Организират чрез интернет протест пред парламента!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!

Мнение от Венелин Радушев »

AL KAPONE написа:
saksi написа: Немезис пита "за какво се борим"........отговарям .....
:lol: http://www.zazz.bg/play:f9a02614 :lol: За Кирилицата, за Хляба на хората, които пак ще останат без работа, за децата, за майките от женските форуми които са по мъже от някои тука, за правото на достоен живот.... и все неща, които конституцията ти дава право... :lol:

клипа и доста агресивен и аругантен, но някои от кадрите маже да са ни за поука!
:roll:
За първи път след "промяната" в България имаше почти нулево ниво на безработицата....допреди кризата. Дори имаше недостиг на работна ръка. За световната финансова криза....отидете пред Федералната банка да стачкувате. Това клипче мен би ме било срам да го постна, най- малко заради свастиката в края му. За "хляба" и ти горкия гладен...е не, ама проявяваш разбиране към тия, де не им се работи. Правото на достоен живот е доста разтегливо понятие... За майките...да...гавра с тях си беше....какво общо с правителството? Иначе за Доган съм съгласен...нетрябва да е в бъдещите правителства, само че с подскачане няма да го спрем. Виденов....може да е некадърен...незнам, бушон ли беше.....но с жельо желев стават двама, които влязоха голи и боси в българската политика...и така си излязоха....не като бачо Ваньо....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Nemezis_ss минаваш на личностна основа,това е вредно за темата,казваш не се вглеждам в себеси.Така е защото ако се вгледам в себеси няма да си мръдна и пръста,постигнал съм достатъчно с двете си ръце и съм доволен от начина на живот който живея.Обаче тука идва въпроса,как ще живее моето дете в тази затъваща в корупция,кражби и убийства държава.Говориш,че нямало безработица,ти във кой свят живееш(явно в света на мама и тате,комунистически)Ако няма безработица няма стотици хиляди да бягат от България и да се местят от град на град,зарязвайки семейства дом и роднини."Тия хора са ги учили бабите им че мирна глава сабя не я сече"много ма изкефи,ами стой наведен цял живот и никой няма да та барне.От такива заблудени хора сме на това дереже,но ти не си виновен,още не си се сблъскал с живота,просто живееш на гърба на мама и на тати и мислиш,че всичко около теб е розово.Относно етническите въпроси,винаги съм бил толерантен с малцинствата,но не искам хора които живят в съседната държава да решават как ще живея аз и моето дете.Аз искам сам да си определя начина на живот,не Доган(Турция),не Серго(Русия),не Симеон(и той незнае къкъв е).Панимайш :lol: :lol: :lol: Успех в живота :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Извинявам се колега, ако си ме разбрал криво. Не съм нападнал никой от вас, просто отговарям на постовете ви. Казвайки че не се вглеждаме в себе си...имам впредвид не тебе....всички ние /Българите/. Радвам се че си успял да си дастигнеш добър стандарт на живот....продължавай все така. Така ще дадеш старт в живота на децата си, както и на теб са ти давали според възможностите си. Оттам как ще живеят си зависи само от тях. Просто трябва да проумеем че държавата се оттегля от социалните си функций и това е в реда на нещата....ние си избрахме социалния строй в който живеем. Само от нас си зависи дали децата ни ще получат качествено образование или не /частни или държавни училища/, дали ще получим качествени медицински услуги или не. Държвата трябва да си покрие един минимум на това качество, което мисля и прави. Пак да поясня че не съм нападал нито теб, нито кроки или друг....тук спорим и дискутираме всеки според разбиранията си. Прекалено навътре го взехме всички май май... Също не се мъчи да ме анализираш....да речем че "мама и тати" имат достатъчно, за да си живея бохемски живот и да не мисля за нищо, да бъда това, което описа ти. Аз обаче работя и се мъча да съм колкото се може по-малко зависим от тях. Виждам каква е ситуацията, всравнение с другаде, просто не съм съгласен че с това, което сте заченали ще постигнете нещо....най-много да я забатачим още.... Никъде в света и никой не е забогатял от работа "за някога", можеш да си постигнеш някакъв стандарт, но дотам. Нашия е доста по-нисък от западния, но това е нормално. "Прехода" е не толкова в държавата, а в главите ни. През 45-те години на предишния ни социален строй се оттърсихме от предприемчивостта си....сега ни липсва. За пример ще ти дам един колега, който взимайки полагащия му се дивидент за акцийте, които притежава...си купи хладилник. След 2 седмици го питам "как е новият хладилник"...."ааа...той старият има още 2-3 години живот....няма да го ползвам скоро". Това е доста показателно....незнаем как да си харчиме парите, камо ли да инвестираме. Хората не са свикнали с това че вече няма нужда да чакат някой да им каже какво да правят. Изключенията само потвърждават правилото....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Имало прераждане бе,3-ма от колегите тук са преродените Тато,Гошо мастиката и Главинчев.Не ги търсете кой са,те сами ще си кажат.Ако зависеше от тях са щяхме да говорим на руски и да ядем борш.Нищо чудно че и 3-мата не дойдоха на Жребчево.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
snegk

