Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
- mitiogt
- ще става разбирач
Re: миете ли си..?
ми след този коментар кой ще си го измие , а в малко по - късен етап може и безплатна стръв да се завъдиchipi_ написа:Нищо не мия,сега има място в автобуса да седна
,кучето ме намира по лесно,когато съм на лов
,само ползи.ПРЕПОРЪЧВАМ...

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Сега,за тоалетните приключения на 5-кила,няма да разправям,че още събирам маркуча на помпата в бунара на вилата.След едно таквоз подобно приключение-миене му е майката.Само миене.По точно,първо с кват артия ти падне и после с вода.Иначе става каато във вица:
Един отива на доктор.Очен,офталмолог по научному.Сваля си панталоните,гащите и се огъзва на доктора:
-Абе,докторе,кво е това?
-Как кво,бе.Дронджули са.Ама аз съм очен лекар,не си за при мен
-Ааа докторе,точно за тебе съм-вика оня-Що кат ги дръпнем тия дронджули и ми се насълзяват очите??
Един отива на доктор.Очен,офталмолог по научному.Сваля си панталоните,гащите и се огъзва на доктора:
-Абе,докторе,кво е това?
-Ааа докторе,точно за тебе съм-вика оня-Що кат ги дръпнем тия дронджули и ми се насълзяват очите??
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Светльо-toxin34 написа:......................................................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Врънгалки му викаме ние.