Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- трапера
- сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Да ти е живо и здраво кутрето Кире, да ви радва и забавлява цялото семейство
Налях си биричка и ще пия за негово здраве
Днес пак се правя на готвач.
Влязох в ПЕНИ след работа, с идеята докато се шматкам да ми блесне някоя идея к`во да готвя. Докато слаломирах между регалите гледам ухааа
два модела на Джим Бим на примоция
Взех по едно шише, ей тъй да има, въпреки, че аз не пия концентрат.
Всяка седмица на един голям магазин (РЕАЛ) има по някое намаление. Винаги вземам по няколко бутилки. А буля мърмори-"няма ли да се спреш с тоя алкохол, луд ли си да дадеш 60евро ..." Два месеца нищо не купих, само биричка за мен. Като се изпразни долапа, пак мърмори-"уууу егоист, само за теб си купуваш пиенье ние с детето умряхме жадни.." Ей, няма угаждане
Скивах-зеле, бело и чирвено. Имам кило и нещо св.врат, я да го омеша със зелце мммм. Бах това зеле-твърдо и тежко като топка за боулинг. Едвам го насецах с трионестия нож, а червеното ми боядиса дъската за рязане- не мога да я измия.
Вече половин час е на котлоня няма омекване.
Еех, къде са на баба къдравите зелки
Докато сготвя ще омятам няколко бири и ще си загубя апетита, да го ева
Налях си биричка и ще пия за негово здраве
Днес пак се правя на готвач.
Влязох в ПЕНИ след работа, с идеята докато се шматкам да ми блесне някоя идея к`во да готвя. Докато слаломирах между регалите гледам ухааа
Всяка седмица на един голям магазин (РЕАЛ) има по някое намаление. Винаги вземам по няколко бутилки. А буля мърмори-"няма ли да се спреш с тоя алкохол, луд ли си да дадеш 60евро ..." Два месеца нищо не купих, само биричка за мен. Като се изпразни долапа, пак мърмори-"уууу егоист, само за теб си купуваш пиенье ние с детето умряхме жадни.." Ей, няма угаждане
Скивах-зеле, бело и чирвено. Имам кило и нещо св.врат, я да го омеша със зелце мммм. Бах това зеле-твърдо и тежко като топка за боулинг. Едвам го насецах с трионестия нож, а червеното ми боядиса дъската за рязане- не мога да я измия.
Вече половин час е на котлоня няма омекване.
Еех, къде са на баба къдравите зелки
Докато сготвя ще омятам няколко бири и ще си загубя апетита, да го ева
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
А при нас , Свилене ,вече и киселото зеле стана.Кълцаш ,малко олио ,червен пипер за цвят и си наливай каквото имаш.Ае - 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Павел Иванов написа:...А аз си помислих , че тук е приключил житейският път на хайванчето , ама явно съм се объркал
В рамките на черния хумор и аз си помислих същото,
Ама явно не сме познали
Но като се размисля за народопсихологията ни - на село бабите с голяма любов се грижеха, хранеха и обслужваха прасенца, агънца и кокошки !
Ама като дойдеше 1-ви май, Коледа или просто есента - и всичко под ножа, мръвките в чиниите и никакви глезотии,да го ева
Пък сега - само дето стриптизьорка не са поръчали за "младежа"
Кире,
По кучки пускате ли рожденника, бре
- G.Petkov

lusienn написа:...Много ми се ходи некъде на Топъл минерален басейн,ама ми е скъсан джоба в момента.
Люси,
При скъсан джоб или при липса на време отиваш в балнеолечебницата в Панчарево.
Вход - 5 кинта, горе-долу става от към хигиена, през делничните дни и по-рано сутрин няма много индобългари. Два топли минерални басейна - единия 37-38 С, другия 42-44 С температура на водата.Ако си як - влизаш и в горещия басейн. Обаче се киснеш не повече от 20 минути. Водата е тежка и ти натоварва сърцето и въобще организма.
Но........... жестоко помага след грип, вирус или подобни, и при болки в стави, кости и прочие.
Преди повече от 20 години физиотерапевта на Попската поликлиника ме посъветва по въпроса и когато закъсам - ходя на 2 до 3 сеанса и ми светва пред очите.
Иначе влачиш вируса със седмици.
- трапера
- сериозен играч

Абе знам аз как да го подправя, ама немам.... Шъ трябва да видя в турските магазини. Там има много "балкански" работиПавел Три написа:А при нас , Свилене ,вече и киселото зеле стана.Кълцаш ,малко олио ,червен пипер за цвят и си наливай каквото имаш.Ае -
по-рано сутрин няма много индобългари.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Ето Бенджамина, по паспорт е кучка , ама иначе за децата е Бенджи ! Щото прилича на кучето от филма "Бенджи,Закс и Звездния принц" .GODzillata написа:[/url]
Е не са го пускали , понеже бил много възпитанG.Petkov написа: ...
По кучки пускате ли рожденника, бре!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- GODzillata

Ае, хора, т'ва, че съм бил с китайка на маса, не значи, че съм прихванал от навиците на жълтурите да канибалстват с първия приятел на човека!
Триасе, таа твойта кучка ша я отнесе като куцо пиле домат, ша я разнаса из поляната като пръскачка за лозе, ша я мандръса, та чак свят ша и се завие...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Аз ша си трая , понеже съм от къде ебаната страна !GODzillata написа:![]()
Ае, хора, т'ва, че съм бил с китайка на маса, не значи, че съм прихванал от навиците на жълтурите да канибалстват с първия приятел на човека!![]()
Триасе, таа твойта кучка ша я отнесе като куцо пиле домат, ша я разнаса из поляната като пръскачка за лозе, ша я мандръса, та чак свят ша и се завие..............ама на ум, щото веднъж го пуснах на една йорка и само вилняха, не се
.......може би още не им е дошло времето...
.......тоа моа пустиняк ми налита на косматата ръка да се клати на нея...
Последно промяна от Trias на Чет Дек 18, 2014 2:28 am, променено общо 1 път.
- Vid
- кандидат преподавател

Бах тоя алкохол... И, Я като се спра на щанда седя и дерзая.... Това докато жената не ме избута, ама все съм забърсал некоя бутилка..
Боклуци, ментета- ама такива де не тровят, а представляват просто спирт и есенция за 10-на лева с имена като отлежала, специална и пр....
Още си спомням времето 87-89г. кога ходехме по барове и влизахме с оне старите паспорти и куверта беше 2 лв. като включваше една водка + лимонада... и все се напивахме, ама нямаше пиянски скандали, все си карахме пияни, ама нямаше катастрофи...
Тук проблемът не е в алкохола точно, а по скоро в липсата на възпитание, морал, дисциплина, безнаказаност и пр... и пр...
Точно това кое цитираш не се фалшифицира, щото няма как...
От 25г. го пия и га ида на бар и кога не съм имал пара и реша да мина тънко с друго..., а оня на другия край на масата пие такова, ароматЪт от чашата му така ми влиза в носЪт, че....
Чич Джак си е чич Джак, и фалшификат няма, освен за аматьорите де...
Люс, алкохола не е за всеки, без значение колко тежи или от коя част на БГ е. Аз цял живот съм си пил и съм си карал кола без произшествия, ама не и напоследък, щото много "тежки" хора се навъдиха като тегло и най вече като самочувствие, кои почнаха да се самоубиват или убиват други хора най вече шофирайки.....lusienn написа:Един пример за фалшив алкохол с бандерол.
Млад мъж около 100 кг-не дете,при това чепеларец.
![]()
Пи около 350 грама от шишето пред мен.
Още си спомням времето 87-89г. кога ходехме по барове и влизахме с оне старите паспорти и куверта беше 2 лв. като включваше една водка + лимонада... и все се напивахме, ама нямаше пиянски скандали, все си карахме пияни, ама нямаше катастрофи...
Тук проблемът не е в алкохола точно, а по скоро в липсата на възпитание, морал, дисциплина, безнаказаност и пр... и пр...
Точно това кое цитираш не се фалшифицира, щото няма как...
От 25г. го пия и га ида на бар и кога не съм имал пара и реша да мина тънко с друго..., а оня на другия край на масата пие такова, ароматЪт от чашата му така ми влиза в носЪт, че....
Чич Джак си е чич Джак, и фалшификат няма, освен за аматьорите де...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Добро ви утро, кашици на Прехода!
Двама мъже си говорят:
- Знаеш ли, че според статистиката над 30% от жените изневеряват на мъжете си?
- Статистика, статистика... За какво ми е на мене тая статистика?! Дай имена, адреси, телефони...
- Маро,не мога вече така!Трябва да се разведем!
- Ааа,Кире, вдовица ме взе ,вдовица ще ме оставиш!
В Бургаски бар момче и момиче се заговарят;
той -Как ти е името ?
тя - Елка
той-Въъъъй,смяяяятай....
Двама приятели се запили в дома на единия,ама вече доста напреднали и домакина казал на авера си;
-Искаш ли вече такси да ти викам?
- Както искаш така ми викай..
Двама мъже си говорят:
- Знаеш ли, че според статистиката над 30% от жените изневеряват на мъжете си?
- Статистика, статистика... За какво ми е на мене тая статистика?! Дай имена, адреси, телефони...
- Маро,не мога вече така!Трябва да се разведем!
- Ааа,Кире, вдовица ме взе ,вдовица ще ме оставиш!
В Бургаски бар момче и момиче се заговарят;
той -Как ти е името ?
тя - Елка
той-Въъъъй,смяяяятай....
Двама приятели се запили в дома на единия,ама вече доста напреднали и домакина казал на авера си;
-Искаш ли вече такси да ти викам?
- Както искаш така ми викай..
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata

Връвел един шашкънин из гората да бере гъби. Ама халюциногенни. Видел една гъба и рекъл:
-Гъбке, можем ли да те наберем?
А она казала:
-Затварай бе, я че те наберем, що имам много минути.
Руснак в Москва влиза в чейндж-бюрото:
– Извинете, къде мога да купя долари?
– Ами най-близо в Минск, но не виждам как ще стигнете с тези чували до там.
-Гъбке, можем ли да те наберем?
А она казала:
-Затварай бе, я че те наберем, що имам много минути.
Руснак в Москва влиза в чейндж-бюрото:
– Извинете, къде мога да купя долари?
– Ами най-близо в Минск, но не виждам как ще стигнете с тези чували до там.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Павел Иванов

Тъй , тъй , самият Менделеев е казал , че "консумацията на алкохол е изкуство"Vid написа:...Люс, алкохола не е за всеки...
Иначе това да караш пил ... лично аз нито го приемам , нито го практикувам , без значение от количеството поет алкохол , изключая една бира преко сили , но до там .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Менделеев сънувал таблицата на химичните елементи, събудил се и си казал:
- Край, повече никакви химии! Па минавам на водка!
- Край, повече никакви химии! Па минавам на водка!
Никоя риба не е по - важна от живота !
- Jack Daniels
- разбира нещата

Това е истината - зърнен спирт !Павел Иванов написа: Определил е още , че най-добрият алкохол , респективно зърнен спирт , е с 38% - 40% съдържание в бутилката .
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
G.Petkov написа:lusienn написа:...Много ми се ходи некъде на Топъл минерален басейн,ама ми е скъсан джоба в момента.
Люси,
При скъсан джоб или при липса на време отиваш в балнеолечебницата в Панчарево.
Вход - 5 кинта, горе-долу става от към хигиена, през делничните дни и по-рано сутрин няма много индобългари. Два топли минерални басейна - единия 37-38 С, другия 42-44 С температура на водата.Ако си як - влизаш и в горещия басейн. Обаче се киснеш не повече от 20 минути. Водата е тежка и ти натоварва сърцето и въобще организма.
Но........... жестоко помага след грип, вирус или подобни, и при болки в стави, кости и прочие.
Преди повече от 20 години физиотерапевта на Попската поликлиника ме посъветва по въпроса и когато закъсам - ходя на 2 до 3 сеанса и ми светва пред очите.
Иначе влачиш вируса със седмици.
Ходих днеска на преглед-на слушалките още ми хъркат дробовете,та утре ми е последен
антибиотик и после още 7 дни други хапове,профилактика.
Тия Басейни външни ли са,щото знам за комплекса Корал-но никога не съм стъпвал-
сега са ми първи стъпки на хидролечение с минерална вода.
От към сърце-съм много як,Бъбреци проверих също.Кръвно вече нямам,но ме боли кръста отдавна
щото не съм го пазил.Ходих на физиотерапия в поликлиниката,слагат малко ток,и мажат с фелорал гел болното място.
Според мен най добре е да има повече физическо движение,и в допълнение водна терапия.
Като направя един преход 20 км на Витоша-ми действа-прекрасно-хем физически хем психически.
Друго което ми действа е Плаж на нашето Море,по спокоен-на третия ден ми се сменя физиономията към Прекрасна.
Сбирки с приятни хора-песни и танци-също много ми помага.
А за Алкохола,вече съм видял-всякакви хора-на всеки различно им действа.
Риболовци.

[/url]