Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Така е Zen,
Сега е полезно да се огледа за конфигурацията на дъно/бряг,за да знае човек какво се крие под водата като се дигне нивото.Аз направих това ама по градската брегова ивица..щото бях загубил представа.Изясниха ми се някои неща по местата дето преди бяха наклякали рибари.Няма да е зле да се поразходя и нагоре надолу извън Русе.
Ако не е тайна подскажете някои перспективни райони нагоре и надолу по течението... не винаги може да се палят коли и да се бяга на 20-50км от Русе..
Не е лошо да си създаде човек визуална представа за постоянни релефи по дъното покрай брега...
Сега е полезно да се огледа за конфигурацията на дъно/бряг,за да знае човек какво се крие под водата като се дигне нивото.Аз направих това ама по градската брегова ивица..щото бях загубил представа.Изясниха ми се някои неща по местата дето преди бяха наклякали рибари.Няма да е зле да се поразходя и нагоре надолу извън Русе.
Ако не е тайна подскажете някои перспективни райони нагоре и надолу по течението... не винаги може да се палят коли и да се бяга на 20-50км от Русе..
Не е лошо да си създаде човек визуална представа за постоянни релефи по дъното покрай брега...
-
- сериозен играч
Какато писах мислехме утре да отидем на яз.Бели Лом, тъй като в списака закачен в магазина на пазара пише че е свободен само с билет, обаче за си имах едни големи съмнения за тази информация, и вчера реших да отида до ИАРА и да попитам за да не бием 70км. напразно.Служителката ми обясни че никога до сега не е бил пускан язовира през забраната, и сега си е забранен, чудя се какви са тия списъци дето ги закачат по-магазините, то в списъка бяха написани и Бистра,Тича, Цонево а всички са забранени.

-
- сериозен играч
vasko^^^,
Ти ни умори с този рибарник.Рибарник според мене е място за отглеждане и развъждане на риба..от малка та до..колкото реши собственика..кой ще те пусне на рибарника си??
................................................................................
Свестни водоеми около Русе по време на забраната няма.Русе го пиши извън класацията.Това е.
Ти ни умори с този рибарник.Рибарник според мене е място за отглеждане и развъждане на риба..от малка та до..колкото реши собственика..кой ще те пусне на рибарника си??
................................................................................
Свестни водоеми около Русе по време на забраната няма.Русе го пиши извън класацията.Това е.
-
- сериозен играч
Туко що се прибирам от Липник, дава много добре каракуда при това едра, но трябва да се храни постояно, спреш ли да храниш, след половин час спира и да кълве.Колега който беше с мене хвана един шаран към 2кг. Плаща се 5лв. за две пръчки, и шарана се плаща по 3лв.килограм, обаче не видях никой да си плати шарана, както и ни не го платихме , то и никой не те гледа какво си хванал, тъй че можеш да считаш че и шарана не се плаща
Тръгнахме си рано защото вятъра беше ужасен, а и ни свърши захранката, бяхме малко неподготвени.
Мога да кажа че е добър водоем ,самоче е на 65км. от Русе
Тръгнахме си рано защото вятъра беше ужасен, а и ни свърши захранката, бяхме малко неподготвени.
Мога да кажа че е добър водоем ,самоче е на 65км. от Русе

-
- сериозен играч
Вижте какво прочетох туко що:
Ротарианци пускат 2500 шаранчета в Дунав
2 500 шаранови рибки ще пуснат във водите на Дунав участниците в срещата на Ротари кубовете от крайдунавските градове, която започва днес, съобщи президентът на Ротари клуб “Русе-Дунав” Светозар Пенчев.
Ротарианци пускат 2500 шаранчета в Дунав
2 500 шаранови рибки ще пуснат във водите на Дунав участниците в срещата на Ротари кубовете от крайдунавските градове, която започва днес, съобщи президентът на Ротари клуб “Русе-Дунав” Светозар Пенчев.
Последно промяна от Николай-Русе на Съб Апр 28, 2007 7:48 am, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днес убих два часа на Чифлика
плаща се два лева или 5 ако ще ловиш шаран, (по голяма тъпня не бях виждал
), плащайте по 2 лв
Има си и кръчме .
Има страшно много дребна таранка, кълве на всичко, има и някое дребно шаранче.
За два часа хванахме двама човека около 4 кг риба и си тръгнахме, на колегата толкова му трябваше за мезе

плаща се два лева или 5 ако ще ловиш шаран, (по голяма тъпня не бях виждал

Има си и кръчме .
Има страшно много дребна таранка, кълве на всичко, има и някое дребно шаранче.
За два часа хванахме двама човека около 4 кг риба и си тръгнахме, на колегата толкова му трябваше за мезе

- трапера
- сериозен играч
По-добре не се разкарвай до кладенците------обран бостан са.Дребна таранка и червеноперка ,на дебел торен червей шаранчета по 1педя.Като гледам поста на Ник -бягай на Липник.Zen написа:Както писах, смятам да проверя Пет кладенци, ама не знам още какво ще реша в последния момент. Може и да се разходя до някоя от разрешените корекции на Янтра... където и да отида, като се върна ще пиша (най-вероятно към сряда 02.05). Иначе благодаря за информацията Ник!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Честно казано закъснятрапера написа:Дали не закъснях с препоръката![]()
![]()

-
- сериозен играч
Утре отивам на Ломци, да се пробвам там, въпреки многото отрицателни отзиви, по добре там отколкото на някой рибарник кадето се плаща рибата.Като се върна ще ви дам инфо.
Zen не се отачйвай има още 23 дена до края на забраната, до тогава ще е така.Трябва да си направим едно събиране пак, на русенци от форума.Гледам се посъбрахме по-вечко хора вече.
Платеният робилов е като платената любов
Zen не се отачйвай има още 23 дена до края на забраната, до тогава ще е така.Трябва да си направим едно събиране пак, на русенци от форума.Гледам се посъбрахме по-вечко хора вече.
Платеният робилов е като платената любов