Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
BG Рибалка
ВАЖНО! Това е новата игра BG_Ribolov 2.0.1.30 Преработена изцяло в/у платформата на официалната (платената) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
BG_Ribolov 2.0.1.30 от 09/02/2010г.

BG_Klevalka за 2.0.1.30 09/02/2010g.

Необходими кмпоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)
Успехи!!
Очаквам коментарии и препоръки!!
BG_Ribolov 2.0.1.30 от 09/02/2010г.

BG_Klevalka за 2.0.1.30 09/02/2010g.

Необходими кмпоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)
Успехи!!

Последно промяна от bai_spas на Вто Фев 09, 2010 10:55 am, променено общо 12 пъти.

-
- ще става разбирач
Re: BG Рибалка
Колега,спас.Благодаря за упоритоста и успеха с направата на играта.Сега я свалих и на пръв поглед ми се стори доста сполучлива.Изключително ми харесаха звуците..Опа..кълве ти ,защото на самата руска рибалка издаваше един звук ,при риболова на плувка ,който не се чуваше повечето пъти.Всичко е преведено и според мен играта ще пожъне успех.Пожелавам и успех на теб и на другите които работите по играта до нейния окончателен завършек !

-
- ще става разбирач
А за целта нужно ли е да имаш инсталирана руска рибалка.Ча аз нямам и нещо немога да подкарам това?
-
- вече хвърля и на тежко
Не,не е нужно.fizika01 написа:А за целта нужно ли е да имаш инсталирана руска рибалка.Ча аз нямам и нещо немога да подкарам това?
Требва само да имаш инсталирани на компа :
1. Windows XP SP2 или SP3
2. DirectX версия от Юни 2008 или по-нова
3. NET Framework 2.0 или по-нова
Ако имаш тия неща играта тръгва беа проблем и не се инсталира.
Успех!!

-
- ще става разбирач
Колега ще те помоля да я качиш в http://www.rapidshare.com/ , че в сайта който си посочил ми пише, че ми е изчерпан дневният лимит и няма как да я дръпна (както и още хора може би...) , а толкова ми се разцъква. Мерси!bai_spas написа:Колеги пущам проекта за РР.2.0.55.BG.1 за тествани.Проекта не е окончателен.Целта на теста е да видим как работи,дали ще дава грешки,как се държи на турнири,как намирате дизайна и всичко останало.Моля всички любители на Българската рибалка да вземат най-активно участие в тестването и обсъждането на играта.След като я тестваме определен период,ще я преработя съобразявайки се с мнението на болшинството играчи и след това вече с общи усилия да правим само нови бази и да я разширяваме.В играта има готов профил,зареден с въдици,живец и пари,можете да го ползвате при теста,а можете да си създадете и свой.
Теглете от тук:
ИграЦЪК
ТрайнерЦЪК
Дешифратор+инструкцияЦЪК
Успехи!!Очаквам коментарии и препоръки!!

-
- вече хвърля и на тежко
Щом за градски веднагаdundurma написа: Колега ще те помоля да я качиш в http://www.rapidshare.com/ , че в сайта който си посочил ми пише, че ми е изчерпан дневният лимит и няма как да я дръпна (както и още хора може би...) , а толкова ми се разцъква. Мерси!

Дано ти хареса!
Наслука!!

-
- ще става разбирач
Колега евала за труда
,току що изтеглих играта и я разгледах,сигурен съм че ще се получи доста добра игра.А за 3 мин игра хванах две зачетни риби.

-
- научил се да хвърля
Благодаря за играта.
Тествам я вече 2 часа и доста ми харесва.Единственото което ме дразни е звука при замятане на примамката . На слушалки и при изкуствена примамка можеш да откачиш.
Най-трудно ми беше ваденето на един огромен дънер."Дънер 19,405 кг Беше оценена за 3880 rub "Беше голяма битка .

Последно промяна от BogdanSim на Съб Сеп 26, 2009 1:17 pm, променено общо 3 пъти.
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
Здравейте може ли малко помощ при тегленето като тегла ми пише че ми е изчерпан безплатния трафик а за 2-рия сайт който даде колегата ми дава няква грешка?
-
- вече хвърля и на тежко
Началото е сложено.Благодаря на Спас за усилията които положи за да започне всичко това.Колеги давайте моля ви повече препоръки и критикувайте смело.Само така може да я направим наистина добра.Приятна игра и на слука на всички
.Дай боже някой ден и сървър за онлайн игра да си направим...

Дава ми грешен линк и на двете места, посочени за теглене.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Прекрасна игра. Много ме кефи
. По кои места и на каква стръв да ловя, че още не съм много наясно?

-
- вече хвърля и на тежко
И при ен е така айде някой да помогне ако можеstih написа:Дава ми грешен линк и на двете места, посочени за теглене.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
При мен всичко е наредjoro_8411 написа:И при ен е така айде някой да помогне ако можеstih написа:Дава ми грешен линк и на двете места, посочени за теглене.

Ето:
http://4storing.com/9b6rwo/b0dd7da8b507 ... ba098.html
Ако не става не знам.