След срещата

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

След срещата

Мнение от maranzika »

Та значи накратко-понеже отидохме последни(тази сутрин в 6 часа) ,си тръгнахме рано :lol: .Цъфнахме на мястото още на развиделяване и взехме да гласим въдиците.Брат ми хвърли 3 дънни ,а ние с баща ми се гласяхме за плувка .И тогава заваля! :evil: :evil: :evil: От 6,30ч. до 8,30ч. изкарахме в колата на бира.До мен Saksi обаче упорстваше въпреки дъжда ,но нищо.Ей го на в дъжда:

Изображение

Освен него имаше още двама истински рибари-Емо Василев и още някой до него.

Изображение

Така до 8,30ч.Дъжда спря и се заехме с плувките.Дойде и Сапуна да види как е и взехме да обсъждаме на къде да поемаме поне на плувка да хванем нещо.И решихме да сгъваме и да вървим към "боклуците".Той замина да сгъва и в този момент чувам -"Батко дай кепа".Мислех майтап,но като се обръщам кво да видя-пръчката сгъната.Хуквам за кепа,но се оказва че брат ми е взел малкият.И настана суматоха.Дойде един колега на помощ с неговия кеп и го извадиха.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Красавец!В къщи кантара чукна 11кг.
Закрастихме се и решихме да упорстваме още малко .И се започна разгъване отново,захранване и чакане.И така до 12,00ч.Дойде Сапуна и решихме да вървим(след като на плувката нямахме бутване).Пътьом спряхме на "боклуците",но там също почти капо(с изключение на 1каракуда на дъно и 1платичка.
Тогава започна едно гърмене,едно святкане и накрая ни изгони.И в 13,30ч.обратно към къщи.

За предните дни нека колегите пишат какво са направили,защото нас ни нямаше. :wink:
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Хубав излет , с изключение на дъжда :) ! Ето че чакането Ви се е възнаградило с този красавец :wink: Следващият път 2пъти по голям
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

тьй,тьй-аз бех отдругата страна на залива,че там има дьлбочина,за три дена-господин велчев скьса некьв звяр,една сулка около 700 и некви детски таранки-аз лично-НИЩО :lol: :lol: е,до нас имаше хора,дето казаха,че ДО ОНЯ ДЕН( :lol: :lol: :lol: )яко е било и после спрело...нормалната работа-евала на ивака за амурите,но по евала на сапуна за...РАКИЯТА :lol: :lol: :lol: наборе-ще се преместя у вас-хем жена ти ще е доволна( :lol: ),хем ще имаш свободно време,хем и аз доволен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: по тоя начин мога и да не работя :lol: :lol: :lol: надявам се не се сьрдиш за лафа с жената :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

п.с
предлагам следващата среща да е на река-напр Дунав-бааах му мамата-повеч на язовир нема да стьпим-и без тва се бях заклел :lol: :wink: бати капото-не,че ме е яд-добре си изкарахме,ама нещо сьм против тия язовири :twisted:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ей,жената голям смях се смя! :lol: :wink:
Та да вметна и аз няколко думи и снимки.
Потеглих в 4 и 30ч вчера.След кратко двуумене отпраших през Твърдишкият проход.Казвам,че не пожелавам този маршрут и на най-злия си враг!След Елена пътувах 23км за два часа.Не искам и да си спомням.
Както и да е.В 8 без малко бях в лагера.Кратко запознаване,няколко лафа,хранене,разпъване на две сопи/благодарско за което на Ивака/ и на масата.Честно да Ви кажа,отдавна не ми се е услаждало така.Нищо,че не хванах риба,нищо че два пъти ме валя дъжд,нищо че гръмнах гума.Благодарен съм на всички за приятните два дни.С нетърпение очаквам следващата среща.Би могло да се превърне и в традиция,на което искренно се надявам.В поста си ще сложа само една снимка ,за да не Ви карам да скролвате до довечера.Давам линк!
А ... и успех на Емо и Иво.След третия амур тази сутрин бяха единодушни,че ще останат до утре!

СНИМКИТЕ

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
radist
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от radist »

И аааз бях там ,и аааз пих и се веселих ....
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колеги радвам се много че имах възможноста да се запозная на живо с някои от вас .Ние се настанихме на залива от ляво защото бяхме оборудвани само за перо .Мастото беше много добро около 3метра дълбочина но в краина сметка хванах 2каракуди около половинка двайсетина червеноперки и около 10 платички ,после след обяд загърмя и трябваше да прибирам карбона .На другата сбирка повече
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Да драсна два реда и аз.На язовира престигнах пръв и след разговор по телефона с Ивака почаках го да дойде и оправихме лагера.
Изображение
После распънахме въдиците и седнахме на масата
Изображение
За риболова няма да говоря ще оставя Ивака като приключи да раскаже и да пусне снимки.Не пускам снимки от другите вечери да може и колегите да пуснат по някоя.Иначе за срещата просто нямам думи,хубави хора,радвам се,че се запознах с всички от тях и се надявам да станем приятели за цял живот.Съжалявам за другите които неможаха да дойдат и да се запознаем,но има време.Чест прави на Ачо за грамотите които е направил и връчи на дъщерями за най малъкрибар.Разочарован съм от колегите които бяха на язовира,но не дойдоха да се запознаем,но сигорно не сме достойни.Иоще веднъж да кажа,че прекарах три хубави дни с хубави хора.За сега чао и ще чакаме нова още по голяма среща. :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Наистина забравих за жеста от страна на Ачо!
Мерси приятелю!Това ще ни е спомен за цял живот!

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

sapuna1971 написа:Наистина забравих за жеста от страна на Ачо!
Мерси приятелю!Това ще ни е спомен за цял живот!

Изображение
тьй,тьй-аз ПАК неам :roll: да не би защото,като минах кьм два и трийсе вечерта всички спяхте и се вьрнах обратно :?: :lol: :lol: е,неам и това си е :cry:
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Ееее Браво супер излет :) И на Ивака за трофеите :D :D :D Надявам се някой път да мога и аз да дойда и да се запозная с някои от Вас :oops: :!:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Браво ееее... кефите максимално , сигурно е било страхотно изживяване... Искрено съжалявам че не успях да дойда , но пустата работа , какво да се прави...

Бравос за големите рибоци... :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Ще ме извинят колегите от форума с които не можах лично да се запозная,но сутринта още спяхте :wink: :wink: ,а след това вече всички се бяха пръснали по залива и трябваше да обикалям по всяка палатка.Но има време да се видим и на следващата среща дано успея да съм за повечко време.
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

И аз искам много да дойда да се запознаем всички , естествено ако нямате нищо напротив... :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Християн А. написа:И аз искам много да дойда да се запознаем всички , естествено ако нямате нищо напротив... :wink:
колегата "димитар" и твой градски се отчете :lol: ти кво чакаш?фащай две вьдици и действай-единствено сериозен там беше рибаря от хасково-не спре момчето дь врьзва косми и поводи-ама ние вече сме уморени,стари хора-дай ни на нас по едно шише ракия...... :lol: :lol: :lol: е-и ивака скрита лимонка го раздаде-евала му на слуката :lol: :lol: ний,с бат ти ваньо наблегнахме на сапуна на ракията :lol: :lol: жив здрав да си,наборе :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”