Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Търся модератори!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Търся модератори!
Ами наистина според мен е трудно , щото 10 човека тръгваме да хвалим някой и той човека се заема да разгледа всичко от него и т.н и след няколко минути още толкова човека предлагат друг и така всичко се обърква. Според мен трябва Барута сам да избере от тези които САМИ са се представили и мислят ,че отговарят на изискванията за модератор в даден подфорум и т.н .. 

Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Рибарчедвестаидванайсе , ти нема ли да се кандидатираш за модератор ?!? Примерно за "Модераторското кошче" ? А и нема ли да кажеш как се казваш най на края та да се обръщаме по име къмто тебе ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Павелчо казвам се Николай зодия овен
Няма за какво да се кандидатирвам - аз . Освен ако има подфорум ,, Първи и много глупави стъпки в форума" 

хе хе хе заформя се интригичка по-горе, а?
-
- вече хвърля и на тежко
категорично НЕ! няма никаква интрига

Браво ! Имаш прекрасно чувство за хумор ! Тези,които те подценяват допускат огромна грешка !ribar4etoo212 написа:Павелчо казвам се Николай зодия овенНяма за какво да се кандидатирвам - аз . Освен ако има подфорум ,, Първи и много глупави стъпки в форума"

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Нещо ми се струва , че първоначалната идея на темата отиде в кереча

- barutchiata ©
- Администратор
Пичове темата е сериозна и Ви моля да пишете по същество.
-
- вече хвърля и на тежко
Темата си е много сериозна и ако съм се отплеснал се извинявам. Просто Павел ми зададе въпрос и му отговорих
Дано да се намерят наистина свясни хора които ще си вършат работата за модератори

-
- фен клуб-скобар
И аз се кандитирам за модератор.Съвсем сериозно.
Преди около година ,пратих ЛС на Барута...айде бре кога ще ме направиш модератор...отговори ми.... ще си помисля
Преди около година ,пратих ЛС на Барута...айде бре кога ще ме направиш модератор...отговори ми.... ще си помисля

- barutchiata ©
- Администратор
Опа, няма нужда да повтаряш след мен, че темата е сериозна и да обобщаваш, форума не е детска градина.ribar4etoo212 написа:Темата си е много сериозна и ако съм се отплеснал се извинявам. Просто Павел ми зададе въпрос и му отговорихДано да се намерят наистина свясни хора които ще си вършат работата за модератори
![]()
-
- вече хвърля и на тежко
СОРИиии 

Забеялзвам ,че в темата започнаха да се натрупват много негативни емоции и мнения...прави ми впчечатление ,че разни хора правят някакви отчаяни кампании!Много хора го казаха,това не е някакъв пост за облага(не сме в политиката((на нашата държава))в политиката на форума сме)тук нещата са доста по-ясн регламентирани!Аз рабирам,че да бъдеш модератор в най-големия форум за риболов в България е голяма отговорност,тъкмо заради това..благодарих на колегите,които ме препоръчаха и отказах предполагам без да засягам никой....но като цяло първоначално отказах,именно за това което посочих по-горе ..Сега започвам да си мисля ,че бягам от отговорност...ако потребителите,администраторите и модераторите мислят ,че имат нужда от рибари като мен,мисля че нямам право да отказвам...ПАК КАЗВАМ за да бъде ЯСНО за всички,които злорадствате в тази тема(мисля че всички видяхме кои сте)ако потребителите,администраторите и модераторите решат,че мога да бъда полезен във форума в подраздел Морски риболов съм готов да поема отговорноста...
Зарганолог
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Не познавам лично Mi7chell един от най активните в морския риболов
БАРУТЕ мисля че няма да сгрешиш с него
БАРУТЕ мисля че няма да сгрешиш с него
Така е, нека той бъде новия избор, след като никой не иска и да се приключи с теориите на конспирацията.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост