761 rub
(това са някои от тях)
А кармата продължава да стои на 3 ?!
Някъде из руските форуми бях чел че размера на рибите които кълват зависи от кармата...незнам дали е вярно, но ако е вярно с 3 карма какво правя

Нека запазим България чиста за нашите деца!

от дребна риба трудно ще вдигнеш карма - вземи спечели някой и друг турнир - там дава по 1000 карма за победаColdeye^ написа: А кармата продължава да стои на 3 ?!
става и като ловиш риби за които дава повече опит... тия които пускаш ти качват кармата по-бързо