Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: миете ли си..?
Бръснене на дрозгули
е това е истината.
На трашлаци къде му е ударението?
За да не е спам малко по темата.
Обилно хапване на спаначена супа с кисело мляко и бегом на кварталното кафене.
Там реееез едно кафе със сода и 3-4 цигари. И положението ясно. Тичам, тичам влизам в асансюра за вкъщи та леееко се успокоих. И всичко потече братя, потече като Дунав през май
Няма стискане, намя пристъпяне нищо не помогна.
Но аз нали съм си модерен (за тогавашното време де) с едни широки дънки изсулени. Усетих се, че нацапвам обувките. Рязко навеждане и хващане на крачола, последва втора вълна и потичане в другия крачол. Та нямаше как да ги обхвана и двата, а как съм изглеждал от страни не ми се мисли.
Резултат, мих площадката и изхвърлих един кифт обуща - нямаха шанс горките.

На трашлаци къде му е ударението?

За да не е спам малко по темата.
Обилно хапване на спаначена супа с кисело мляко и бегом на кварталното кафене.
Там реееез едно кафе със сода и 3-4 цигари. И положението ясно. Тичам, тичам влизам в асансюра за вкъщи та леееко се успокоих. И всичко потече братя, потече като Дунав през май

Но аз нали съм си модерен (за тогавашното време де) с едни широки дънки изсулени. Усетих се, че нацапвам обувките. Рязко навеждане и хващане на крачола, последва втора вълна и потичане в другия крачол. Та нямаше как да ги обхвана и двата, а как съм изглеждал от страни не ми се мисли.
Резултат, мих площадката и изхвърлих един кифт обуща - нямаха шанс горките.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Друг случай
Тръваме за риба на един язовир в Разградските села и взехме един новозапален хем да е по весело, хем тогава да ни излезе и по-евтинко.
Идва да ни вземе авера, аз слизам с кафето
Викам на новия щеш ли кафе, аммм, ааамммм ща вика
Наливам една яка доза и айдеее с Мускала лангър дангър.
Стигане на язовира застанахме на стената и зачесахме някакви дребосъци и яко лаф моабет. Седнали сме на тревата и се препичаме, нещо беше началото на пролетта си спомням. Та Авера се понадигна и врууухт, хахаахха бъзици че щяло да спре да кълве и викам сега ще ти покажа как се прави, понадигнах се и ррррррбббррруууухттт тъът тъът . Вече се заливаме от хил че и аз горд че съм го затапил.
Новия да не остане по-назад ЪЪЪЪ ЪЪЪЪ напъва напъва и нищо. ПОнякое време се умълча та се усети какво е станало. Омазал се целия ама седи седнал и не смее да мръдне.
Ние изпопадаме от смях вече оня се прави, че нищо не е станало
Писна ни да се смеем та си продължихме с риболова. Има няма час оня се престраши, вика пичове аз май се насрах.
Естествено на никой не му е смешно след толкова смях и нулево внимание. след минута две оня пак- Пичове ама аз сериозно се насрах - пак нула внимание
Третия път беше пичове ВИЖТЕ как се насрах и там вече се изпозадавихме от смях
Изпратихме го на селската чешма да се мие (на 300-400 метра от стената), тамън се съблече дибидюс и като подкараха някакво стадо крави на водопой и нашия ептен му се еба майката
На връщане му постелихме найлон на седалката, и на отворени джамци. та си призна, че имал гастрит и не можел да пие кафе, но за да ни ни обиди пил. И ефекта на лице де.
Един вид насра си се човека за да си спаси името

Тръваме за риба на един язовир в Разградските села и взехме един новозапален хем да е по весело, хем тогава да ни излезе и по-евтинко.
Идва да ни вземе авера, аз слизам с кафето
Викам на новия щеш ли кафе, аммм, ааамммм ща вика
Наливам една яка доза и айдеее с Мускала лангър дангър.
Стигане на язовира застанахме на стената и зачесахме някакви дребосъци и яко лаф моабет. Седнали сме на тревата и се препичаме, нещо беше началото на пролетта си спомням. Та Авера се понадигна и врууухт, хахаахха бъзици че щяло да спре да кълве и викам сега ще ти покажа как се прави, понадигнах се и ррррррбббррруууухттт тъът тъът . Вече се заливаме от хил че и аз горд че съм го затапил.

