Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от яз,Сопот »

MiTaKa™ написа:Днес една група са се върнали и ми разказа за местен ,който на косене е хванал един амур 15кг и друг е изпуснал и после е бил изгонен . Почнаха като толослопи да ги ловят вече амурите , щом ги виждат , че пасът
Тоз не е местен,а помак.
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Диканаров написа: Менка, мисля че те видях като хвана сниманият амур, защото точно тогава минавах с лодката си към плиткаша за каракудели! Гледах ви с бинокъла! Освен теб там имаше още един човек, който дойде от палатките с кеп, а после дойде и още един! Имахте строена батарея на стойки и лодка!
Дака да аз бях.Понеже бях сам в лагера комшията дойде да ми гребне амура.Вчера минах за малко през язовира.В устието водата е кална напрово ,набутала е клечки дървета страшна работа.Аз се пробвах за едри платики и имах добра слука към 4 платики към 500 гр.
Ето една красавица Изображение
Продължавам да чакам повече свободни дни за да мога да отделя време за по стойностен риболов.Поздрави на всички. :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Менка,не Данчо ,а Веско Диканаров те е видял с лодката като си вадил амура :wink: :)
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Преди седмица връщайки се от гъбобер видях ята от оклей и дребен костур на стръмният бряг под гората между Дълбокият залив/дядо Банчо/ и Патичарника! Сега е гъбарско време и съм оставил рибоците да наедряват на спокойствие, но съм насушил 0.5кг. манатарка, стерилизирал 15 буркана "омния" с пачи крак, манатарки и булки, а маринованите манатарки, булки, и хлебна млечница са двайсетина! То приятелите ми почнаха да ми идват на гости заради тез мезета!

А ракия носят ли,бат Веско,щот ида одма със шишето :lol: :lol: Ще се обадя но таз или другата събота.
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Що за наглост трябва да има човек да ти пусне мрежа пред въдиците или има друго можели самите любители рибари да са си пуснали мрежата.Бях подучул че е имало и разправия и до бой щяло да се стига с ИАРА.

Изображение

Ако някой има повече информация нека да разкаже,че ми е интересно как се пуска мрежа пред захранени шамандури :shock:
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Така е,Менка деиствието се развива при дървото,имало е скандал,до бой е щяло да се стигне.Доколкото разбрах са хванати от Троян са. :D
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Дани, имаш ли инфо дали вали много около Г. Желязна, че утре сме планувалид аходим и да знам къде да се спуснем. Ама в това дъждовнов реме не ми се рискува с колата и сигурно ще я оставим на Могурицата и ще идем под гората?
garbolino94
новобранец
новобранец

Мнение от garbolino94 »

Утре заминавам за 7 дена.Бялата,активна ли е,и ако да ,на спининг или на дъно.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Много дъжд,чак язовира се не вижда,все едно че е ноември с мъгли.
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

garbolino94 написа:Утре заминавам за 7 дена.Бялата,активна ли е,и ако да ,на спининг или на дъно.
Язовира е мътен!Не мътен ми направо си е кален за мен.Такава вода не бях виждал до сега.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Кофти! Тук в Троян вали, ама по-скоро превалява, не е силена дъжда и не е постоянен! Отиваме утре на ранина, а пък каквото стане!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Аз съм на стената,след тези порой,пък квот даде началника.Ще търсим бялата,и плувките.От мен лека и спокойна. :drinkers:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

яз,Сопот написа:Така е,Менка деиствието се развива при дървото,имало е скандал,до бой е щяло да се стигне.Доколкото разбрах са хванати от Троян са. :D
Наглеците започнаха да се увеличават,май вярно ще има бой скоро време :evil:Но до колкото виждам хората от ИАРА са се отзовали :!: Така го определих и аз ,мястото е някъде около дървото.Това е станало след вторник,тогава дойдоха 2-3 коли около тръбата и една каравана с червена Хонда CR-V,засичали сме се и друг път,но този път беше заета тръбата и отиде на горе към дървото.
С този валеж който дадоха по тв сигурно ще качи още язовира,това е добре.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Ще качи яко днес следобет,два часа порой :evil: :evil: ,опита и градушка но аз я спирах,с не ще ти ,,,,,,,,,но причука де, :lol: Дерето до нас щом върви със сила,има вода.И кулата като я гледам къде е водата доста качи,и сега пак вали,стига вече,че гроздето,нали трябва и вино :drinkers:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Всяко зло за добро,язовира ще напълни ,това е добре.А за гроздето ,то е много добро тази година на всякъде,ще го пазим ,почваме пръскане :wink:
Пробва ли днес нещо на стената ?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”