Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Дървен харпун
Модератор: nkolev66
Re: Дървен харпун
Емо -не мога да те разбера бе човек ?На всеки може да се случи да сгреши -човешко е.И още по-човешко е да поискаш прошка.Знам че е трудно, но повярвай ми -заслужава си.Чета темите от самото начало и ти се чудя и мая, просто не доумявам какво "имаш" с този и онзи че все намираш начин да си навлечеш гнева и неприязъна на другите.И да кажа тук публично -аз лично не ти се сърдя .Мисля че няма за какво, въпреки че ме обиди и то неколкократно, не мога да се обидя от човек който не познавам лично и не ме познава лично.Като дойда на Крит ще дойда специално да се запознаем и ще се убедиш че никак не съм лош, зъл и омразен.Даже ако искаш мога да ти покажа че 24 години плуване и гмуркане не са били напразни и ги мога и то завидно добре.Разбирам че форумите за мнозина са поле за лична изява и егоистичен оргазъм , но винаги има -и то болшинство -и хора като мен, които искат да прочетат нещо полезно , забавно , някой майтап че даже и някоя глупост.Искат докато са пред компа да се отпуснат и да проведат един разговор -лаф ако искаш (та и виртуално да е ) а не да се дърпат и джафкат.Не стига че живеем в свят който отдавна не е гостоприемен, че всеки ден и от всякъде ни пресират и депресират ами и тук във форума където влизаме с кеф и за кеф , да започнем да се страхуваме че някой ще ни наругае, напсува или заплашва.Моля те -лично-престани да се държиш като тинейджър-като ти гледам снимката не ми изглеждаш такъв.Успокой се малко , пийни една цикудя и продължи да пишеш както в началото-тогава поне беше от полза за хората тук.И за да защитя Владо -не че той има нужда от защита де -причината темата да не се публикува първо там е и моя.По вярвай -той знае и може МНОГО по въпроса.
Бъди здрав !
Бъди здрав !
-
- научил се да хвърля
По мойте риби кат има червена пръст,ко значи ...сигур че съм ги копал с мотиката в някоя Българевска нива 

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Аз пък ще се извиня от името на всички на "котката", че му осрахме темата. Момчето скоро попита как да си направи дървен харпун и какво последва 1- страница по-темата и 8 страници плювни и псувни.
Котка, извинявай приятел! Осведомявай ни докъде стигна с харпуна. Тука има двама абсолютни майстори които могат много да ти помогнат. Единият е цар на дървото, другият е цар на карбона, но и двамата много могат и много знаят, а и двамата са с големи сърца и вярвам, че ще ти окажат съдействие в работата ти. Успех!
Котка, извинявай приятел! Осведомявай ни докъде стигна с харпуна. Тука има двама абсолютни майстори които могат много да ти помогнат. Единият е цар на дървото, другият е цар на карбона, но и двамата много могат и много знаят, а и двамата са с големи сърца и вярвам, че ще ти окажат съдействие в работата ти. Успех!

Никоя риба не е по - важна от живота !
- spook
- ще става разбирач
Братчед (емо) , я вземи да постнеш оригиналните си тт данни и местообитаване и да почваме на чисто като хората а?
Наистина и аз много ти се кефех на разказите.
Наистина и аз много ти се кефех на разказите.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Карайте по темата,не се занимавайте с Емо повече.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Киро , батка , аз се чувствам обиден и си заминавам , ще отида да ближа топки (както каза Емо ) някъде другаде ,... тук се опитах да бъда вежлив и да започна на чисто и ...излязох Лизач , дръжте си го Емилиус и му се радвайте...радвам се , че тая секция се разви и за това мъничко съм допринесъл и аз ....желая ви много риба и хубави дни ...Бай !
- Моряка
- кандидат преподавател
Е това не искам да го четаБулти написа:Киро , батка , аз се чувствам обиден и си заминавам , ще отида да ближа топки (както каза Емо ) някъде другаде ,... тук се опитах да бъда вежлив и да започна на чисто и ...излязох Лизач , дръжте си го Емилиус и му се радвайте...радвам се , че тая секция се разви и за това мъничко съм допринесъл и аз ....желая ви много риба и хубави дни ...Бай !

А сега де? 

Добре де.Един лази по нервите на всички.Какво да правим?Да се изнесем от форума ли?
- Моряка
- кандидат преподавател
То си е елементарно,има си опция да не четеш мненията на който те дразни,а и си има и поговорки де.еба за това.Аз поне искам да има нови и свежи теми в Подводен,малко сте ,че да бягате!!!paco_lz написа:Добре де.Един лази по нервите на всички.Какво да правим?Да се изнесем от форума ли?
А сега де? 

И аз подържам искренно мнението на моят приятел Моряка,че не бива да разваляте това което сте изградили.На мен също ми е интерсно да чета в подводен.Мисля,че можете да намерите някакво трезво решение на този спор,който се е зародил.Няма смисал от караници,не се карайте а споделяйте това което знаете,това ще е плюс за много хора от форума 

ПЕТЪР vasilev написа:И аз подържам искренно мнението на моят приятел Моряка,че не бива да разваляте това което сте изградили.На мен също ми е интерсно да чета в подводен.Мисля,че можете да намерите някакво трезво решение на този спор,който се е зародил.Няма смисал от караници,не се карайте а споделяйте това което знаете,това ще е плюс за много хора от форума

Ехей е ей Булти.Малко сте тук в Морския който сте писали толкова полезни неща.
За темите от излетите какво да споменавам, направо съм за риба с вас ,като ви чета.
Всички виждаме до къде стигна,въпросния индивид.И си го получи.
Тъка че горе главата.Ще се радвам да си тук сред нас,макар и виртуално,
да продължаваш да кефиш с постовете си.

За темите от излетите какво да споменавам, направо съм за риба с вас ,като ви чета.
Всички виждаме до къде стигна,въпросния индивид.И си го получи.

Тъка че горе главата.Ще се радвам да си тук сред нас,макар и виртуално,
да продължаваш да кефиш с постовете си.

Здравейте колеги.Това е спусъковият механизъм.Пружината е само за пробата.Ще правя нова от неръжд. материал.Засечката на стрелата трябва да бутне още малко.Това е засега.
Поздрави от заснежено Велико Търново .