Тролинг на яз Искър

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Тролинг на яз Искър

Мнение от bigfisherman »

Споко ... до 5-ти ще съм там и ше ви държа в течение 8) :lol:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Преди малко се обадих на ИАРА и казаха че няма такова нещо.
Мисълта убива действието!
toyo1

Мнение от toyo1 »

lubo9 написа:Преди малко се обадих на ИАРА и казаха че няма такова нещо.
Боби не знае нищо (което няма логика) но в събота ще е интересно :wink:Носете и фактури за двигателите.
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

Сега се връщам от язовира и така и не чух за проверки. E аз кротко си въртях из устието,
но колегите бяха с 3 лодки на Ихтиман и не са ги закачили. Иначе риба има, хванахме сом 12кг и сом 2.5кг. Рапала Магнум 7 см. И много гаден куриоз- Румен от залива имаше
страшен удар и след кратка борба рапалата се счупи! Става дума за 11см дълбоко потъващ теил денсър. Извади само лопатката която се оказа просто залепена за основното тяло! Воблер за едра риба без арматура в него.
Получи се добра тренировка, готови сме за състезанието .
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

7 KG-Изображение :P :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
toyo1

Мнение от toyo1 »

niki71 написа:Сега се връщам от язовира и така и не чух за проверки. E аз кротко си въртях из устието,
но колегите бяха с 3 лодки на Ихтиман и не са ги закачили. Иначе риба има, хванахме сом 12кг и сом 2.5кг. Рапала Магнум 7 см. И много гаден куриоз- Румен от залива имаше
страшен удар и след кратка борба рапалата се счупи! Става дума за 11см дълбоко потъващ теил денсър. Извади само лопатката която се оказа просто залепена за основното тяло! Воблер за едра риба без арматура в него.
Получи се добра тренировка, готови сме за състезанието .
От Камелот на татъка няма никои нищо да ти каже.
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

niki71 написа: И много гаден куриоз- Румен от залива имаше
Това явно е "болест" при тия рапали - тилденсъри :? това за чупенето го чувам вече от 3ти човек и се замислям дали на моите да не им превържа отдолу по един плетеняк от лопатката през двете халки на куките и да го мацна отгоре с малко лак към воблера та да не пречи :roll:
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
toyo1

Мнение от toyo1 »

esox_hunter написа:
Това явно е "болест" при тия рапали - тилденсъри :? това за чупенето го чувам вече от 3ти човек и се замислям дали на моите да не им превържа отдолу по един плетеняк от лопатката през двете халки на куките и да го мацна отгоре с малко лак към воблера та да не пречи :roll:
На мене преди около месец ми шчупи същия (9метра гази) остана ми само лопатката и парче БАЛСА :oops:
skorpion
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от skorpion »

Аз пробвах с плетеняка, развали се играта.
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

skorpion написа:Аз пробвах с плетеняка, развали се играта.
Ако се направи добре (да се прилепи към тялото) не би трябвало да окаже влияние на играта... като ми остане време ще пробвам с някой тилденсър...
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

esox_hunter написа:
Тролката ми каза, че държача на двете куки вътре във воблера е един, така че не е необходимо да ги обхващаш и двете. И според мен не трябва да мине през халките а през ухото, на което за закрепени.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Без грам злорадство,ще отбележа,че е нормално и Румен да гризне накрая дръвцето! :wink: Има моменти,когато трябва да загубиш и да слезеш на земята!Освен себе си,мога да изброя десетина сомаджии,които са го яли сомският боб! :D Гарантирам на 100% ,че проблемът не е във воблера! :idea: При перфектно изградена линия,поне авансът щеше да обере част от зверският удар.Но нищо не е загубено,има втори тото-шанс,па и счупеното носи щастие! :wink: Да се оправя как знае и адвокати си има тук,освен два реда хвалби,друго не чух от тоз чиляк през годините! :idea: Ако искате да се отървете от ТЕЙЪЛ-денсърите,нема проблеми и ги купувам сите на кило! :D :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

niki71 написа: Получи се добра тренировка, готови сме за състезанието .
Ние пък не сме готови! :oops: Още сме малки и не сме дорасли на килограми! :D :drinkers: Па и много духангелес в неделя,ма оцелехме! :wink:

Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колеги никои нищо не казва (не кълве ли ?) :idea:
JOJO123
новобранец
новобранец

Мнение от JOJO123 »

На 04.09.2010 - капо с измръзване... Това, че рибата кълве много при дъжд - НЕ Е ВЕРНО! :D
Слабите подреждат, силните - владеят хаоса...
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”