Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Искър - всичко за и по реката
Колега да беше питал преди да ходиш натам.И аз като теб се прецаках преди около месец.Там засега излиза основно каракудаMenkata написа:На дигата бях колега.И ми беше странно как нямаше хора.Бях абсолютно сам.Да не би преди веца да излизат мрените или аз нещо не съм разбралKiril Hristov написа:Колега къде беше на Карлуково,на дигата ли приди веца

Добър вечер, колеги. Утре ще ми е едва вторият риболов на спининг и ме интересува как е реката при моста на Враждебна, има ли смисъл там да упорствам? Оня ден над Панчарево само 1 удар за 2 часа.
-
- научил се да хвърля
Сега се прибирам от Кунино беше зле риболова,но ковнах 1 мряна към 2.5 и една към кило
- metodid
- ще става разбирач
Браво, другия път сложи някоя снимка да се порадваме и ние на тези хубавици. На дъно или на плувка излязоха.
-
- научил се да хвърля
Снимки имам,но не ми се занимава да ги редактирам.Малката излезе на дъно,а голямата на плувка.Качил съм снимките в ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ
Колеги,някой да има актуална информация за риболов в района около Карлуково?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Информация от вчера.Нивото на реката се покачило,леко замътена реката.Ходих под кариерата точно,доста удобен пътя.Една мрянка ,две каракуди и доста кленчета.Стръв царевица ,бял.За мен риболов си имаше въпреки ,че не излезе някоя едра риба.rotovaq написа:Колеги,някой да има актуална информация за риболов в района около Карлуково?
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Абе колеги докога с това мълчание, жените ли не ви пускат или сте станали тайни агенти на ЦРУ. Има ли риба, кълве ли , ходили ли сте , елементарни въпроси - какво се криете като детствени а да не пиша какви ..... Аз мисля да разуча тея дни как е на Карлуково и за разлика от вас да споделя, няма да ви изловят рибата яяяяяяяяяяяяяяяя
-
- научил се да хвърля
И аз това се питам колега,защо всички си трайкат?lebi_losh написа:Абе колеги докога с това мълчание, жените ли не ви пускат или сте станали тайни агенти на ЦРУ. Има ли риба, кълве ли , ходили ли сте , елементарни въпроси - какво се криете като детствени а да не пиша какви ..... Аз мисля да разуча тея дни как е на Карлуково и за разлика от вас да споделя, няма да ви изловят рибата яяяяяяяяяяяяяяяя
- Menkata
- фен клуб-скобар
Нямам излет в който не съм описал тук дали се лови или не се лови.Доста хора си мълчат,някои споделят.Риба има за всички,но колеги имайте предвид ,че рибата все още не се събрала на култовите вирове и е пръсната.В повечето от случаите ми на риболов избирам си дестинация по реката и хващам болото и захранката и тръгвам да обикалям бързеите,забележа ли присъствие на риба.Захранвам и почвам ,като хвана ,хвана ако ли не...просто остава приятен спомен от прекарания излет.Тези които се крият са по скоро месарите да не им изловите рибата ,че няма остане за тяхKiril Hristov написа:И аз това се питам колега,защо всички си трайкат?lebi_losh написа:Абе колеги докога с това мълчание, жените ли не ви пускат или сте станали тайни агенти на ЦРУ. Има ли риба, кълве ли , ходили ли сте , елементарни въпроси - какво се криете като детствени а да не пиша какви ..... Аз мисля да разуча тея дни как е на Карлуково и за разлика от вас да споделя, няма да ви изловят рибата яяяяяяяяяяяяяяяя

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Извинявам се за спама,но на тези постове едва ли си заслужава да им отговваряш!Menkata написа:Нямам излет в който не съм описал тук дали се лови или не се лови.Доста хора си мълчат,някои споделят.Риба има за всички,но колеги имайте предвид ,че рибата все още не се събрала на култовите вирове и е пръсната.В повечето от случаите ми на риболов избирам си дестинация по реката и хващам болото и захранката и тръгвам да обикалям бързеите,забележа ли присъствие на риба.Захранвам и почвам ,като хвана ,хвана ако ли не...просто остава приятен спомен от прекарания излет.Тези които се крият са по скоро месарите да не им изловите рибата ,че няма остане за тяхKiril Hristov написа:И аз това се питам колега,защо всички си трайкат?lebi_losh написа:Абе колеги докога с това мълчание, жените ли не ви пускат или сте станали тайни агенти на ЦРУ. Има ли риба, кълве ли , ходили ли сте , елементарни въпроси - какво се криете като детствени а да не пиша какви ..... Аз мисля да разуча тея дни как е на Карлуково и за разлика от вас да споделя, няма да ви изловят рибата яяяяяяяяяяяяяяяя

фен клуб-скобар
-
- научил се да хвърля
И тази седмица май никой не е ходил по реката!:)
-
- научил се да хвърля
Роман чешмата дребни мренки някое кленче на царевица и жито играе по някоя хубава риба но е още рано според мене .
аз не съм ходил от няколко месеца.имам един излет на Искър,края на август..2-3 скобара и дребни морунажчета.Вецовете много е.ават. Като цяло-слабо беше.
фен клуб-скобар
Как да не е ходил никой ,доста хора срещам по реката (естествено няма да видиш и ред написан ) - ще го кажа така - тази година по добре известните места има повече риба от миналата
просто трябва търсене и правилен подход ( говоря за риболов на плувка) , с фидери , дънни въдици и др. перверзии от този род не ловя

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......