МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от Атанас Катцарски »

Ами мята се с въдица.Мрежа която се хвърля с въдица и се навива към теб. :roll:
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Атанас Катцарски написа:Ами мята се с въдица.Мрежа която се хвърля с въдица и се навива към теб. :roll:
Днес бях към садово-много вятър,слаба работа!Само 3 кефала-маломерки. :roll:
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Атанас Катцарски написа:Ами мята се с въдица.Мрежа която се хвърля с въдица и се навива към теб. :roll:
Визуално изглежда така.
Изображение

Аз лично всеки втори излет виждам по един "колега" с такова нещо.... За съжаление местата, на които ходя са почти непристъпни и подаването на сигнал с точни координати е невъзможно, понеже няма и път до там. Вече съм тотално обезверен, че е останала качествена риба в Марица. Надявах се, че ходейки по такива "забравени от Бога места" ще имам по-голям успех, но уви... токаджиите опоскаха цялата река. Каквато държавата, такъв и риболова... тъжно е... :(
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Явно проверяващите трябва да са и рибари! :shock:
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Don4o_62 написа:Наборе,аз днес се направих на шаранджия :D и сабахлен по първи петли бях на една от пресялните след Пловдив,зареден както си му е реда с разните му дънни,кюспета,царевици,ракети и т.н.Направо бях забравил кво е да мъкнеш толко багаж :lol: .Със 6 дънни и два билета :D до 11ч. нищо,освен една каракуда амджурка :lol: .Няма помен от шаран,ни на игра ни на въдици.Не че хептен го няма,но нарядко подскачаше в трънаците покрай брега на недостъпни места, дето идея си нямам как ще се лови.Даже нямаше никой на това място :roll: ,а друг път със скари чак идват.Нищо че не излезна шаран,другия път си знам урока и само с един спининг ще се разхождам :D
Абе, тази година и аз не съм закачал. Друг път минаваше по някой на захранката, ама сега малката вода го избута надолу и се поразреди. Комшията закачи 2-3, ама с тоя повод 0.10 нема голям шанс. :D
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

Ясно и благодаря! И аз така си го представих, сега вече мамиц*та им мръсна като ги видя!
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Тази вечер бяхме за сом и шаран към Садово,но уви не взе нищо.
Стръв царевица и пиявица.Може пък да не им аресва,знай ли са!? :D
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

angel.tr написа:
Don4o_62 написа:Наборе,аз днес се направих на шаранджия :D и сабахлен по първи петли бях на една от пресялните след Пловдив,зареден както си му е реда с разните му дънни,кюспета,царевици,ракети и т.н.Направо бях забравил кво е да мъкнеш толко багаж :lol: .Със 6 дънни и два билета :D до 11ч. нищо,освен една каракуда амджурка :lol: .Няма помен от шаран,ни на игра ни на въдици.Не че хептен го няма,но нарядко подскачаше в трънаците покрай брега на недостъпни места, дето идея си нямам как ще се лови.Даже нямаше никой на това място :roll: ,а друг път със скари чак идват.Нищо че не излезна шаран,другия път си знам урока и само с един спининг ще се разхождам :D
Абе, тази година и аз не съм закачал. Друг път минаваше по някой на захранката, ама сега малката вода го избута надолу и се поразреди. Комшията закачи 2-3, ама с тоя повод 0.10 нема голям шанс. :D
Радостното обаче е че има много ето такива

Изображение
Изображение

В събота отидох за каракуда, а тези мушмороци направо не даваха да пуснеш. Хванах сигурно стотина. Дано не ги уморят тази година.
Хванах си и малко друга риба де

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Добре си хванал.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Къде това колега? :roll:
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

Атанас Катцарски написа:Къде това колега? :roll:
Извинявай колега, обикновенно споделям къде точно ходя, но в случая ще премълча местата. Нека оставим тия малките на спокойствие. И аз самия смятам да не ловя повече там това лято.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Остави ти малките,то покрай тях идва и другото колега!Всички знаем това.
Не съм бракониер виж ми снимките.Пускам всичко което е маломерно,даже и тема имам за кефала. :)
sharko54
новобранец
новобранец

Мнение от sharko54 »

Тази сутрин поредния къс излет по Марица – след Пловдив – Кимера, та така преди да просветне нищо после някъде от 06:00 до към 08:30 кефала се отчето много добре oосновно на въртящи блесни, като дори и един воблер който мислех да направя на ключодържател хвана две риби – двете най големи – някъде около кило.
Става въпрос за воблера Goldy G05 - 3.8 cm потъващ, ще ми е любопитно дали някой колега е имал успехи с него и каква точно е проводката – при мен проработи проводка с кратки придърпвания след това пауза, леко обиране и пак серия от КРАТКИ (къси) придърпвания.
123.jpg
123.jpg (41.56 KiB) Преглеждано 854 пъти
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Колеги събота и неделя ще ходя малко на Марица да видя как е положението.Ще ми се да хвана някой распер.Та въпроса ми е на какви примамки да го търся??
Ето и малко снимки от последния излет.
Изображение
Изображение
Рибките плуват на свобода.Поздрави!!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

И аз искам да хвана разпер ама много много срамежливи тия разпери :lol: ,на нищо не искат :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”