Мнение от snegk »

Колега,аз не искам да давам старт в живота на моите деца.Аз искам те сами с помоща на държавата да започнат едно нормално развитие нагоре.Тези които им дават старт в живота ги виждам всеки ден,наркомани,престъпници,алкохолици идр.Как от мен зависи децата ми да получат качествено образувание или здравно осигуряване.За какво е държавата,за каво плащаме тези данаци.Социалния строй сме си го избирали-не не сме,избраха го хората с рейсовете от съседната държава и хората които стоят в къщи."Държавата трябвало да покрие минимум",що за глупости са това.Държавата трябва да се стреми все по нагоре и нагоре.Това беше през комунизма когато стояхме на едно място."Българина неможе да инвестира"-какво да инвестира а.МИзерните си заплати дето нестигат и за текущи нужди или да тегли кредити които са с такива лихви,че и децата немогат да ги върнат.Като чета написаното от теб ще взема да си помисля че съм в рая.Всеки има право на мнение и виждане,но да кажеш,че всичко е наред и е нормално това което правят политиците,меко казано е безумие.Нищо не е наред в тая държава и най вече народа е заблуден,апатичен,примирил се е с мизерния си начин на живот и се самосажалява в къщи и мрънка в кръчмата.Само за едно си прав,че трябва да си помогнем сами,но как--като ги вкараме всички сегашни и бивши политици в затвора където им е мястото.За какво ли-за злоупотреба със служебно полужение.Това са само общиприказки,ако взема да давам примери ще трябва години наред да пиша за нередностите в държавата.Всеки пита как ще се оправим :?: Има десетки развити държави от които трябва само да копираме,но някой трябва да прочете(да проследи историята на тез държави)А няма кой,те сазаети със собсрвения си бизнес и с това откъде да откраднт още и още....Спирам,че вече ми писва,да се мъча да обяснявам как постепено затъваме в лай...а :twisted:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Как....аз казах. Искаш качествено образование за децата си...искарваш пари и те учат в частно училище, искаш качествени медицински услуги.....частна болница. Така е назапад, така ще стане и тук. Колко, как и къде подскачате....дреме им на... Бъдещето на тази държава ще се реши на следващите парламентарни избори. Кой, как и за кого....всеки според разбиранията си. Сега ще се съберети там шепа "мечтатели" и няколкостотин футболни хулигани, неофашистчета, ще потрошат витрините на няколко магазина, някоя и друга пейка в парка. Баткото пожарникар и фюрера ще демагогстват малко и това ще е....
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Ааа,не бате не си познал.Особено за здравеопазването!В така омразната ти Америка здравната ти осигуровка покрива примерно лечението на РАКА(поне до-толкова до колкото е лечим),Естествено е че ако искаш да си уголемиш гърдите или члена е да го правиш в частна клиника.В Германия хемодиализата не се заплаща ако си осигурен и както може би сам се досещаш лекарствата платени от здр.каса включват и тези за след оперативно лечение(и не само)списъка е доста обширен:над 1200 лекарства.Даваш много диаметрално разположени примери тук и на лс.
snegk