Новия да не остане по-назад ЪЪЪЪ ЪЪЪЪ напъва напъва и нищо. ПОнякое време се умълча та се усети какво е станало. Омазал се целия ама седи седнал и не смее да мръдне.

Писна ни да се смеем та си продължихме с риболова. Има няма час оня се престраши, вика пичове аз май се насрах.

Третия път беше пичове ВИЖТЕ как се насрах и там вече се изпозадавихме от смях

Изпратихме го на селската чешма да се мие (на 300-400 метра от стената), тамън се съблече дибидюс и като подкараха някакво стадо крави на водопой и нашия ептен му се еба майката

На връщане му постелихме найлон на седалката, и на отворени джамци. та си призна, че имал гастрит и не можел да пие кафе, но за да ни ни обиди пил. И ефекта на лице де.
Един вид насра си се човека за да си спаси името

-
- ще става разбирач
Ми тоо, човек за едното красно име живее- както беше казал Рачко Пръдлето. 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
извиянвам се искам да се поправя, Таршла'к и БРЪ'НДЗЕЛ. Като много е важно ударението 
п.п. Сяга се сетих че някъде са известни и като ге'гелки

п.п. Сяга се сетих че някъде са известни и като ге'гелки

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
При нас им викат дренджули

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
За да не се повтаря тази сцена послушай съвета на : Бат Мирче-5килаIvak написа:...............Но аз нали съм си модерен (за тогавашното време де) с едни широки дънки изсулени. Усетих се, че нацапвам обувките. Рязко навеждане и хващане на крачола, последва втора вълна и потичане в другия крачол. Та нямаше как да ги обхвана и двата, а как съм изглеждал от страни не ми се мисли.........
да Ви светнем на една ТАЙНАот известно време си купувам гащи с ЛАСТИК около бедрата....ИЗВОДА -ЗАЩО?си го направете сами.....
![]()
![]()
![]()
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
туй,Иво дето го разправя на мен ми се е случвало многократно по най различни ВАРИАНТИ
ама е мноо дьлго да разправям-като напиша КНИГА по вьпроса,ше ви я подаря с автограф....на мен гащите с ластик са ми като на катаджията палката
имам един приятел даже с фобия от АСАНСЬОРИ
оставям Ви да гадаете на КАКВО се дьлжи....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Всичко друго убаво ама гуеам на първоначалната идея на темата никво внимание не се обръща ама ич !
Те моето мнение , личното :
За тоалетната хартия !
Против срането в природата освен ако не е крайно наложително ! Да вива кенефа във всичките му цивилизовани форми
Те моето мнение , личното :
За тоалетната хартия !
Против срането в природата освен ако не е крайно наложително ! Да вива кенефа във всичките му цивилизовани форми

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
5 кила е само за арабския свят, тука тоалетната хартия е много рядко нещо, повсеместно си мият гъзовете. Има и специално приспособление за това във всеки кенеф. Лошото е, че не съм видял сапун да има, те всички се натискат да се ръкуват, ама като не знаеш с коя ръка си е измил задника се чудиш как да изклинчиш.
Модератора П. Иванов определено не е за тук с тия модерни разбирания.
Модератора П. Иванов определено не е за тук с тия модерни разбирания.
-
- ще става разбирач
"Против срането в природата освен ако не е крайно наложително !"
Ми то колега, срането си е чиста биологична необходимост, едва ли някой ще се напъва да сере ако не му се налага.
Ми то колега, срането си е чиста биологична необходимост, едва ли някой ще се напъва да сере ако не му се налага.

Нищо не мия
,сега има място в автобуса да седна
,кучето ме намира по лесно,когато съм на лов
,само ползи.ПРЕПОРЪЧВАМ...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

То лучето по-лесно да ме намира добре. Само да не избяга целия дивеч като вляза в гората

Пък и си остава проблема с Дрозгулите или така наречениете Айтоски ТршлАци

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За "ползите" се смях до откатchipi_ написа:Нищо не мия .... ,само ползи....