ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Заключено
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Мнение от fixxer »

Здравейте колеги,

както отдавна се анонсираше, секциите купува и продава ще претърпят сериозни изменения, а именно, те повече няма да се намират във форума. За целта, екипа ни разработи платформа, която можете да използвате с регистрацията си в naRiba.com

Тъй като системата е на ниво тестове, обяви ще са видими паралелно и в новата система, и във форума. Нови обяви ще могат да бъдат пускани в новата ни система. На 1-ви Март, форумните секции купува и продава ще бъдат изтрити.

Системата за обяви се намира на адрес: http://www.nariba.com/obiavi/" onclick="window.open(this.href);return false; като също така може да бъде достъпвана и от най-горното меню на сайта.

Проблеми можете да докладвате в тази тема или тук http://www.nariba.com/obiavi/?m=contact" onclick="window.open(this.href);return false;

Успех
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Мнение от butnik »

Браво :smt023 и разделени по видове за улеснение.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Перфектно измислено за по голямо улеснение на купувачи и продавачи :smt023
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
chobaka_68
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от chobaka_68 »

Много добре измислено,бързо се намира това което се търси :smt023
Аз съм много тъп.
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

Най-после някой да тури ред! Поздравления!!
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Добре направено,но веднага виждам недостатък можеше да има и подкатегория "колекционерски" или "ретро". Сега пак ще стане мазало,по старите макари и въдици ще се пускат на кой където му падне.Примерно искам да пусна тази макара която е чисто колекционерска (едва ли някой ще лови с нея) къде точно да я пусна?

Изображение
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Веднага добавяме колега :) Нали това е крайната цел на занаятието
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

ВАЛЬО написа:...Примерно искам да пусна тази макара която е чисто колекционерска...
Това си е една уникална макара като база . Единствените ползващи в момента механизамът и са ЗииБасс и се славят като най-доброто за тежък морски джиг и тролинг .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Опитвам се да въведа данни в профила - град, област, но след "успешен запис" пак липсват данни. И как се въвежда аватар. Иначе много прегледно.
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

fixxer написа:Веднага добавяме колега :) Нали това е крайната цел на занаятието
Благодаря колега. Сега поне според мен всичко е окей. :D
Всъщтност сещам се още нещо.Ще могат ли да се ъпват обявите?Защото аз не търся нищо определено но разглеждам всички за деня,като се пуснат в обяви 100-150макари първите които са пуснати примерно днес след три дни ще са на 150то място и никой няма да ги погледне.И друго се сещам досега си маркирах форума като прочетен и знаех докъде съм гледал,при новата система поне аз не видях подобна опция,мисля че това ще затрудни и други колеги.

П.П.Защо не се помисли за опция "редактиране" на обявата примерно на цена или допълнителна информация и "изтриване" както е в продавалника.Сега доколкото видях това може да стане само в коментарите под обявата.Общо взето новите обяви са много добре направени и подредени,но мисля че не е лошо да се пуснат и обяснение за новата система, да се дообмислят някои неща и да се чуят други предложения на колеги.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

rap66 написа:Опитвам се да въведа данни в профила - град, област, но след "успешен запис" пак липсват данни. И как се въвежда аватар. Иначе много прегледно.
Ще погледна откъде идва проблема. А аватара би трябвало да се взима автоматично от форума
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ВАЛЬО написа:
fixxer написа:Веднага добавяме колега :) Нали това е крайната цел на занаятието
Благодаря колега. Сега поне според мен всичко е окей. :D
Всъщтност сещам се още нещо.Ще могат ли да се ъпват обявите?Защото аз не търся нищо определено но разглеждам всички за деня,като се пуснат в обяви 100-150макари първите които са пуснати примерно днес след три дни ще са на 150то място и никой няма да ги погледне.И друго се сещам досега си маркирах форума като прочетен и знаех докъде съм гледал,при новата система поне аз не видях подобна опция,мисля че това ще затрудни и други колеги.

П.П.Защо не се помисли за опция "редактиране" на обявата примерно на цена или допълнителна информация и "изтриване" както е в продавалника.Сега доколкото видях това може да стане само в коментарите под обявата.Общо взето новите обяви са много добре направени и подредени,но мисля че не е лошо да се пуснат и обяснение за новата система, да се дообмислят някои неща и да се чуят други предложения на колеги.
Здрасти, до дни обявите ще могат да се правят със статус "спешна" и "промо", което ще се случва чрез SMS със добавена стойност. Също така ще бъде интегрирана и подробна търсачка по множество критерии.

Опции за редактиране/изтриване и временно спиране на обявата има в менюто горе в дясно "МОИТЕ ОБЯВИ", където най-дясно в таблицата до всяка една обява има 4 икони бутони. Ще има подробни разяснения за работа със системата
WINNERS DON'T USE DRUGS
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Окей,ще чакаме разяснения.
Благодаря.
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

rap66 написа:Опитвам се да въведа данни в профила - град, област, но след "успешен запис" пак липсват данни. И как се въвежда аватар. Иначе много прегледно.
И при мен не мога (или не зная как) да въведа данни и телефон в профила. Дава успешен запис и не излиза нищо в обявите?
Аватар
larybalky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от larybalky »

Всичко е станало супер,много е прегледно.Като предложение само :без категория шаранджииски при макарите е кофти поне за мен.Всеки си разбира риболова като специализиран,и фидерски, шарански , плувкарски и т.н.Малко ми е странно.На захранките също няма подкатегория "Други",все ще се намери някой да измисли някоя щуротия и ще я плесне дет се вика на центъра.
Мераклия
Заключено

Обратно към “Съобщения”