Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от G.Petkov »

Да дадем думата и на кандидата за министър-председател,
Бих казал чудесна прогноза,
Сякаш е собственик на социологическа агенция , а ? :D

Мнениеот Павел Иванов » пон фев 04, 2013 1:13 am

Това все пак е нещо като моментно явление , сал до встъпването в длъжност . Не друго ами докато други , вече е редно да ги наричам "колеги" смятам , са си губили времето да бъдат пожарникари , то моята скромна персона е пребивавала в Девета танкова бригада , а това само по себеси , значи много :lol: :lol: :lol:

G.Petkov написа:
...Ще акцентираме на твърдото звучене на трибуквената дума :wink: !...Но останалите 60 % са нашата цел...

Чукнах набърже с калкулатора да да оформя крайният процент който би бил на база общо гласоподаване . Значи , да приемем че тия 60% са едно 30% от цялото , към тях със сигурност ще се включат едно 10% почитатели на Панчаревските минерални бани , щот името на партията ще ги привлече реЗко и неустоимо . Значи имаме едно 40% от всьо . Към тях може да добавим и едно 17% гастарбайтери щот с тая партия нема лабаво . Значи само до тук имаме едно 57% от целото БГ народ , предостатъчно ще кажете , ама като си помислим че ще се включат и едни 8% гласували по погрешка , едни 15% гласували щот ще сме най-модната и фешън партия у момента + едни 4.7% от по-възръстното население които ще карат основно на спомени то като тотал имаме :
84.7%
При това още не сме започнали предизборната си кампания

Пропуснахме и тези избори, да го ева !
И вече няма от къде да извадим тия Курове, ейййййййййййййййййй ! :D
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Красимир Атанасов написа:
Д-р Флекс написа:Дръж ни в течение.
Какво да ти кажа докторе....?
Тунинговаха я, напръщя милата, мераците ми се засилиха,жената иска и тя......

Каза ми достатъчно - аз имам добре развито въображение! :D

Ами, честито! :D
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Хубаво сте наредили този кабинет на Прехода, и днес звучи непреходно. Имам някои съображения ,но те не са структуроопределящи, така че, нека стои как е. Аз лично мераци никакви за себе си немам, стига ми, дека Люси ще е министър на спортния риболов, а не примерно Мартинчо...
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Мартинчо ,та Мартинчо. Кво сте го задъфкали толкова ? Азкой ли мъ питъ пък "" предлагам да го направим шеф на ИАРА.Може би той най-много ще гони браковците ,да стават по-малко ,че да не му пречат на него .Прав ли съм ? :D
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Д-р Флекс написа:Хубаво сте наредили този кабинет на Прехода, и днес звучи непреходно. Имам някои съображения ,но те не са структуроопределящи, така че, нека стои как е. Аз лично мераци никакви за себе си немам, стига ми, дека Люси ще е министър на спортния риболов, а не примерно Мартинчо...
И аз така , но пък външния вид , т.е, имиджа си има значение ! Значи без да наблягаме върху интелектуалния капацитет и евентуално кой сега повече риба уловил през изминалата година , аз тайничко си се надявам все пак, че колегата Годзу си е най-подходящия разумен избор за PM на Р България ! Ама едно е да искам , а все друго става ! Значи , куту резервен вариант може да са я П.Иванов или Г.Петков , понеже и те са готини пичове , но доколкото знам те нямат политически амбиции ! :D

пп На последните избори за президент , гласувах за Цецка , но тогава не познах :oops: Сега обаче съм точен ! :supz: Тука става въпрос за следизборна агитация , при която мандалото вече така или иначе си е хлопнало !Няма лошо , ми то Бате Бойко пак ще ни управлява , ми то пък няма лошо ...понеже все пак построеното по негово време се вижда от всички нас ! Баси , ами ако бяхме избрали Корнелия Нинова за министър председател на България , какво става ? Получаваме поздрави от Путин и от Тереза Мей и евентуално от Доналд Тръмп и от Орешарски :prayer: И от ПЕС , то там Станишев си е върховен гуру ! Обаче ся , да не си кривя душата , тука щеше да настане международна веселба, ама не било писано ! Та тъй :bear: Инак аз много добре познавам морзовата азбука ОК _ _ _ _ . _ ! Някакви си точки и тирета на пресекулки или та та та

та ти та , което си означава OK на английски !
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

G.Petkov написа:
Martin Mihailov написа: ......Гледаи са за какво ти редим ЗАЗ производсво 1965 г. в движение ....

