Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
офффффффф..... на практика форума загуби най-посещаваната секция "продава" и имаме някакъв нов "продавалник" из нета.
Минусите са по-малко , но тежат повече за жалост на потребителите.
Такива "преустройства" на търговската секция станаха някаква мода по форумите в България.
Минусите са по-малко , но тежат повече за жалост на потребителите.
Такива "преустройства" на търговската секция станаха някаква мода по форумите в България.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
searnox написа:Не може да съществува нещо само за да е от помощ без някой да търси пречалба.

Ами разбира се, че НЕ може!
Представи си, но по изработката на сайт и ежегодната му поддръжка и хостинг има разходи, за които ти и другите мрънкащи не плащате, нали?

Даже и тия, които не мрънкат, не плащат.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

По тази логика дай да кодираме филмите по телевизията, радиото, да сложим такса на безплатната информация из нета ....и какво ли още не само да съберем някакви пари , щото не може безплатно а ?GODzillata написа:searnox написа:Не може да съществува нещо само за да е от помощ без някой да търси пречалба.![]()
Ами разбира се, че НЕ може!
Представи си, но по изработката на сайт и ежегодната му поддръжка и хостинг има разходи, за които ти и другите мрънкащи не плащате, нали?![]()
Даже и тия, които не мрънкат, не плащат.
Да обясня по подробно - това е форум към магазин, като предполагам повечето имат самосъзнанието като си изберат нещо от мнение в форума да си го потърсят в секция "риболовен магазин".
Същото е като да отделиш време и да изгледаш някоя реклама по време на филм, който гледаш безплатно......въпреки че някой е дал милиони да ти заснеме филма, някой е учил да ти направи субтитри или да ти го преведе в ефир, както и това че някой е отделил милярдче за да можеш да си го хващаш безплатно в къщи.
- te4osoma
- разбира нещата
По добре да си пускаш обявите в продавалник ,там поне ще я гледат повече хора...MAGARETOOO написа:Тази промяна е ужасна се 1 съм в продавалник.В стария си вид беше много по добре преди малко се отказах напълно да гледам обяви.Голям минус от мен
аз влизах в купува и продава не да търся нещо определено ,неска виждам нещо и го купувам ,утре друго...нищо определено не съм търсил..
сега при този вариант не ми е лесно и губя много време ....не знам квоо ви е лесно ама мен не ме кефи и....

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
аз влизах в купува и продава не да търся нещо определено ,неска виждам нещо и го купувам ,утре друго...нищо определено не съм търсил..
Именно !
Именно !
-
- научил се да хвърля
Здравейте!!! Абсолютно съм съм гласен с колегите по горе. Никога не съм пускал обява, но няколко пъти съм пазарувал. Влизам и гледам всичките обяви. Макара ли ще е, пелети ли ще е, хареса ли ми взимам. И с това ще свикнем, няма проблем. Здраве и големи риби.ivo_stoev написа:аз влизах в купува и продава не да търся нещо определено ,неска виждам нещо и го купувам ,утре друго...нищо определено не съм търсил..
Именно !
TRABUCCO
- lishev_64
- разбира нещата
Мисля, че трябва да се помисли спешно върху няколко неща:
1. Според мен е по-добре да се отделят обявите "продава" от "купува". В противен случай обявите "купува" се размиват в общите и стават безсмислени. Просто са незабележими.
2. Добре ще бъде, според мен, да се въведе ограничение на броя на активните обяви. Мисля, че две активни обяви ще е разумно. При две активни - да не може да се качва трета. Така ще се избегнат дългите колони от обяви на едни и същи търговци, както бе до сега.
3. Много е спешен въпроса с "ъпването" на обявите. Тъпо е потъването на обявата назад във страниците без да може да се поднови. В края на краищата нали все пак е добре да се види от по-вече колеги. Но може би ще е добре също да се ограничи на един път на два дена или нещо подобно.
4. Обявите просто да изчезват(самоизтриват) след определен брой страници - например 30 или 40.
Ако се пипне още малко, мисля,че раздела ще стане по-добър, а ние ще свикнем с него.
1. Според мен е по-добре да се отделят обявите "продава" от "купува". В противен случай обявите "купува" се размиват в общите и стават безсмислени. Просто са незабележими.
2. Добре ще бъде, според мен, да се въведе ограничение на броя на активните обяви. Мисля, че две активни обяви ще е разумно. При две активни - да не може да се качва трета. Така ще се избегнат дългите колони от обяви на едни и същи търговци, както бе до сега.
3. Много е спешен въпроса с "ъпването" на обявите. Тъпо е потъването на обявата назад във страниците без да може да се поднови. В края на краищата нали все пак е добре да се види от по-вече колеги. Но може би ще е добре също да се ограничи на един път на два дена или нещо подобно.
4. Обявите просто да изчезват(самоизтриват) след определен брой страници - например 30 или 40.
Ако се пипне още малко, мисля,че раздела ще стане по-добър, а ние ще свикнем с него.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
За тези, които казаха, че не виждат сумати картинки и иконки, то те най-вероятно имат инсталиран Adblocks Plus плъгин, който убива нещата...
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Инсталирах Adblocks Plus и всичко се вижда !!!fixxer написа:За тези, които казаха, че не виждат сумати картинки и иконки, то те най-вероятно имат инсталиран Adblocks Plus плъгин, който убива нещата...

