Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
днес отивам за зарган нищо вълна колкото искаш но за сметка на това направих един два килограма граца да не съм валат 

Днес на яхтеното на Дружба ,от страната към моста 7 бр на потъваща,след 15 ч.Колегите,които бяха от по-външната страна имаха по-добра слука,но там залива яко и местата са ограничени...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На вълнолома на Севастопол ли беше ?jivko56 написа:днес отивам за зарган нищо вълна колкото искаш но за сметка на това направих един два килограма граца да не съм валат

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не бях в Созопол на скалите
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Поне в аватара да пише от къде си,на много колеги ще спестиш въпроси. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ще го запиша мерси за напомнянето
КИРО написа:На вълнолома на Севастопол ли беше ?jivko56 написа:днес отивам за зарган нищо вълна колкото искаш но за сметка на това направих един два килограма граца да не съм валат

- Jack Daniels
- разбира нещата
вчера някои "колеги" не са били само за зарган ......... http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=40&t=29068
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Викам днес и аз да открия сезона с някоя друга заргана ама карък.В 7ч отивам на вълнолома, народ колкото искаш, едни сефте нямат а други багажа вече стягат.Та и аз така, до 10ч празни обороти и айде обратно.Прибрах си аз стръвта и се чудя сега да ги хвърлям ли, довечера или утре пак ли да пробвам .....

- 1000n
- разбира нещата
Ама колега, това поне за мене си е риторичен въпрос.Penev написа:......Прибрах си аз стръвта и се чудя сега да ги хвърлям ли, довечера или утре пак ли да пробвам .....![]()
![]()

Е, ако прецениш, че тези дни не са най-удачните за риболов и я няма слуката

Поне ще си направиш разходката.

Наслука!

Няма смисъл да си хвърляш стръвта колега,ако имаш над вечер свободно времв се пробвай пак ако ли не утре сутринта отиди по рано гледай да си там във 06.00Penev написа:Викам днес и аз да открия сезона с някоя друга заргана ама карък.В 7ч отивам на вълнолома, народ колкото искаш, едни сефте нямат а други багажа вече стягат.Та и аз така, до 10ч празни обороти и айде обратно.Прибрах си аз стръвта и се чудя сега да ги хвърлям ли, довечера или утре пак ли да пробвам .....![]()
![]()

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Донякъде е риторичен въпроса, да, аз самия се чудех не за друго а дали има смисъл след таз сутришната "нула" да търся пак вечерта.То от квартала на сливите до нейде из морето ако бия като маршрутка празни курсове по два пъти на ден де ли ще му се види края
Но дет вика fokobg ще зема тия червеи да ги поизкъпя утре сутрин още преди изгрев слънце пък може и да се засечем 

Penev написа:Донякъде е риторичен въпроса, да, аз самия се чудех не за друго а дали има смисъл след таз сутришната "нула" да търся пак вечерта.То от квартала на сливите до нейде из морето ако бия като маршрутка празни курсове по два пъти на ден де ли ще му се види краяНо дет вика fokobg ще зема тия червеи да ги поизкъпя утре сутрин още преди изгрев слънце пък може и да се засечем
Ако отидеш във часа във който сам ти казал със сигорност ще имаш поне 5,6 бройки поне няма даси капо
но дано морето даде повече,аз винаги ходя със едно синьо колело със една бяла кофичка на него,ако не забравя утре ще напиша фоко на нея

Последно промяна от fokobg на Сря Сеп 30, 2009 12:28 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз че ще ида в 6ч не е проблем, но днес като бях в 7ч се разминах с поне десетина човека които си заминаваха.Та мисълта ми е дори и нощна смяна да изкарам там, то като няма рибоци все тая.
Мернах един с колело днес, че и май синьо, ама надали си бил ти
Или колелото да е било твое а собственика вече друг
Ако мернеш някой брадат с вестник и лула не се обаждай, но ако видиш някой с червен гащеризон който да се оглежда за синьо колело и бяла кофичка с надпис фоко верятно ще съм аз

Мернах един с колело днес, че и май синьо, ама надали си бил ти

Ако мернеш някой брадат с вестник и лула не се обаждай, но ако видиш някой с червен гащеризон който да се оглежда за синьо колело и бяла кофичка с надпис фоко верятно ще съм аз

Penev написа:Аз че ще ида в 6ч не е проблем, но днес като бях в 7ч се разминах с поне десетина човека които си заминаваха.Та мисълта ми е дори и нощна смяна да изкарам там, то като няма рибоци все тая.
Мернах един с колело днес, че и май синьо, ама надали си бил тиИли колелото да е било твое а собственика вече друг
![]()
Ако мернеш някой брадат с вестник и лула не се обаждай, но ако видиш някой с червен гащеризон който да се оглежда за синьо колело и бяла кофичка с надпис фоко верятно ще съм аз![]()
![]()