Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Уловиха 100-килограмов сом само с въдица и червей
Модератор: sapuna
Re: Уловиха 100-килограмов сом само с въдица и червей
Аз не се връзвам,ама ми писна някой да ми се обажда и да ми казва в кой вестник сам давал интервю.В неделя отивам при нашите и те ми дават Стабдарт и ми казват,че ме има там.Взимам го и гледам снимката с червеноперките от тук.Преди това ми звани някой по-тел. и се представява за някой си.Пита ме 3 неща какво станало и къде и после чета разказ от мен.А и то тук е описано почти всичко.Сега пък вестник шок(дето го мразя) и ти ми казваш,че има нещо там и аз съм дал инфото.Кажи ми поне какво е.В тоя вестник навремето четох за сомове убийци и чевекоядци от Студен Кладенец-снимката беше на кит и леко размазана.Единственно Калоян Белополски ме попита дали може да побликува във вестничето си снимката с червеноперка,защото сега бил сезона им.Та и с тоя 100кг.сом дето нищо не се знае за него--ми те станаха герои егати(влака си изгоря-те сомове ловят-кофти майтап,но бих се радвал с него да са герои).Когато хванах 83кг. сом ми изпратиха веднага телевизия.А уж знаеха само 2-3 човека.От бързане да не ме снимат и да го пусна-даже снимки хубави нямам.Те обаче си дойдоха там и снимаха сома на Жоро Златаря 67кг.Как го пуска и какво е станало.Филма още се върти по БНТ.Не е лошо всичко това,ама като се хване някоя добра риба и настава психоза.Краси-112,когато хвана сомовете на Ивайловград бяхме 3 лодки,а след 4 часа 30бр.Кога разбраха,кога дойдоха,кога застанаха на 20м.от нас.Казах му хайде сега на булеварда да отидем малко и познай.(беше номер)След нас потеря-всички на булеварда.Така сом не се лови.И какво се получи накрая.На мен ми писна тая истерия(ядох си агне на брега),а той си хвана още един голям и един се откачи.Молбата ми към сомаджиите ми е:-Приятели,това не е уклей за да се наредиме един до друг.Състезанието на Огняново(стената) е по друго време.Риба има на всякъде.Търсете си своето място или поне такова,че да не пречиш на други.Не е Романския лифт да се наредиме на опашката и като ти дойде реда да хванеш.
П.П. Давам инфо и смятам,че така е редно.Но когато ми кълве забравете-аз съм отишъл на почивка,а не на опашката за жива риба в Ц.Хали.За това и лятото ме няма.И не ме питайте.Тука всичко си пише.Във вестниците също.

П.П. Давам инфо и смятам,че така е редно.Но когато ми кълве забравете-аз съм отишъл на почивка,а не на опашката за жива риба в Ц.Хали.За това и лятото ме няма.И не ме питайте.Тука всичко си пише.Във вестниците също.

- man1966
- ще става разбирач
Teleto написа: П.П. Давам инфо и смятам,че така е редно.Но когато ми кълве забравете-аз съм отишъл на почивка,а не на опашката за жива риба в Ц.Хали.За това и лятото ме няма.И не ме питайте.Тука всичко си пише.Във вестниците също.![]()
![]()
Няма да питаме....да да....

Я елате рибенца при батко...
Емо,има да учиш бате-е-е!
Майтапа си беше готин!
Аз тия проблеми съм ги решил.Крия се,като мишок защото знам какво следва.Открил съм моя риболов и не отварям никой.Всеки може да лови успешно,ако се напъне.Но се гледа лесното и на готово!
Тая година вече имам 5 капота и никой не го..,какво ми е!
Чакам и на мойта улица да изгрее слънце!
Славата има две страни,докато аз съм по средата!

- krokibg
- учете се от него
Значи,до всички които са ме поздравили
Абе приятели
някъде да видяхте да пиша че съм го хванал този сом,дето го ям в момента
Хубаво е човек да го поздравяват и да приема още и още поздрави за хубавите риби които е хванал,но този ми го свалиха за да го "изям" и не съм го хванал аз лично със моята въдица
Нямам навик да лъжа и много се извинявам ако някой съм подвел,но ви обещавам,на всяка цена и то във най-скоро време да ви покажа това което аз лично съм хванал
Мислех да си направя малко майтап, и за тази цел,предварително предупредих Xenohack и Spiner че рибата не съм я хванал аз.
То,няма и как,защото като слезнах от БАЛКАНА отидох да се видя със колегата Spiner и ако го бях хванал щях да му го покажа,но рибата ме чакаше във къщи хваната и донесена ми за ядене!!! Можех да излъжа,но това не ми е във кръвта и предпочитам да съм честен със Вас и да няма за какво да ме упреквате утре

Лорда,да вземеш да покажеш какво си почнал вчера лиlorda написа:Браво и от мен.
Апък мислех, че само аз съм ги почнал днес![]()
На какво удари?

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ако имах възможност да покажа и такива намерения вече да съм го направил.
Сомчето е под кило и веднага го пуснах, закачи се на ъгли шестица.
Аз съм доволен все пак от улавянето му, понеже, е показател, че рибата се е раздвижила.
Още февруари има хванат сом на изкуствена примамка в района на Пловдив.
Сомчето е под кило и веднага го пуснах, закачи се на ъгли шестица.
Аз съм доволен все пак от улавянето му, понеже, е показател, че рибата се е раздвижила.
Още февруари има хванат сом на изкуствена примамка в района на Пловдив.
Последно промяна от lorda на Вто Мар 25, 2008 8:51 pm, променено общо 1 път.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- krokibg
- учете се от него
Добре,и да дойде по-големия утре 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Благодаря
И да не, е утре и на "в други ден" съм съгласен
Наслука.

И да не, е утре и на "в други ден" съм съгласен

Наслука.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес, нищо! Но на тъмно , към 21. 30ч.,един кефал към 700 гр на Ъгли 11 см потъващ, уклей! удари мощно! Ух! Рекох си.
Нощният риболов не е ли забранен?
Сомът обича смелите!
- barutchiata ©
- Администратор
Пичоеве тая тема се изчерпа!!!