Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Emo-83 написа:.................
Ако аз съм бракониер,то ти си токаджия...то ти заложено в името....Тоци. :wink: :idea:
Защо говориш в множествено число бе човек.
Каквото повикало-това се и обадило... :lol:
Emo-83 написа:....,,,,,,Еба ли му майката,не съм го видял да джигва.Може и да се е пробвал,но риба на брега не е изнесъл.Но видях колеги да прибират бели риби.И много отявлени джигити видях на котва.
Моите риби толкова съм ги мислил,че чак ги бях забравил.Излезнаха с побелели опашки.Обаче е тва сме хората,веднага приказки.
Ще ти кажа още нещо.С едно момче цяла седмица бяхме сами на целия язовир.Хобито му е джига,също като на теб.
Ми хваща риби и пуска наред.За две седмици,една не взе.Верно,че не е много редно,защото имаше вече забрана.Но този човек го разбирам....до някъде..( :lol: )....Правеше го от спортна страст.Аз също допусках подобна грешка.Сам знаеш,зная местата.Троля,троля,ами то нищо не се случва 10 часа.Накрая мина от някъде и хвана две маломерки да не съм капо.Естествено ги пусках.
И да ти кажа,обидно е да се пишат глупости,защото ме видяха поне 10 човека как подметам от високо рибите във водата,а сега всеки трае.Никой няма да каже,да Емо ги пускаше белите риби.............
Смях голям.... :lol: :lol: :lol: ......... и тоя ще ни проверява билетите за риболов. :twisted:
Славейко щял да ми разреши да ловя риба без билет за риболов :lol: :lol: :lol: . ..
Алооо...., много се вживявате в сътрудници на ИАРА, дори се правите, че сте и над закона.. :lol:
Какво доживяхме... :twisted: .и тоя се хвалише по-назад, че е сътрудник на ИАРА, ..машааала... :lol:
Заверихте ли си вече пълномощните за тази година... :wink: ., за да ви ги резна.... :lol:

Не сме народ, не сме народ, а мърша,.....
Петко Р. Славейков

Някой да знае малко цигански..... :wink: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ozV3ixfR ... 7lYXuJMwYo" onclick="window.open(this.href);return false;
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco написа:
- Бока, я ми кажи на кои риболовни фирми е рекламно лице този чиляк, за да не си купувам нищо от тях... :lol:
Изображение
На БабаВуна с бялата вълна :mrgreen:
А ей му и рънарката :rolleyes:
Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

- Към Емо41,5/Диването41,5 :wink:
Човек, като ги чете разделно... :lol: , ще си помисли инак, че и двамата са хванали по 83.... :lol: :lol: егати майтапа,...Абе, как си го записахте в риболовния билет двамата не знам- явно някой е излъгал.... :lol: Квото пише в билета това е..... :lol:

Хайде да ти разкажа отново, какво съм писал за Ж.А., щото много се вживяваш...и преекспонираш... :wink:

По спомен, щото го изтрихте ..... ама го имам някъде по други градове и компютри, ще се намери...при мен нищо не се губи.. :wink:

Разказа е следния или подобен:

Станах сабалян и слязох на язовира. Там имаше двама софианци-мухари, които ме поканиха на ракия, ама им отказах, като им видях подутите физиономии... :lol: .., но им регнах едно кайве. Казаха ми, че няма смисъл да влизам, щото ония отсреща е Ж.А. и от три дена нищо не е хванал. :lol:
Хванах няколко рибки и влязох и до обяд хванах два сома....точка .....и излязох...точка...пуснах единият да ги е яд...точка..
Какво ви дразни в тоя разказ не знам.., че съм хванал два сома до обяд, а ония за 3 дена непричом.... :lol: (това си е башка) :lol:
Това ако те дразни, кажи тая година да се постарая повече.... :lol:
Имах и разказ, дето бих Н.Г. за един ден с 3:0 ама не го споменаваш, ама като му го казах на Н.Г. умря от смях...Големите (велики) хора имат велик смях.... :lol:
Ти кой беше.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Искам да се извиня на момчетата към които изказах недоверие за клипа с Върхара.Прави сте били,но не съм предполагал и така го видях на пръв прочит.Съжалявам,че взех отношение,постъпката не е за защита под никаква форма.Сорри още веднъж.
Последно промяна от Emo-83 на Сря Апр 30, 2014 2:13 pm, променено общо 1 път.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

yco написа:
Смях голям.... :lol: :lol: :lol: ......... и тоя ще ни проверява билетите за риболов. :twisted:
Славейко щял да ми разреши да ловя риба без билет за риболов :lol: :lol: :lol: . ..
Алооо...., много се вживявате в сътрудници на ИАРА, дори се правите, че сте и над закона.. :lol:
Какво доживяхме... :twisted: .и тоя се хвалише по-назад, че е сътрудник на ИАРА, ..машааала... :lol:
Заверихте ли си вече пълномощните за тази година... :wink: ., за да ви ги резна.... :lol:

Не сме народ, не сме народ, а мърша,.....
Петко Р. Славейков

Някой да знае малко цигански..... :wink: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ozV3ixfR ... 7lYXuJMwYo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ейййййййй Ицо,тебе братче ще те спукам......обещавам ти.Кой се е хвалил,че е сътрудник бе.Ходи на лекар и се лекувай,да не те излекувам аз.
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Хахахахахахаахахах тук сте голем смях... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само Троляка го нема... :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

ribata402 написа:Хахахахахахаахахах тук сте голем смях... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Сега ще му звънна по интеркома "Урал...Урал.. как си?"..... :lol: :lol: , ако е жув.... :lol: , ще се обади.... :wink: , а пък може да е глътнал някоя небалшая рибная кость.... :lol: :lol: :lol: ..., тя руската лакомия до там води......... :lol: :lol: :lol: Украйна, Белорус, Молдова, Варна.... :lol: :lol:
Аз защо не ям риба, за да съм жув...... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Emo-83 написа:Искам да се извиня на момчетата към които изказах недоверие за клипа с Върхара.Прави сте били,но не съм предполагал и така го видях на пръв прочит.Съжалявам,че взех отношение,постъпката не е за защита под никаква форма.Сорри още веднъж.
Много омекна.. :wink: ..Мисля, че ти поставиха условие, за да го изречеш това, макар че не е в твоя стил.... :wink:
Пак няма да купувам от продуктите, които рекламирате и то с голямо основание. :!:
В живота и бизнеса има строги правила и ако бях аз представител на тези фирми щях да ви изхвърля на секундата...малко се изхвърлих, може би и по-бързо... :twisted:
Май забрави бързо за интригата на подписа ми.... :wink:

-Може и да стана представител...., ще взема Троли за консултант за 1%, хайде за да го умножим по 10%.....щедър съм :lol: , ама той и за 1 % ще работи само да е в играта.... :lol: , ама как ще се пъча...а... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: - минимум рабат -50% :lol: :lol: (хаиде де... вие толкова взимате, по-добре 30% за да няма сръдня... :wink: ), иначе ще си внасям сам.... :lol:
Ей, голям търговец съм, това са цените-само чакам оферта... :lol: :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

ribata402 написа:Хахахахахахаахахах тук сте голем смях... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Баче не те познавам и не ме ...... къв си но смешни са хората визирани в клипа .....десен и лев или среден солташак на Козела си не е.е ,казаха ми , че си точен бил...остани си такъв ......прай си изводите за напред преди да слагаш под общ знаменател ситите тука :finga:
Последно промяна от Bokata77 на Сря Апр 30, 2014 4:47 pm, променено общо 2 пъти.
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Emo-83 написа:Искам да се извиня на момчетата към които изказах недоверие за клипа с Върхара.Прави сте били,но не съм предполагал и така го видях на пръв прочит.Съжалявам,че взех отношение,постъпката не е за защита под никаква форма.Сорри още веднъж.
Обичам хората който си признават грешките , и мъжкарите :drinkers: Другото го ненавиждам :ANAL:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Emo-83 написа:......
Ейййййййй Ицо,тебе братче ще те спукам......обещавам ти.Кой се е хвалил,че е сътрудник бе.Ходи на лекар и се лекувай,да не те излекувам аз.
Искахте война, ама явно още не сте задоволени още.... :wink: . и ще си я получите в пълен размер...... :evil:
Казах ви да не се ебавате с мене, ама сте курназ още.....
Вас не ви искам...още......, къде отидаха ония "кльонкаджии", дето искаха да се саморазправят с мен физически...и кой ги поръча..
Какво си мислят, че заплахата към мен ей така ще им се размине - никога....тука четяха полицаи и си мълчаха...весело им беше, нека да им е весело, четяха от ДАНС и те си мълчат-да си мълчат, това им е професията, ,....ама има едни, дето яката мълчат, че и не говорят, нито пушат, нито пият и са много търпеливи.....паролата е "Зехтин"..... :lol:
Та ще видим кой е поръчителя, ама тука не можете да ме триете вече...Забелез... :wink:
Още някой тъпак да ме плаши има ли? :lol: :lol:
Не се вкарвайте във филми от които никога няма да излезете.., бедна ви е фантазията....
И ако на някои от тях им се ходи до Турция за сом...примерно към Узункюпрю.... :lol:
това е мястото.... :lol:
Това е 100 метра отпред наковано меше-дюшаме по дъното на река Ергене и 100 метра отзад е пак така, както портата на Куршум хан. 500-600 години няма мърдане на моста и дюшамето. :lol:
От къде го знам ли?
Прадядо ми е минавал всяка седмица за търговийка през него и тъй ми разправяше... :lol:
- Който не е видял Узун кюпрю (Дълъг мост) нищо не е видял...а той беше видял доста.... :lol:

Изображение

Изображение

за "любителите" на бойни спортове ще има и бак...шиш... :lol:

Изображение
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

yco написа:Риба къде си бе...., Я ни разкажи отново приказката за:
Кантара, Сома и Гредата........ :lol: ...........Ей къде е тая златна каския да я купя... :lol: , щото моята е от желязно дърво.... :lol:
В София така ги мерят ся...гяволи.... :wink:
ribata402 написа:
"-Роска до колкото твойта 105ца..Имаше една греда с която сте измерили рибата,но тя си е останала като цялостни килограми ,без да се изкара теглото на гредата.и е тежала около 10на килограма...Знам ,че ти се искаше да е повече от 112кг..но и твоита риба заслужава аплодисменти..Без гредата е около 95кг...Което е пак генералски пагони...Щом аз сам го разбрал,значи го знаят и още хора на 100% и е вярно..."
Ицко,ти интригантска маймунко,нема как да направиш интрига с Светлйо рибата,Росен и кантара,това са мъжкари
дума която за комунистически ренегат не значи нищо.Направихте скапаната интрига,момчетата се видяха на живо,уточниха се недоразуменията,и съм сигурен че в момента са приятели или по твойте разбирания ДРУГАРИ.
сЛУШАЙ СА КАКВИ СА УСЛОВИЯТА ЗА ДОБЪР КЛЙОНКАДЖИЯ,А НЕ САМО ДА ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА ЧЕ НЕЩО РАЗБИРАШ.
1-смелост и надъханост,да не те е страх че щети се забие кука или нещо ще ти направи рибата.
2-голем дян-от 12часа нагоре,клйонк нон стоп
3-издражливост на високите летни температури 35плюс до късно есенните минус 6
сигурен съм,че не отговаряш на нито една точка.
във вестник уикенд търсат точно такива дописници кото тебе,да не разбират от нищо и да прават от мухата сом.
недей да пишеш и за клйонкове бре,това че Янко е споделил нещо с тебе,не те прави клйонгмастер.
Риболова на сом е религия, а ти си цирков артист,комуникт и нема как да участваш в него.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Разбрахте ли сега приказката за Големият Сом от Дунава директ:.... :lol:

- Човек е толкова велик, колкото са велики мечтите му... :idea:

- Бока, благодарение на теб и на хората, които са го снимали разбрах, че тази вечер някой си стърга рекламните надписи от коритото... :lol:

- Отново, Голямо извинение имаш от мен - ама беше 10-т литра бутилката, а не 15...и тя си е достойна за този прът, ама аз се паля от малко, щото просто нямат 15. :lol: Ама ти не го знаеш явно... :wink:
То и аз си взимам 10-т литра вино за в къщи, ама им разправям, че са 6-ст.. :lol: ...- но това е благородна лъжа..... :wink: :lol:
Но това е без значение.... :idea: :!:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Славее написа:.......
Raeca sunt non leguntur - Гръцко е, не се чете.... :lol:

Ако имаш един аргомет го отправи към Рибата, а не към мен...Ферщееен.. :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не заработвам чужди надници с отрицателен знак, ще трябва още малко да се потрудиш, за да прецакаш "приятел".. :wink: ..Ама какво правите тука, като сте толкова велики?
- Много ми е интересно, кой ще е следващият, дето ще си триe надписите по корубата си...:wink:
Дерзайте, не ви стигна един цял форум да глътнете, че чак до тука ли опряхте, нали ми се смеехте в какъв "смешен" форум съм прописал и тука щял да си търся приятели и дано намеря - е намерих- Ама какво правите тука и вие тогава.. :wink: :lol: (справка последна страница на другият..) ... :lol:
Лакомията насита няма.... :wink:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”