Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
И аз днес обиколих няколко места. На два пъти набарах големи пасажи със скобари, в единият даже имаше и риби над 1 кг, толкова кеф не бях изпитвал да ги гледам.. За съжаление имам само един изваден и то дребен, един откачен, и няколко клена. Това в района на Благоевград.
Някой ме прокле сутринта и успях да сътворя е това:

Прещипах си болото на автомата на входната врата, и така и не съм разбрал че се е спраскала.. Дали подлежи на ремонт?
P.C. Не видях и корморани, странна работа, като се сетя какво беше миналата година?
Някой ме прокле сутринта и успях да сътворя е това:

Прещипах си болото на автомата на входната врата, и така и не съм разбрал че се е спраскала.. Дали подлежи на ремонт?
P.C. Не видях и корморани, странна работа, като се сетя какво беше миналата година?
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега ако искаш звънни на някой от тези телефони и двата са за ремонт на болонезе 024924625 и 0888673787
- калин кацаров
- сериозен играч
И аз днес бях на Монца , нямах нито един удар на риба, скобарите които ловях добре преди 2 седмици, въопще ги нямаше
-
- научил се да хвърля
колега и аз имам същата болонеза и мойта се счупи на сащото место и аз си я направих като и слойих една втулка там иначе незнам.
- prodigy666
- разбира нещата
никои ли не ходи по реката
кажете нещо за монца,бело поле или железница

докато не падне някакъв дъждец да вдигне и размъти реката малко - положението си е едно и същоprodigy666 написа:никои ли не ходи по рекатакажете нещо за монца,бело поле или железница
- jasonsmith
- разбира нещата
Ври от риба цялата река, ама не пипа. Само кленове се лъжат на стрелба с бял.
Абе колеги, кажете къде изчезнаха кормораните, че ми е любопитно- някой има ли идея?
Абе колеги, кажете къде изчезнаха кормораните, че ми е любопитно- някой има ли идея?
Колега не дърпай дявола за опашката.jasonsmith написа: Абе колеги, кажете къде изчезнаха кормораните, че ми е любопитно- някой има ли идея?
П.П. Предполагам, че заради топлото време се подвизават още далеч от нашите географски ширини, макар че се вясват единични бройки от месец.
лъч надежда

- jasonsmith
- разбира нещата
Не че ми липсват, но миналата година беше пълно с тях, а тази не видях нито един. Дано и да не се веснат повече де.ciganeto написа: Колега не дърпай дявола за опашката.

Tе ако не се видят, може и скобарите да не се блъскат като малоумни в тройките по виривете в населените места и ще настане велика мъка месарскаjasonsmith написа: Дано и да не се веснат повече де.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
Ех мечти, мечти...naskobo написа:Tе ако не се видят, може и скобарите да не се блъскат като малоумни в тройките по виривете в населените места и ще настане велика мъка месарска
Колеги някой някакви идеи къде можем да се поразходим през почивните дни по Струма, някой с по - скорошни наблюдения от реката. Ще съм благодарен за всякакво инфо.
Инфото е в горните постове. Реката е много бистра и ниска. Риба има почти навсякъде но не кълве. Хвърлянето за тежка захранка те обрича почти сигурно на "непипане". Финна линия, малка плувка и лепен или червей с прашка в бавните места. Можеш да очакваш мренки, кленчета, морунаж и рядко скобар. Инфото ми е от неделя
Благодаря за бързият отговор колега, аз изчетох всичко но питането ми беше ако някой е ходил през седмицата дали има някаква промяна на нещата. А и сега малко дъждец ще капне да вземе да поразмъти малко и дано и рибата се поактивизира малко от малко.Regar написа:Инфото е в горните постове. Реката е много бистра и ниска. Риба има почти навсякъде но не кълве. Хвърлянето за тежка захранка те обрича почти сигурно на "непипане". Финна линия, малка плувка и лепен или червей с прашка в бавните места. Можеш да очакваш мренки, кленчета, морунаж и рядко скобар. Инфото ми е от неделя