Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

След срещата
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ivak написа:Е ще ти хвана 3-4 големи шарана , ако толкова държиш![]()
Код за потвърждение: Избери целия код
МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007
Ivak
Ама и това ако не поличба?!?!?!sapuna1971

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти верно си голем дразнителTroli написа:Ало,навлизаш в моя територия а там черепите си ги хрускам сам и не обичам да ги споделям!Аре бегай,към Мусагеница и не се обръщай на обратно!![]()
![]()
А съм те видел на Дървенишкото гробище,а съм те изтролил юрболежката!Вервай ми!
![]()
![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Рибаче, ако не е проблем я снимай този монтаж(ако си го запазил в оригиналния му вид де) и пусни една отделна тема, ще бъде полезно мисля!Ivak написа: И други колеги извадиха амури, пък и доколкото разбрах Snegk също е имал удър рано сътринта, а Рибаря имаше цели 3 удъра, но едни шаранджийски куки с модерна извивка и бяха ялови, смени с класиката в жанра и резултата не закъсня![]()

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- ribarq
- сериозен играч
Само да ми остане малко свобондно време и ще го направя ! Мисля и за шаранджийски експеримент 2-част !rikosheth написа:Рибаче, ако не е проблем я снимай този монтаж(ако си го запазил в оригиналния му вид де) и пусни една отделна тема, ще бъде полезно мисля!Ivak написа: И други колеги извадиха амури, пък и доколкото разбрах Snegk също е имал удър рано сътринта, а Рибаря имаше цели 3 удъра, но едни шаранджийски куки с модерна извивка и бяха ялови, смени с класиката в жанра и резултата не закъсня![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
вече спамимTroli написа:Аз съм от 35блок,точно до църквата!Треа да се разбереме као да си парцелирамо квартало да нема сакътлъци!![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
sapuna1971 написа:Ivak написа:Е ще ти хвана 3-4 големи шарана , ако толкова държиш![]()
Код за потвърждение: Избери целия код
МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007
Ivak
Ама и това ако не поличба?!?!?!sapuna1971
АААА на тебе повече поне 30-40 имаш доста повече свободно време от мен засега

- Local
- учете се от него
Ivak написа:Върнах се, но съм страшно изморен ще пиша утре вечер.
Благодаря на всички за Поздравите.
Много яко изкарване![]()
Само да кажа мястото където бяхме беше доста добро имахме късане от бяла и последния ден ловихме едра каракуда на дъно и на плувка![]()
П.С. Локалчо защо лъжеш, какъв е смисъла
Единия амур изчистен удари 9,5 кг , другия на око към 7-8 може би
Извинявам се грешката е изцяло моя... просто не уточних...
Събота бях цял ден на работа , до 8 вечерта и просто в неделя нямаше как да дойда , нямам личен транспорт и при мен нещата са много сложни. Колегите отиваха на Цонево и аз отидох с тях , за да не си седя в къщи.
Извинявам се още веднъж , но никого не лъжа или не правя интриги , просто не съм се изразил правилно.
И на мен ми е безкрайно неприятно че не дойдох... ама какво да се прави...
Клавиатура риба не лови!!!
АААААА, звинения не приемаме
Другия път ти черпиш!!!!

Другия път ти черпиш!!!!

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- ribarq
- сериозен играч
Мога да споря с тебе от тука до луната по тая тема ! Първо си задай въпроса какво е туй МОНТАЖ ? как звучи само да постройш монтаж , тва да не е като да стройш къща !Куки има всякакви , ментета , както и отлични ! Виждал съм кука да раждясва за 1 седмица във водата, или пък както каза ивака- да калве пък да не се закача, може също да е от куката- може да е тъпа-може да е малка за съответната риба или голяма ! МНОГО ХОРА СЕ БЪРКАТ КАТО ИМ КАЖЕШ ДА ПОСТРОЯ МОНТАЖ ! Колега я обясни какво е туй монтаж ? (смяна на кука- тежест[олово] повод- слагне на шлаух [противооплитащ-термосвиваем] -риболов на плувка смяна на плувка-на ваглер......)doko написа: Няма "ялова" кука просто има не добре построен монтаж
Казвайки монтаж разбирам начина, по който се прикрепя тежеста към линията !пример ето ти няколко монтажа каква е разликата, свен местоположението на оловото ,и по добрата им ефективност един от друг при различни обстоятелства и местоположение на риболов- (хеликоптер монтаж,полуфиксиран монтаж,подвижен монтаж, Ин-лайн монтаж[In-Line])
Така че колега монтажът ми не е ,недобре построен---- просто съм сложил по малка кука, не че куката с която хващах не е добра- според мен си е добра само че беше малка за голяма риба и явно амура я изплиуваше без проблем !- и след смяната и, всичко си дойде по местото ! просто куките който бях сложил са предназначени само за пр. топчета,явно найстина е така ! доказоно ,проверено ! УСПЕХ

П.С. ако някаде греша , някой който знае да ме поправи !