Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Днес на Кранево 7 платерини и 10 заргани който си заминаха да растат след по една целувка-направих им сефтето най-сетне 

Кранево трета буна , даже се чудя на колегата с 7 бр , взимаше като луда и все йедриpluv4o написа:Добре е за толкова време на риболов.Мезето е осигурено.Митев написа:Сабалян за час и половина само 2 зарганки и около 15-16 платеринки![]()
А къде се развива това радостно събитие...?

на мен просто ми свърши дозата/беше около половинка

-
- научил се да хвърля
Мисля след час 2 и аз да се запътя за кранево та кажете ми как е активността на заргана към 4,4:30 5 и взима ли към 7 8 ?
В момента дигна и голяма вълна, най-добре е сутрин раноthisiswar написа:Мисля след час 2 и аз да се запътя за кранево та кажете ми как е активността на заргана към 4,4:30 5 и взима ли към 7 8 ?
-
- научил се да хвърля
Мерси за бързият отговор явно утре ще се ходи.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Колеги моля обяснете кои са тези дащни скали на Черноморец.Благодаря
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Мерси колега като цяло Черноморец го познавам така че насоките ти са абсолютно изчерпателни.Между другото преди 2 седмици в тва село на кея до църквата на лампа начесах грацата и хамсията и мощна музика си имаше от отсрещната дискотека абе фъннннннн
Днес след като не успах да застана на удобно място и след като макарата ми започна да спича още в началото на риболова, до 11 часа доволно завърших с 3 килограма, основно платерина.
Колега, местата от рано са заети навсякъде и риба мисля че излиза навсякъде, само да не си вътре в залив. От двете ми ходения ми направи впечатление, че рибата се активизира от 7 часа до 11ч. Съвета ми е да застанеш в началото на залив. Пасажите са в постоянно движение. Утре излиза вятър и аз не залагам големи надежди. Мисля да пропусна.
ПП: barutchiata ©
Ами то при риболов на бомбарда често дава мешано и затова така се преплитат темите... и зарганчета хванахме 10-тина...
Колега, местата от рано са заети навсякъде и риба мисля че излиза навсякъде, само да не си вътре в залив. От двете ми ходения ми направи впечатление, че рибата се активизира от 7 часа до 11ч. Съвета ми е да застанеш в началото на залив. Пасажите са в постоянно движение. Утре излиза вятър и аз не залагам големи надежди. Мисля да пропусна.
ПП: barutchiata ©
Ами то при риболов на бомбарда често дава мешано и затова така се преплитат темите... и зарганчета хванахме 10-тина...
Последно промяна от Raven на Пет Авг 26, 2011 9:13 am, променено общо 1 път.
- barutchiata ©
- Администратор
Темата е за зарган и е редно да се придържате към нея. Има си други теми за платерини, цаци и др. Има си и подфорум за местата за риболов! Не правете темата тюрлюгювеч.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
За зарганите не знам, но ти ако не се обадиш и оспамиш всяка тема нема да те бъдеbobo_33333 написа:Няма ли вече заргани?

Считай го за официално предупреждение

А иначе по темата, днес голям вятър и метър и половина вълна на Кранево и въпреки това 5 зарганчета

-
- научил се да хвърля
Аз съм утре на Кранево сутринта че вчера не успях да купя морски червеи за днес ... продавача вика че свършвали много бързо.За днес съм си запазил 2 дози и утре рано съм на буните ако има материал ще снимам ама май голяма вълна и вятър го дават утре ще видим ...
Според мен утре няма да става за риболов, вълната се дига прогресивно и утре и да няма ще е голяма бозаthisiswar написа:Аз съм утре на Кранево сутринта че вчера не успях да купя морски червеи за днес ... продавача вика че свършвали много бързо.За днес съм си запазил 2 дози и утре рано съм на буните ако има материал ще снимам ама май голяма вълна и вятър го дават утре ще видим ...

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Днес рано един приличен зарган и до 10и20ч.нищо повече.След операцията видях че беше глътнал една граца. Следващите няколко дни май няма да става за риболов. Като се оправи пак сме там !!!