Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Зарган 2011
Привет колеги,днес къде на майтап ,къде наистина открихме риболва на бомбарда :Д Първоначалната подготовка беше за кефалови на дъно,но претърпя промянал
И така рано-рано се изтупахме с бай Карид там където закрихме-на Бургаския плаж.Риболова започна вяло,но с напредване на времето рибите показаха някаква активизация.Един колега дръпна две бързи иларии на плаваща и с Каридов взехме да се споглеждаме.Докато разпъна,колегата извади още една ,и тогава някъде го заковах-първият ми зарган за сезона
36см-къс,но дебел :лол: Други повече нямаше,продължихме с кефаловите,но много се раздуха,и излязоха кайтаджиите, като минаваха на 10 метра от брега и така риболова приключи.
На отиване колегата се похвали че ВЧЕРА извадил 9заргана :о Туй от мен и успехи

И така рано-рано се изтупахме с бай Карид там където закрихме-на Бургаския плаж.Риболова започна вяло,но с напредване на времето рибите показаха някаква активизация.Един колега дръпна две бързи иларии на плаваща и с Каридов взехме да се споглеждаме.Докато разпъна,колегата извади още една ,и тогава някъде го заковах-първият ми зарган за сезона
36см-къс,но дебел :лол: Други повече нямаше,продължихме с кефаловите,но много се раздуха,и излязоха кайтаджиите, като минаваха на 10 метра от брега и така риболова приключи.
На отиване колегата се похвали че ВЧЕРА извадил 9заргана :о Туй от мен и успехи

Re: Зарган 2011
А те това чукане чаках! Потвръждавам! Аз докато се чудех кво става и кво да праим с дънните и докато демонтирам дънния и монтирам бомбардата и така и не можах да усетя тръпката на риболова с бомбарда. Баси работата-платерина има, но на дънните направихме само по една рибка за 6 часа с 3 пръта общо, а бомбардите вече ги подгони.
аз неска минах оттам с колелото викам : Бах, толко народ немаше преди тука !
-
- новобранец
Добре, добре
В Бургас вече се отчитате със сафрид и заргани
Дали ще се поразходят и към варненско скоро?!

Ай стига бе
И аз днес бях на бургаския или по-точно към солниците,но риба нямаше...Отидох в 7 и към 10:30 събрах защото даже нямах удар.От 7 до 10:30 видях да се изкара само една илария...Помъчих се и на бомбарда,но и на нея нищо не удари...

- bobo_33333
- кандидат преподавател
-
- вече хвърля и на тежко
ЕЕЕ най сетне някой да изкара от тези хубавите змийчетаonzinasi написа:Привет колеги,днес къде на майтап ,къде наистина открихме риболва на бомбарда :Д Първоначалната подготовка беше за кефалови на дъно,но претърпя промянал
На отиване колегата се похвали че ВЧЕРА извадил 9заргана :о Туй от мен и успехи![]()

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- cheatereye
- новобранец
Охоооо котьо ей го и моя приятел Заргана си показал човката
Усещам скоро голям бои с бомбарди
Поздравления на колегата
Btw бащата влезнал днес с лодката на братовчеда към Варвара, по-късно, като се върнат ще постна, какво са хванали
Ето го и резултата, в 14:00 са влезнали и 18:30 излезнали... Надолу също, щъка по някои друг зарган.
,но имаче риболова им е бил тегъв... не съм снимал 6 попчета, че те са, като солетки 
Снимката е прикачена.

Поздравления на колегата

Btw бащата влезнал днес с лодката на братовчеда към Варвара, по-късно, като се върнат ще постна, какво са хванали

Ето го и резултата, в 14:00 са влезнали и 18:30 излезнали... Надолу също, щъка по някои друг зарган.

Снимката е прикачена.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
B lo w мy мind & F o ll o w мe
- bobo_33333
- кандидат преподавател
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако си го хванал ти-браво,ама общо взето трудна работа ще е с него.не вярвам да мога да го заметна на повече от 20-30 метра макс.
Качествени чепарета Borkata

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Не съм аз го фанал,ама си е тежичъкBorisK написа:ако си го хванал ти-браво,ама общо взето трудна работа ще е с него.не вярвам да мога да го заметна на повече от 20-30 метра макс.
и от лодка може би да стане,а пък и заргани съм фащал и по близо от 20 метра2,56"- 65мм 5/8 oz - 18гр
Аз там съм пораснал...