Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от ТТ лови по реки »

:smt041 :prayer: :drinkers: Браво Къца
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

P1030324.JPG
P1030324.JPG (3.09 MiB) Преглеждано 1484 пъти
Това са № 1 и 2 от 61 ва страница.Показвам ви това оцветяване комбинирано с прозрачна,бяла и червена лопатка.Очаквам критиците. :D
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Най добрите, контраста между глава и тяло дава много добър резултат особено при тролинг... Ама тия за кефал ли са направени?
Да добавя ли, че големите ти воблери са една много успешна имитация на Денсъра на Рапала..
В това няма нищо лошо, даже напротив, БРАВО за усърдието и работата.... :supz:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:Най добрите, контраста между глава и тяло дава много добър резултат особено при тролинг... Ама тия за кефал ли са направени?
:supz:
Аз не разделям воблерите за кефал и други риби.С всичките воблери от 61 ва страница съм ловил кефал.Най-голямо разнообразие имам с жабката,кефал,костур,мряна,щука,разпер и шутовица.Със сигурност ще ловят и пъстърва,но при нас няма.Това са воблери от десет и седем сантиметра,които познаваш добре.Мисля,че ако ги пуснеш на 50 метра зад каяка ще останеш доволен при тролинг.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:Аз не разделям воблерите за кефал и други риби.
А, трябва да го правиш, защото не виждам кВи кефали ще ловЪ с големите ти воблери, освен много големи такива... :D
Големите ти воблери определено стават и за тролинг..... и играта им много кефи...
Ама, сега съм вече на джиг и ще ги мъча в друго време...
Сенека
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

къца - кълве написа:... Показвам ви това оцветяване комбинирано с прозрачна,бяла и червена лопатка.Очаквам критиците. :D
Червената лопатка мЪ кефи много повече, но по-важното е - какво "мислят", аджеба, рибоците по този казус :mrgreen:

p. s. Иначе играта на воблерите е уникална :drinkers:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:
А, трябва да го правиш, защото не виждам кВи кефали ще ловЪ с големите ти воблери, освен много големи такива... :D
Големите ти воблери определено стават и за тролинг..... и играта им много кефи...
Аз мислех същото,но един дволитров кефал налапа и двете тройки на този от десет сантиметра и промени мнението ми.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

daniel defoe написа:
къца - кълве написа:... Показвам ви това оцветяване комбинирано с прозрачна,бяла и червена лопатка.Очаквам критиците. :D
Червената лопатка мЪ кефи много повече, но по-важното е - какво "мислят", аджеба, рибоците по този казус :mrgreen:

p. s. Иначе играта на воблерите е уникална :drinkers:
Като започнах да правя воблерите ме интересуваше единствено какво мислят рибоците. Под ваш натиск започнах да се съобразявам и с риболовците,но рибоците са с предимство. :D
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:Като започнах да правя воблерите ме интересуваше единствено какво мислят рибоците. Под ваш натиск започнах да се съобразявам и с риболовците,но рибоците са с предимство. :D
Много точно казано, ама нали знаеш, че за да продаваш масово трябва да ловиш риболовците първо, а второ рибоците? И двете неща са задължителни, ама както в она българска поговорка- "по дрехите посрещат, по ума изпращат", Та... :D
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:
къца - кълве написа:, ама както в она българска поговорка- "по дрехите посрещат, по ума изпращат", Та... :D
Благодаря,Видю !
Много хубава поговорка и на място.Аз предпочитам ума пред дрехите. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

IMG_20151112_174924-1.jpg
IMG_20151112_174924-1.jpg (555.75 KiB) Преглеждано 1151 пъти
Вчера хванах това на Огоста.Някой ще се запита,защо ви казвам,че активния сезон е свършил като още ловя.Ловил съм и на сняг,но това е инцидентно.Аз искам,като купите "къца-кълве" да направите серия и да останете доволни,а това сега не може да стане.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Bai Ves написа:Добре, искам 5 жабки потъващи, заминавам скоро за щатите и там ще им ебавам мамите на басове и прочие. Ще те наглася! Две да са такива като на снимката ми и другите да бъдат реални, тоест такива с лек тъмен слой отгоре, успех. Останалото на лични.. :wink: искам да имат червено петно под лопатката на муцунката....малко да е но да има, може и червена линия по дължина на корема но не повече широка от 2 мм.... оффф, ужас стана.... :fishing2:
Бай Вес,всичко е изпълнено според желанието ти.Очаквам да им ебаваш мамите зад Океана. :D :D :D
Аватар
gorgazm
новобранец
новобранец

Мнение от gorgazm »

къца - кълве написа:
Vid написа:
Аз мислех същото,но един дволитров кефал налапа и двете тройки на този от десет сантиметра и промени мнението ми.
Миналата седмица направих двучасов опит да хвана щука на този 10см воблер, но бях изненадан от тези двамата разбойници :) Очевидно размера не ги смути особено. От едно по-високо място пък видях и три щуки в преследване на воблера! Страхотна гледка, за съжаление безрезултатна ;)
Прикачени файлове
11248945_10203870603525596_2598059900856974936_n.jpg
11248945_10203870603525596_2598059900856974936_n.jpg (84.43 KiB) Преглеждано 920 пъти
Хигиената е мерило за културата на човека!

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"
:fishing12:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

gorgazm написа: Миналата седмица направих двучасов опит да хвана щука на този 10см воблер, но бях изненадан от тези двамата разбойници :) Очевидно размера не ги смути особено. От едно по-високо място пък видях и три щуки в преследване на воблера! Страхотна гледка, за съжаление безрезултатна ;)
С този пост показваш на чичо Кръсто,че има какво да научи от младите хора. Виното е готово. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

gorgazm написа: А, трябва да го правиш, защото не виждам кВи кефали ще ловЪ с големите ти воблери, освен много големи такива... :D
Аз мислех същото,но един дволитров кефал налапа и двете тройки на този от десет сантиметра и промени мнението ми.[/quote]

Миналата седмица направих двучасов опит да хвана щука на този 10см воблер, но бях изненадан от тези двамата разбойници :) Очевидно размера не ги смути особено. От едно по-високо място пък видях и три щуки в преследване на воблера! Страхотна гледка, за съжаление безрезултатна ;)[/quote]

Видю, виждаш ли какво прави този младеж с големия воблер.Кефалите не са толкова големи и сезона не е подходящ.Това изненада и мен.Интересно ми е дали са захапали или са хванати странично.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”