Мнение от snegk »

Nemezis_ss написа:Как....аз казах. Искаш качествено образование за децата си...искарваш пари и те учат в частно училище, искаш качествени медицински услуги.....частна болница. Така е назапад, така ще стане и тук. Колко, как и къде подскачате....дреме им на... Бъдещето на тази държава ще се реши на следващите парламентарни избори. Кой, как и за кого....всеки според разбиранията си. Сега ще се съберети там шепа "мечтатели" и няколкостотин футболни хулигани, неофашистчета, ще потрошат витрините на няколко магазина, някоя и друга пейка в парка. Баткото пожарникар и фюрера ще демагогстват малко и това ще е....
След кат ще пращам децата в частни училища и клиники,след като ще получавам пенсия от частни песиони фондове,след като плащам и въздоха в тая държава.Къде се крие ролята на тази държава(правителството)в нашия живот.Само да плащаме а те да крадът е няма да стане.Относно хулиганите,фашистчетата и т.н. това пак го правят от правителството,с цел опуручаване на поредната вълна на недоволство спрямо тях.Сега отивам да изкарам някой лев за политиците,че са умрели от глад :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

toxin34 написа:Ааа,не бате не си познал.Особено за здравеопазването!В така омразната ти Америка здравната ти осигуровка покрива примерно лечението на РАКА(поне до-толкова до колкото е лечим),Естествено е че ако искаш да си уголемиш гърдите или члена е да го правиш в частна клиника.В Германия хемодиализата не се заплаща ако си осигурен и както може би сам се досещаш лекарствата платени от здр.каса включват и тези за след оперативно лечение(и не само)списъка е доста обширен:над 1200 лекарства.Даваш много диаметрално разположени примери тук и на лс.
Само как разбра че ми е омразна Америка? И ти говорех за друго, в държавната клиника получаваш някакво ниво на обслужване /според степента на медецинската застраховка, която си плащал/. В частната получаваш в пъти над това ниво, но трябва да си платиш или да си се осигурявал на по-горно ниво. Здравните им осигуровки/застраховки имат степени и според какво си плащал ти покрива едно....или друго. Доходите ни са малки, оттам и данъци, осигуровки са малки, оттам и малко пари в бюджета. Бизнеса трябва да стъпи на краката си, а това ще е трудно.
Неразбрах и защо трябваше да намесваш личното съобщение, ако искаш ги постни....по-добре от подмятания.
А за частните пенсионни фондове.....откъде мислиш си получават пенсийте западняците? Дядо коледа им ги носи...
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

А,ееее,аааа то футбол и политика и братя скарват та кво остава за съфорумци.
Висотски има една песен:Бег на месте середи бегущих,первьих нет и астающих.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Nemezis_ss написа:
AL KAPONE написа:

клипа и доста агресивен и аругантен, но някои от кадрите маже да са ни за поука!
:roll:
Това клипче мен би ме било срам да го постна, най- малко заради свастиката в края му.
Nemezis_ss, четеш през редовете 8)..... Сложи на маймуната по голям диоптър....
Я кажи според, теб защо мен да ме е срам, да покажа действителността! която е наша Българска :evil:

Кой си ти, какъв си и какво толкова си постигнал...? ще бъде интересно за мен и други съфорумци 8)
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

AL KAPONE написа:Darik news
Общонационален протест пред парламента в първия му за годината работен ден – 14 януари, организират чрез интернет .............................
Мисля , че доста се отклонихте от идеята на Ачо - а тя беше ако можем да направим някаква организация за евентуало участие в протеста ! :wink:
snegk

Мнение от snegk »

