Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
миете ли си..?
...гъза редовно?на младини,родителите ми заминаха за навьнка и аз и брат ми останахме сами-верно,работата ми беше такава,..е мноо пари взимах,ама все не стигат и сьм имал слу..аи когато оставах на газирана вода и хляб..именно при един такьв слу..ай ми свьрши тоалетната хартия-оттогава именно свикнах да си мия гьза и после не можах да отвикна-сега винаги имам в колата празно или пьлно шише и според ситуацията или наливам от реката или -не.един вид-отявлен ВРАГ сьм на гьзпапира и не го вьзприемам-един приятел ми вика:"беее как не ти е гадно да пипаш лайно докато си миеш гьза?аз така не мога"...а аз му викам-странна логика-гадно ти е да си пипаш гьза,ама не ти е гадно,като се избьршеш и цел ден да ходиш с лайнян гьз,размазан и засьхнал
та мисьлта ми е ДА или НЕ на тоалетната хартия

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Local
- учете се от него
Я съм фен и на двете
, обаче забелязали ли сте колеги че сред природата става по лесно къкането.... съветване с вождовете и друсането на крушата
А бях чел една статия че е най-полезно здравословно да се къка кукнал... нашите бомбо убежища , които ползваме били вредни , самата стойка която заемаме на тях... водила до редица заболявания... назад към природата

А бях чел една статия че е най-полезно здравословно да се къка кукнал... нашите бомбо убежища , които ползваме били вредни , самата стойка която заемаме на тях... водила до редица заболявания... назад към природата

Клавиатура риба не лови!!!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хахахаха
5 кила,
Ти не си човек бе
Е в добрия смисъл де
Форума щеще да е доста по-скучен без твойте постове
Кефиш
В казармата редовно
щото такива екстри там където служих на Родината нямаше(гранична застава)и съм правил какви ли не инпровизации
Ама сега по-рядко 

5 кила,
Ти не си човек бе

Е в добрия смисъл де

В казармата редовно

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
be аз не говоря за импровизации
инак веднага моем да ви светнем да ходите САМО с бански-така,когато се насере ..овек не се омазва надолу
аз тук пледирам за не на тоалетната хартия и както локал каза:НАЗАД КЬМ ПРИРОДАТА..ШАЛАМБААААААААААА
те хората са го измислили-най ме яд,като дойде клинтьн в софия-блокираха движението,бааати задрьстването и без да искам се насрах в служебния бус...
в такива ситуации и шише с вода не ПОМАГА 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Local
- учете се от него
Относно миенето....
.... при наличието на алкохол... само да не объркате бидето и кенефа ей
.... да не стане : Ама то баде неще да отива по канала , а той се улабил в бидето чиляка...
А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям

А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям

Local, бедна ти е фантазията къв купон става, като объркаш тия меки листенца с млада коприваLocal написа:А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям![]()
![]()
![]()

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Local
- учете се от него
Д-то ще ти цъфне и върже като майска роза!!!docenta написа:Local, бедна ти е фантазията къв купон става, като объркаш тия меки листенца с млада коприваLocal написа:А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

А за бързо сред природата... клякаш , показваш го малко .... настъпваш го и се изправяш рязко!!! Излиза толкоз бързо че може да няма нужда и от миене

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
5кила написа:..... в такива ситуации и шише с вода не ПОМАГА
Има си начини и в такива трудни моменти ! Примерно навремето кога гръмнаха бомбата в подлеза на НДК ми се случи да ми се приоди "реЗко" баш у едно таков задръстване тип "блокаж"

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- петър власев
- разбира нещата
ми те се казват Радоста на туриста бре локалчо и мен лично мого пъти са ме спасявалиLocal написа:
А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка....![]()
![]()
![]()
без хартия без вода кво че правиш ,късаш листа и бършеш

Последно промяна от петър власев на Съб Апр 14, 2007 6:11 pm, променено общо 2 пъти.
я чувствась себя очен хорошо
-
- разбира нещата
- dimitar_
- сериозен играч
Eй , аз си мия редовно "отходният канал" с вода , тоалетната хартия ми е резервен вариант когато се случи да ме "облеят топли вълни" извън къщи , защото в такива моменти няма време за разсъждения , и грабваш първото което ти попадне пред очите ( така са се затрили много важни книжни документи) и хукваш...
Между другото , сигурен съм че много от вас не са влизали в турски "кенеф" - да знаете там няма да намерите тоалетна хартия , но винаги в ъгъла ще намерите така нареченият "ибрик" ( алуминиев съд с човка за поливане , нещо като чайник ) пълен с вода.
Та такива неща , цял живот човек е подвластен на "дирните си части" , храниш ги , поиш ги , за да чуеш гласа им и за да ти цапат гащите... !
Между другото , сигурен съм че много от вас не са влизали в турски "кенеф" - да знаете там няма да намерите тоалетна хартия , но винаги в ъгъла ще намерите така нареченият "ибрик" ( алуминиев съд с човка за поливане , нещо като чайник ) пълен с вода.
Та такива неща , цял живот човек е подвластен на "дирните си части" , храниш ги , поиш ги , за да чуеш гласа им и за да ти цапат гащите... !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: