Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Заргана май доста се раздвижи ...
Модератори: emo vasilev, alekst
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз имам такива,но са огромни и ги ползвам за сом на дъно.Моите са с ухо,дебели,закалени,яки контри по стъблото,една до жилото.Имат някакво червено покритие.Незнам кой е Даката,ама я кажи къде се намира да го посетя да потърся малкия вариант на тези куки. 
Ае аз излизам!

Ае аз излизам!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- ще става разбирач
Днес рано сутрин реших да скоча до вълнолома да намокря бомбардата,но още като станах беше доста мрачно и облачно като слязах
долу имаше кам 15 човека половината от тях гледаха имаше много гаден вятър и се отказах.Минах и през Петрол с надеждата че ще е по тихо ... същата работа
следобед ще видим как ще е времето 
долу имаше кам 15 човека половината от тях гледаха имаше много гаден вятър и се отказах.Минах и през Петрол с надеждата че ще е по тихо ... същата работа

- чуруликпенчо
- сериозен играч
При този южен вятър,май нямаме много шансове.И аз реших да се пробвам тази сутрин,но като стигнах на мястото се оказа,че вълната е доста висока и не става за риболов.Реших малко да се поразходя по брега и добре ,че го направих.За няма и 500м. вървене намерих 2 бомбарди и един телескоп със счупена една секция. Голям късмет.
На практика се оказва ,че не съм капо. По-интересното е ,че за тази година това ми е втория намерен телескоп.Предния /преди месец го намерих пак в лошо време/ е на Филстар и пак е с една счупена секция. Егати "Калиткото" съм.
Дано се оправи времето , че да поспортуваме малко.

Дано се оправи времето , че да поспортуваме малко.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз днеска от 6ч. до 7.15ч. мятах блесните от вътрешната страна на вълнолома,ама ХОЙ!
Към 7ч още двама подлудели помятаха блесните,ама няма никой.Малките рибки подскачаха като че ли нещо ги гони,ама явно не е чернокопа.За час и 15 мин сметнете колко мятания съм направил с различни по размер и вид клатушки,шанса да има чернокоп на това място е нищожен за мен.Може би не е правилното място.Пробвах на дълбоко,пробвах на плутко,бързо обиране,бавно-НЕ!
Явно за чернокоп пак ще пробвам след 15-ти.
От външната страна погледнах ккво става,някакви лайняни ветрови вълни,всичките 20-тина души мятаха с полу,или отъващи бомбарди,ама не видях да изкара някой риба.
Към 7ч още двама подлудели помятаха блесните,ама няма никой.Малките рибки подскачаха като че ли нещо ги гони,ама явно не е чернокопа.За час и 15 мин сметнете колко мятания съм направил с различни по размер и вид клатушки,шанса да има чернокоп на това място е нищожен за мен.Може би не е правилното място.Пробвах на дълбоко,пробвах на плутко,бързо обиране,бавно-НЕ!
Явно за чернокоп пак ще пробвам след 15-ти.
От външната страна погледнах ккво става,някакви лайняни ветрови вълни,всичките 20-тина души мятаха с полу,или отъващи бомбарди,ама не видях да изкара някой риба.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
е
здравеите от скоро ходя за риба на морето,днес хванах 5 кефалчета и 2 иларии,но ми се ходи за заргана някои мойе ли да ми помогне с информаcия каде калве зарганата в момента да си опитам касмета,а са6то така да ми кайете доло горе до кога се лови заргана мерси предварително
Здравейте
! Днес до старата гемия на буната към Ной извадих това :http://i47.photobucket.com/albums/f183/ ... 060019.jpg
Време - от 07,00 до към 11,00.Слабо вървеше,тук-там от другите колеги някои извадиха по две-три и още по-слабо илария
.
Здраве да е ,нали не е капо, а има и още почивни дни
.
Късмет !

Време - от 07,00 до към 11,00.Слабо вървеше,тук-там от другите колеги някои извадиха по две-три и още по-слабо илария

Здраве да е ,нали не е капо, а има и още почивни дни

Късмет !
-
- ще става разбирач
:)
Нямаше ли голямо вълнение бе?Аз като видях снощи какво е времето и се отказах да ходя днес.
u
a zarganata kalve li ve4er primerno kam 5 6 do zdra4
-
- ще става разбирач
:)
Аз утре смятам да утида на вълнолома ако има голяма вълна някаде кам траката или Ной стига времето да позволява
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Днес времето беше чудесно,мравките вода пиеха от морето и естествено слуката не закъсня. Като краен резултат-26 заргана и 2 иларии. Можеше и още,но спирах риболова на няколко пъти , за да побъбря с колегите около мен .Като цяло няколко дневното лошо време не беше оказало чак толкова негативно влияние върху активността на заргана. Иларията беше доста по-капризна.Обикаляше около стръвта , но рядко удряше. Навсякъде беше претъпкано с риболовци и това допълнително затрудняваше замятането и засичането,но няма идеален риболов.
Наслука на всички!
Наслука на всички!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не разбрах какво точно те интересува:Поне пиши къде беше?Интересува ме морето дали може да излезе лодка.Най добре от НОЙ,или Златните.
1.Как беше морето ли?
2.Дали може да излезе оттам лодка ли?
3.Каква връзка имат Ной и Златните?