Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Re: Риболов край ямбол!!!
Днес на Коневец , мъкааааааа !!! Само 2 риби ,една от която хубава ( качил съм снимка с нея) и още една по малка !!! Скобара беше на почит днесmalkapluvka написа:В понеделник бях на ШЕЛ до Бонбонена, следобед излъгах 4 гърбавици, един алай, колега изкара шаран около 2,5 кг., още 2-3 откачания имах, доволен риболов общо взето, рибите са прилично големи. В неделя бяха се завъртели огромни кабакулаци, един колега изкара три такива, откъде се взеха тези чудовища...
![]()
. И в следващите дни никакъв помен от рибите, 2 дена активни, после една седмица няма никой.

Колега каква мъка преди 2 часа се прибрах от Коневец убихме я аз имам една кофа риба колегата и той много добър риболов много добри риби имам поне 6 скобара аз съм доволен от днескашния риболов.
Пълнете кофи сега , че скоро няма да можете
! Малко остана още от тоя просташки зимен риболов , във който се обезрибява хубавата ни Река и после що нямало риба ! АЗ понеже съм спинингист и само такъв риболов практикувам може ли да помоля някой от вас ПЛУВКАРИТЕ да ми отдели малко рибка от ЧУВАЛА си , че да кусам и аз костелива Гърбавица или Алаи ! Аре поне като не спазвате закона не се хвалете ! СМЕШНИ Сте !

Туй риболова не е за мен 

-
- ще става разбирач
Здравейте , вчера бях с приятели на Черноземска - даваше на определени места и то скобар , от време на време се обаждаше и гърбавица .Дано съм бил полезен . Там също се чу за Елхово-парка .
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Колега аз моите 2 риби си ги пуснах обратно !!! И без това риба не ям !!! Така че тези къде ядат риби ,те да му мислят !!! И на мен ми е някак си странно да се пълнят чували , торби и прочей !!! Просто манталитета на българина е такъв !!! Това е голата истина , но и не искам да обиждам никой от вас !!! Все пак всичко се свежда до самосъзнание !tachev написа:Пълнете кофи сега , че скоро няма да можете! Малко остана още от тоя просташки зимен риболов , във който се обезрибява хубавата ни Река и после що нямало риба ! АЗ понеже съм спинингист и само такъв риболов практикувам може ли да помоля някой от вас ПЛУВКАРИТЕ да ми отдели малко рибка от ЧУВАЛА си , че да кусам и аз костелива Гърбавица или Алаи ! Аре поне като не спазвате закона не се хвалете ! СМЕШНИ Сте !

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Много добреapo84 написа:Колега каква мъка преди 2 часа се прибрах от Коневец убихме я аз имам една кофа риба колегата и той много добър риболов много добри риби имам поне 6 скобара аз съм доволен от днескашния риболов.

- S.Koychev
- разбира нещата
И аз да се включа ,неделя почивам и искам да отида някъде по реката да изкарам 10-на риби,споделете най-уловистите места
, майтапа на страна, на къде да се запътя
Елхово парка,Елхово родопа, или на Черноземска / Поповска.
Дайте инфо народе .

Дайте инфо народе .

Ribarche
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Колега отивай до родопа в Елхово !!! утре съм там и азS.Koychev написа:И аз да се включа ,неделя почивам и искам да отида някъде по реката да изкарам 10-на риби,споделете най-уловистите места, майтапа на страна, на къде да се запътя
Елхово парка,Елхово родопа, или на Черноземска / Поповска.
Дайте инфо народе .

-
- ще става разбирач
А дали само Вие ще сте там, такавож инфо, поне на ЛС - щот ще ловите после некому у....о 

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Ами според мен моята риба никой нема да я хванеинспектора написа:А дали само Вие ще сте там, такавож инфо, поне на ЛС - щот ще ловите после некому у....о

Преди да нареждаш поне питай да ли сме взели всичката риба и ако ти кажа "да" тогава нареждай.
И аз не слагам тройка колега.
- cecodevil
- сериозен играч
Мерси на тези който дават инфо .Другите просто може да го подминават без УМНИТЕ си съвети.Местата който се споменават са винаги фул с народ ама видиш ли във форума -табу.

-
- учете се от него
Не искам да звучи като заяждане , НО голите думи не ни правят такъва за какъвито се представяме - дето вика бачо Ви Киро - не че не си вярваме ма снимките най-добре показват, кой какво хванал и после какво пусналapo84 написа:Преди да нареждаш поне питай да ли сме взели всичката риба и ако ти кажа "да" тогава нареждай.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Това е хубаво,но де да бяха всички като теб колега,щеше да е много добре !!! Съжалявам ако съм обидил някой !!! Нямам такова намерение !!! Поздравиapo84 написа:И аз не слагам тройка колега.