Браво Мартине,
Ама като гледам снимката най-много да се движи в двора като я бутат насам-натам ! :D
Тези черни номера отдавна излязоха от употреба, бре !
Или си я карате в района без проблем ?

Иначе, точно този модел ми е любим ! :D
Много ме кефи !

1965 ! :roll:
Малко по-млад от мен е ЗАЗ-а, бре ! :D
Жорка движи само из раиона за гьби за джанки абе ползва я нещо като магаре :lol: :lol: Победата е за по тежки товари а Реното кога ходи до градь.То си е с регистраця истинска :shock: :drinkers:
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Тая партия е обречена още преди да я има!
Досущ като сегашните,раздавате си постове без да са Ви избрали.
За да е един Щур здрав,му трябват муде,здрави,а аз таквиз не виждам.
Затова, моя милост си запазва поста на Простланник на добра воля у швеЦко.
И да,писнА ми да тръкам лед всяка сутрин,дейба....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Trias написа:........... , ми то Бате Бойко пак ще ни управлява , ми то пък няма лошо ...понеже все пак построеното по негово време се вижда от всички нас !
......Миииии то, по тая логика, да вземем да си върнем бай Тошо, А!? :roll: :mrgreen: :roll: :mrgreen:
Щот построеното по негово време сегашните не могат дори и да го боядисат........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Д-р Флекс написа:.. Аз лично мераци никакви за себе си немам,...
Споко докторе, ти може да нямаш никакви мераци, ама устава на партията е категоричен- всеки неин активист не може без пост да остане! :wink:
Министерството на външните работи е вакантно и предполагам, че "партийните другари" ще гласуват единодушно ти да го оглавиш! :wink: ,
А там условието е да има минимум три секретарки, като условието е ти да ги избираш и назначаваш! :D
:drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Красимир Атанасов написа:... запазва поста на Простланник на добра воля у швеЦко. ....
Краси, няма да е на добра воля! :wink:
Платена щатна длъжност, като там условието е две секретарки, ноооо.....без силиконови цици!!! :mrgreen: :lol:
Тоя ресор вече е даден на доктора, така че уточнявай детайлите с него!? :D
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Ачо ♣ написа:
Д-р Флекс написа:.. Аз лично мераци никакви за себе си немам,...
Споко докторе, ти може да нямаш никакви мераци, ама устава на партията е категоричен- всеки неин активист не може без пост да остане! :wink:
Министерството на външните работи е вакантно и предполагам, че "партийните другари" ще гласуват единодушно ти да го оглавиш! :wink: ,
А там условието е да има минимум три секретарки, като условието е ти да ги избираш и назначаваш! :D
:drinkers:

Да бе, министрество, че и три секретарки - да си претаковам и риболова, и семейството... Не става - излизам в опозиция!!!
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Bigmarlin »

Хе,хе,една от любимите ми книги като малък,беше корейски народни приказки
В една от приказките ,не и помня точно името,беше нещо за майка и син ,синът се учил на
четмо и писмо,похвалил се на майка си ,че е станал много учен Но тя казала,влез в стаята ,угаси лампата и тогава искам да видя какво ще напишеш,без светлина,може би не предавам точно приказката,но беше нещо в този смисъл
Та ,в тази връзка,в днешния момент,нещо такова ми се случва и на мен,с някои от годишните финансови отчети за 2016 г :lol: :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Красимир Атанасов написа:...а на мен е назад и надолУ...
Обезводнил си се нещо :roll:

Георге , у събота ще ги мориме ли пъстървите ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Минах през женския пазар,
Та си взех от тия продукти пак.
Овчето сиренце ми допадна.
300 калории за 100 гр.
IMG_20170330_163741.jpg
Млякото 62 за 100 гр.

Да събера

малко сили,че се поизпотих
Вчера.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

И нитратки си земал :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”