А дали ще има вариант да се качи и клипче към обявата ?
Зависим от риболова !!!!!
Това е, защото пренаписах кода, защото малоумния плъгин като види нещо с име "ad" и го реже, както бяха картинките на обявите в таг "adimg" и бутоните за менажиране "ad_start", "ad_stop" и прочие...batzeto написа:Инсталирах Adblocks Plus и всичко се вижда !!!fixxer написа:За тези, които казаха, че не виждат сумати картинки и иконки, то те най-вероятно имат инсталиран Adblocks Plus плъгин, който убива нещата...![]()
А дали ще има вариант да се качи и клипче към обявата ?
А клип можеш да качиш като вземеш EMBED таг от всеки един видео сайт. Той ще бъде интерпретиран.

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- кирил великий
- разбира нещата
Защото човекът (fixxer) оправи нещата, за което голямо МЕРСИ.Инсталирах Adblocks Plus и всичко се вижда !!!![]()
Последно промяна от кирил великий на Нед Мар 02, 2014 9:39 am, променено общо 1 път.
- atanasov1589
- ще става разбирач
[quote="lishev_64"]Мисля, че трябва да се помисли спешно върху няколко неща:
Връщане на старата визиа на раздела продавам
Може и една анкета да се направи -за и против ПРОМЕНИТЕ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
Връщане на старата визиа на раздела продавам
Може и една анкета да се направи -за и против ПРОМЕНИТЕ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
EVERTON написа:Здравейте!!! Абсолютно съм съм гласен с колегите по горе. Никога не съм пускал обява, но няколко пъти съм пазарувал. Влизам и гледам всичките обяви. Макара ли ще е, пелети ли ще е, хареса ли ми взимам. И с това ще свикнем, няма проблем. Здраве и големи риби.ivo_stoev написа:аз влизах в купува и продава не да търся нещо определено ,неска виждам нещо и го купувам ,утре друго...нищо определено не съм търсил..
Именно !
съгласен съм с колегите това беше най-посещавания раздел и го обърнаха на битак не на форум
аз предлагам да гласуваме да видим колко за и колко против вида на раздела ще има защото колегата fixxer
твърди цитирам "По темата се пише от повече от година и половина и нещата са обсъдени с доста хора, които се интересуват от развитието на сайта."
КОЛЕГИ,ПРЕСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ ОТ 10 СТРАНИЦИ 8 С ТЪПИ КОМЕНТАРИ(КОЛКО БИЛ ДОБЪР СТАРИЯ ВАРИАНТ)-Е НЕ БЕШЕ,ЪПВАШЕ СЕ ПО 100ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ ОБЯВИ.ПРОСТО БЕШЕ БЕЗ ПАРИ.НОВИЯТ ВАРИАНТ Е В ПЪТИ ПО ДОБЪР.НЯМА ДА ИМА (НАДЯВАМ СЕ)ВСЕКИДНЕВЕН ЪП.ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,АКО МОЖЕ САМО НИЕ ДА ПРАВИМ ДАЛАВЕРКАНИКОЙ ДРУГ ДА НЕ ПЕЧЕЛИ,НИЩО ЧЕ (БЕЗ ИЛИ ЗА МИЖАВИ ПАРИ СЕ ПОДДЪРЖА САЙТ),ВАЖНОТО Е НА НАС ДА НИ Е БЕЗ ПАРИ.Е НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ БЕЗ ПАРИ.ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТОЯ ЖИВОТ.КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТУК ДА ПУСКАТЕ ОБЯВИ ИМА "ПРОДАВАЛНИК" "И,БЕЙ" И Т.Н АМА ЗА НЕОСВЕДОМЕНИТЕ ДА КАЖА И ТАМ СЕ ЦАКА И ТО ЯКО.АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА ПРОДАВАМ,С ПРОМЕНЛИВ УСПЕХ,НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПЛАЩАМ (ПО ДОБРЕ МИ Е БЕЗ ПАРИ),АМА НЯМА НАЧИН,НА КОЙТО МУ ИЗНАСЯ НИКОЙ НЕ ГО ЗАДЪЛЖАВА САЙТОВЕ ЗА РИБОЛОВ БОЛ.НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМАА............
П.П. Извинявам се за така нареченото "викане" ,но ми писна от мрънкане и простотии,такива са нещата и трябва да вървим напред.
П.П. Извинявам се за така нареченото "викане" ,но ми писна от мрънкане и простотии,такива са нещата и трябва да вървим напред.