миете ли си..?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

миете ли си..?

Мнение от Бат Мирче-5кила »

...гъза редовно?на младини,родителите ми заминаха за навьнка и аз и брат ми останахме сами-верно,работата ми беше такава,..е мноо пари взимах,ама все не стигат и сьм имал слу..аи когато оставах на газирана вода и хляб..именно при един такьв слу..ай ми свьрши тоалетната хартия-оттогава именно свикнах да си мия гьза и после не можах да отвикна-сега винаги имам в колата празно или пьлно шише и според ситуацията или наливам от реката или -не.един вид-отявлен ВРАГ сьм на гьзпапира и не го вьзприемам-един приятел ми вика:"беее как не ти е гадно да пипаш лайно докато си миеш гьза?аз така не мога"...а аз му викам-странна логика-гадно ти е да си пипаш гьза,ама не ти е гадно,като се избьршеш и цел ден да ходиш с лайнян гьз,размазан и засьхнал :lol: :lol: :lol: та мисьлта ми е ДА или НЕ на тоалетната хартия :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Я съм фен и на двете :D , обаче забелязали ли сте колеги че сред природата става по лесно къкането.... съветване с вождовете и друсането на крушата :D :D :D :D :D

А бях чел една статия че е най-полезно здравословно да се къка кукнал... нашите бомбо убежища , които ползваме били вредни , самата стойка която заемаме на тях... водила до редица заболявания... назад към природата :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Хахахаха :lol: :lol: :lol:
5 кила,
Ти не си човек бе :lol:
Е в добрия смисъл де :wink: Форума щеще да е доста по-скучен без твойте постове :wink: Кефиш :lol:
В казармата редовно :lol: щото такива екстри там където служих на Родината нямаше(гранична застава)и съм правил какви ли не инпровизации :lol: :shock: :lol: Ама сега по-рядко :D
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

be аз не говоря за импровизации :lol: :lol: инак веднага моем да ви светнем да ходите САМО с бански-така,когато се насере ..овек не се омазва надолу :idea: :lol: :lol: :lol: аз тук пледирам за не на тоалетната хартия и както локал каза:НАЗАД КЬМ ПРИРОДАТА..ШАЛАМБААААААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: те хората са го измислили-най ме яд,като дойде клинтьн в софия-блокираха движението,бааати задрьстването и без да искам се насрах в служебния бус... :lol: :lol: в такива ситуации и шише с вода не ПОМАГА :oops:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Аз съм ЗА в цивилизованият живот
И ПРОТИВ сред природата
Земи направи една анкета,че да не се бъркат хората :wink:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Относно миенето.... :D :D :D .... при наличието на алкохол... само да не объркате бидето и кенефа ей :D :D :D .... да не стане : Ама то баде неще да отива по канала , а той се улабил в бидето чиляка... :D :D :D

А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям :D :D :D :D
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Local написа:А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям :D :D :D :D
Local, бедна ти е фантазията къв купон става, като объркаш тия меки листенца с млада коприва :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

docenta написа:
Local написа:А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям :D :D :D :D
Local, бедна ти е фантазията къв купон става, като объркаш тия меки листенца с млада коприва :D :D :D
Д-то ще ти цъфне и върже като майска роза!!! :D :D :D

А за бързо сред природата... клякаш , показваш го малко .... настъпваш го и се изправяш рязко!!! Излиза толкоз бързо че може да няма нужда и от миене :D :D :D :D :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

5кила написа:..... в такива ситуации и шише с вода не ПОМАГА :oops:

Има си начини и в такива трудни моменти ! Примерно навремето кога гръмнаха бомбата в подлеза на НДК ми се случи да ми се приоди "реЗко" баш у едно таков задръстване тип "блокаж" :? Е качих колата на тротоара и у фоаето баш у средата му на плочките :oops: То там сичко тъмно кат в гъза на мечката та извъобще се неопитвах да си търся разни прикрития :oops: Е неползвам източни мурафети как шишета разни ама имах под ръка днешният "Труд" та спасих положението :lol: :lol: :lol: Я гуе ся какъв базар е поникнал там след наторяването :lol: :lol: :lol: А иначе и аз предпочитам как Видрата :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Local написа:
А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... :D :D :D :D
ми те се казват Радоста на туриста бре локалчо и мен лично мого пъти са ме спасявали

без хартия без вода кво че правиш ,късаш листа и бършеш :lol: :lol:
Последно промяна от петър власев на Съб Апр 14, 2007 6:11 pm, променено общо 2 пъти.
я чувствась себя очен хорошо
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Тва през лятото добре ама през зимата ,миели ли сте се със сняг :?: егати и зора ама нямаше как :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Eй , аз си мия редовно "отходният канал" с вода , тоалетната хартия ми е резервен вариант когато се случи да ме "облеят топли вълни" извън къщи , защото в такива моменти няма време за разсъждения , и грабваш първото което ти попадне пред очите ( така са се затрили много важни книжни документи) и хукваш...
Между другото , сигурен съм че много от вас не са влизали в турски "кенеф" - да знаете там няма да намерите тоалетна хартия , но винаги в ъгъла ще намерите така нареченият "ибрик" ( алуминиев съд с човка за поливане , нещо като чайник ) пълен с вода.
Та такива неща , цял живот човек е подвластен на "дирните си части" , храниш ги , поиш ги , за да чуеш гласа им и за да ти цапат гащите... !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Върти ми се една мисъл из главата.... да подменя на някой гъзпапира със ситна шкурка... :D :D :D :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

:lol: :lol: :lol: добре,добре,момчета :!: :!: нема да се разочароваме,я...ай ще се включа после и аз с ужасни простотии,че са неам време :lol: :lol:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Local написа:Върти ми се една мисъл из главата.... да подменя на някой гъзпапира със ситна шкурка... :D :D :D :D
Loci, вместо гъзпапир - раш-пила, оле :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”