Отклонихме се брат ама нали трябва да излеем негативната инергия натрупана от социалните незгоди.А темата баш ни дойде :wink: :lol:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

snegk написа:Отклонихме се брат ама нали трябва да излеем негативната инергия натрупана от социалните незгоди.А темата баш ни дойде :wink: :lol:
Прав си , ама както казваше твоя '' приятел'' Т.Живков - Дела , дела и пак дела !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Nemeziss,имам ли ти вид на човек,който ще отиде там да хвърля бомби и да чупи витрини !?!?!?Имам ли ти вид,че футболни хулигани са в състояние да ме подведат и да тръгна да правя погроми !?!?!? Е,няма да стане,просто можеш да успокоиш работодателите си,че само ще стоя и ще дам просто подкрепата си и с това ще потвърдя че ми писна от лъжите им,от наглоста им и просто да знаят че аз не съм овца и техните постоянни лъжи и замазвания по медийте изобщо не хващат декиш !!!!!Никога не бих отишъл да стачкувам и между временно да започна да чупя магазините на хората дето са вложили идея,пари,време и нерви за да си хранят семействата.Нищо че между магазините на нормалните хора има такива и на крадци от всички досегашни правителства и на тези които сега ме крадат.отивам да дам подкрепата си за това,че някакви турци,понеже в момента технитеса на власт,си позволиха лукса да ме рекетирет :shock: Отивам,там защото в противен случай,трябва да взема една арматура 1,5 метра - ф/40 и да ги повикам на центъра на града и да им дам на тези 20 000 лв.Да,мога да го направя и те уверявам - много професионално и мазно.Ще ги удрям в простите глави,докато не им изтече мозъка по плочките.Да,но тогава трябва да забравя за семейството ми/имам три деца/да се простя с мисълта че ще ги гледам как растат пред мен и ако имат нужда от помоща ми,да съм до тях и т.н и т.н.Спри да ме убеждаваш и да Ми/Ни вменяваш неща които няма да правим,понеже още не сме отишли,и ние не знаем какво точно ще правим !!!Много си мазен,и от самолет,човек вижда и разбира с кой си има работа.За мен си един от тези,които са в системата и наблюдават големи и сплотени групи хора,които са в състояние да навредят по някакъв начин на твоите работодатели.Такива като теб,ги е имало,има и ще ги има още много години,докато някой ден побеснелия народ не Ви помете заради мръсотийте които сте правили и правите.Заради долните ви активни мероприятия които провеждате,за да омаскарите всичко и за да си подсигурите жалкото бъдеще на което сте обречени заедно с нас.Ти,предполагам,щом така яростно ни агитираш,да не ходим да звъним на вратите на тези дето те хранят,си добре материално ??? А другите ти роднини,добре ли са???Имат ли какво да ядат? Толкова Ви е страх в тази система да си кажете истината,че просто нямам думи.Така стриктно изпълнявате нарежданията им,че просто е робско поведение!!!И всичко това го пръвите въпреки че на вас виВи дават трохите а те грабят милиони и т.н и т.н.Абе,майната ти и на теб и на твоята партия,която и да е тя.Спри да ми даваш съвети,просто не е необходимо колегите даже и да отговарят на твоите словоизлияния.Пиши си сам,аз просто не те чета - знам какво ще напишеш предварително !!!
Такива като теб,има във всички по.големи форуми,цял ден сте на компа и гледате и анализирате хорското недоволство,за да знаят горе крадците какво става и ако се заговори за стачки,първата ви задача е да се намесите и да направите всичко възможно да ги разедините.Това колега се учи в първи клас и ако човек е ходил на училище,няма как да му убегне.Ако пък ли не си от онези щатните,просто си нямаш на представа че си им като близнак.
Колеги,спрете да му отговаряте и нека му одрежат заплатата че не си е свършил работата ИзображениеИзображениеИзображение

Давайте да отиваме да поскачаме пред парламента че стана студено ИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”