Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Качествени чепарета

Мнение от kopoy_92 »

dobria1 написа: Как се мята тежест за ластик на 50-60метра
Не разбрах много за какво става въпрос , но на канала съм виждал един да мята тежест на която закача ластик - до тежеста има един клуп (от здраво въже) в него вкарва върха на една пръчка дрянова и мята тежеста (се едно с въдица мята).
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Извинявайте колеги но поназад във форума виядях на някои чепарета сте направили главички и очета на куките как става това :?: :?: Предварително ви благодаря за отговорите
Изображение

Затова става въпрос
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

dobria1 написа: :rolleyes: чисто и просто вместо олово от ДОЛУ се закача бомбарда,без разни влакна и примки и.........

ТЕСТВАНО Е :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

а относно леките олова проблема с вятъра и далечното замятане :wink: :wink: :wink:
вземаш една блеснарка и проблема е решен :wink: :wink: :wink: :wink:

и това е ТЕСТВАНО не веднъж,и заргани съм ловил с блеснарка(кефа е неуписуем)

нека да питам и аз нещо :wink:
:roll: :roll: :roll: Как се мята тежест за ластик на 50-60метра :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ама за какво ти е да хвърляш чак 50-60 метра навътре, :roll: то като се стъмни рибата си идва до брега! Направо понякога си е в камъка отпред! :roll: Аз съм клатил с пръта на спининга на вълнолома(когато не съм си носел директния телескоп или съм нямал ластик в себе си) и пак съм хващал риба, но е малко кофти, защото стигаш само до първото стъпало(което е под вода), а там дълбочината е около 2-3 метра......... :? Аз хвърлям камъка на около 30 или 40 метра, но ако парчето ластик е по-късо може да е по-добра идея да се хвърли и само на двадесет и няколко метра! Иначе какво е пък това "блеснарка"? Да не е прът с по-ниска акция? Ако е така - да проблемът с опънатата линия се решава, :D но проблемът с оплитането на чепарето, когато се хванат няколко риби си остава! :?
kopoy_92 написа: Не разбрах много за какво става въпрос , но на канала съм виждал един да мята тежест на която закача ластик - до тежеста има един клуп (от здраво въже) в него вкарва върха на една пръчка дрянова и мята тежеста (се едно с въдица мята).
Ами ето тук е станала една дискусия по въпроса:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=434171#p434171

Наслука на всички! :D
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

риба не се лови само на Вълнолома :wink: така че е нужна голяма дистанция

Моряка аз пък ползвам 2 олова по 120гр. и си ги вадя всеки път като си тръгвам :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
mitko007
новобранец
новобранец

Мнение от mitko007 »

зд колеги реших иаз да кажа нешто по тази тема аз си копувам много рядко 4епарета но когато изскам ка4естжени сибземам от 4епаретата на жоро които е на пазар4ето на младост наистина са много ка4естжени има за в секи джоб като запо4неш от 10л до нормалните от по 3л пожелавм ви на слука

Мите, измъчих се докато ти прочета мнението. Постарай се малко повече при следващият пост. :|
rumci
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

mitko007 написа:зд колеги реших иаз да кажа нешто по тази тема аз си копувам много рядко 4епарета но когато изскам ка4естжени сибземам от 4епаретата на жоро които е на пазар4ето на младост наистина са много ка4естжени има за в секи джоб като запо4неш от 10л до нормалните от по 3л пожелавм ви на слука

Мите, измъчих се докато ти прочета мнението. Постарай се малко повече при следващият пост. :|
rumci
ами то как да може да пише като за 2 години в този форум е написал САМО 2 мнения :( :( :(
Изображение
Аватар
ViRgE
новобранец
новобранец

Мнение от ViRgE »

Въпрос към dobria1 попадна ми перо от папагал АРА от едната страна жълто от другата е синьо има ли смисал да се захващам да правя нещо отнего или ще е само загуба на време.Обръщам се към него понеже съм виждал неговите творения в действиеи знам че работят.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

ViRgE написа:Въпрос към dobria1 попадна ми перо от папагал АРА от едната страна жълто от другата е синьо има ли смисал да се захващам да правя нещо отнего или ще е само загуба на време.Обръщам се към него понеже съм виждал неговите творения в действиеи знам че работят.
Ами има смисъл и то голям(стига да има чернокоп)
така ли изглежда?
http://dobria1.snimka.bg/fishing/chepar ... 8.17112401 поразгледай и снимките след тази снимка ЗАЩОТО има няколко неща които са нужни още там 1-2 ламенца може да се добавят,или примерно 1от тези лентови ламета
http://dobria1.snimka.bg/fishing/chepar ... 8.17112400
Но имай предвид че перото е МНОГО трудно за връзване,твърдо е и като стягаш възела се пръска :( :( :(
Изображение
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

А бре хора, направо ме сащисахте.

мисля си ,че с днешните перманентни маркери не трябва оскубем единственото бърне (каквото и да е това)за да хванем малко сафрид

просто по - здрава ръка ни трябва
А какво ще кажете за ламетата
Преди три-четири години нещата стояха по съвсем друг начин
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

80 страници схеми,то не бяха оскубани завалиики, алъж вериж на куки и корди.На финала мираж от риби. :D
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

chipi_ написа:80 страници схеми,то не бяха оскубани завалиики, алъж вериж на куки и корди.На финала мираж от риби. :D
Ще покажеш ли нещо,или да те трия ? :smt017
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

dobria1 написа:
ами то как да може да пише като за 2 години в този форум е написал САМО 2 мнения :( :( :(
Трии трии,заеби беше шегичка.А това горе не го трии.
Изображение
Аватар
ViRgE
новобранец
новобранец

Мнение от ViRgE »

Перото е същото като това синьото, ще пробвам какво ще се получи и ще сложа снимки.
lefi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lefi »

Ееее,евала Мите,евала баце,страшен си - всички обесили пиперките в тая суша,само ти успя от раз баце,да съжевиш форума.може ли само една малка молба ,пиши по често баце,пиши по често...за 3л и 10 л разбрахме а как стои въпроса с 25 литровите....
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Pe6o_Tikvata написа:Извинявайте колеги но поназад във форума виядях на някои чепарета сте направили главички и очета на куките как става това :?: :?: Предварително ви благодаря за отговорите
Изображение

Затова става въпрос
Баце поразгледай темата написал съм подробно как ги правя...

Пичове стига сте писали глупости ве,ловете си рибките и се радвайте.
Зарганолог
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”