Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG

- StaAnt
- ще става разбирач
Пак ще попълваме кутиите.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Къца, според мен ако направиш един с пъстървова окраска(от тези средния размер) ще има успех. Виждал съм го на туйч как се движи и ще лови по мое мнение.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- hshopov
- разбира нещата
Воблерите са при мен! Благодаря,Къца за доброто и сериозно отношение! Подаръците много ме зарадваха!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- къца - кълве
- сериозен играч
Има една хубава поговорка:hshopov написа:Воблерите са при мен! Благодаря,Къца за доброто и сериозно отношение! Подаръците много ме зарадваха!
"Каквото повикало, такова се обадило"

На StaAnt ще кажа, че съм направил всичките модели с неговите разцветки, а на Д.Граховски,че "къца-кълве" има четири размера рибки. Горе са показани всичките с оцветяване на пъстърва. Коя е средния размер като са три, четири, седем и десет сантиметра ?

- StaAnt
- ще става разбирач
Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство
.Може тъкмо като направиш няколко милиона от продажба на воблери ще ми отчетеш някое прилично процентче.
Сега ти давам още една задачка.На червено черната оса и размени цветовете т.е.черна глава и червено тяло.Може също да пръснеш така и една малка и една голяма рибка.Засега с задачите толкова.Другото ще си избера от новите цветове.Щях да забравя още нещо.Една критика която,искам да приемеш за градивна.Халкичките ги режи точно където започва третата навивка,или една идея по напред,защото получили се трети ред тел,става дебело и понякога става заклещване,и куката не е свободна.Надявам се ме разбираш за какво иде реч,а и най вече да не се засегнеш. 

- къца - кълве
- сериозен играч
StaAnt написа:Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство![]()
![]()
.Може тъкмо като направиш няколко милиона от продажба на воблери ще ми отчетеш някое прилично процентче.
Една критика която,искам да приемеш за градивна.Халкичките ги режи точно където започва третата навивка,или една идея по напред,защото получили се трети ред тел,става дебело и понякога става заклещване,и куката не е свободна.Надявам се ме разбираш за какво иде реч,а и най вече да не се засегнеш.

- Vid
- кандидат преподавател
Колега, имаш ли регистриран патент в министерството?StaAnt написа:Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство![]()
![]()
Ако нямаш, щото все живеем в най допотопната държава наречена БГ, не се пЪни излишно...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- StaAnt
- ще става разбирач
Къца като станеш готов с цветовете пиши,за да поръчвам.А на Vid:нямам патенти,нямам и проценти
,нещо майстора ако има на сърце
.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Колко сте изписали само като ме е нямало.къца - кълве написа: Д.Граховски,че "къца-кълве" има четири размера рибки. Горе са показани всичките с оцветяване на пъстърва. Коя е средния размер като са три, четири, седем и десет сантиметра ?
Имах предвид 7 см. Воблер, а може и 4 см, но по-големия съм го виждал в действие, как играе и според мен ще хваща.
Tell people there’s an invisible man in the sky who

- къца - кълве
- сериозен играч
Оцветяването не е проблем. Мога да боядисвам както искате. StaAnt ме накара да се замисля, кога ще стана милионер.Д.Граховски написа:Колко сте изписали само като ме е нямало.къца - кълве написа: Д.Граховски,че "къца-кълве" има четири размера рибки. Горе са показани всичките с оцветяване на пъстърва. Коя е средния размер като са три, четири, седем и десет сантиметра ?
Имах предвид 7 см. Воблер, а може и 4 см, но по-големия съм го виждал в действие, как играе и според мен ще хваща.

- къца - кълве
- сериозен играч
Аз ли да черпя, че даваш идеи или ти, че ги изпълнявам ?StaAnt написа:Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство![]()
![]()
Сега ти давам още една задачка.На червено черната оса и размени цветовете т.е.черна глава и червено тяло.Може също да пръснеш така и една малка и една голяма рибка.Засега с задачите толкова.

- StaAnt
- ще става разбирач
Опаа,от какво пиеш ти сипвам двойно
.Поръчката на Л.С.

- rangel_bac
- вече хвърля и на тежко
не му е нужноVid написа:Колега, имаш ли регистриран патент в министерството?StaAnt написа:Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство![]()
![]()
Ако нямаш, щото все живеем в най допотопната държава наречена БГ, не се пЪни излишно...

това би следвало да се защити като художествена собственост. а тама регистрации не са нужни, евентуално само доказване кой се е сетил пръв

а иначе патенти, полезни модели, промишлен дизайн, търговска марка, георгафски указания се регистрират в Патентно ведомство.

(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
- къца - кълве
- сериозен играч