Казармаааааа

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Казармаааааа

Мнение от glushaka »

Моряка написа:
ExTaZzY написа: Много яд ме хваща сега,че за нас точно махнаха казармата може и 6 месеца да беше ама поне си е било хубаво :(
Абе на националната сбирка ще има доста способни да ти спретнат една казарма за няколко дена,ще ти се види като 6 месеца :lol: Помоли ги учтиво и ще го преживееш :lol: В кръга на шегата ,разбира се,Наздраве :D :drinkers:
Добре де,аз сега за НС въдици и ракия ли да си нося или да взема малко димки,2-3 Калашника и джепане.. :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

glushaka написа:или да взема малко димки,2-3 Калашника и джепане.. :D
Ако те помолят вземай :lol: И сутришна ФИ-зарядка на въдиците :D
А сега де? :roll:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

glushaka написа:Добре де,аз сега за НС въдици и ракия ли да си нося или да взема малко димки,2-3 Калашника и джепане.. :D
Вземи си подводница :idea: Това е "НС-1-Тролинг" и ще ти трябва подводница за справяне със ситуацията в гьола :D :mrgreen:
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

IDA написа:Вземи си подводница :idea:
моята до края на октомври е ангажирана,
ама за авери ще намерим решение. :smt017
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз за мойта казарма няма да ви разправям,че сьвсем за откачен ще ме помислите :)само ще спомена,че имам битка сьс старшина и брутално ОВС,две години дисцип,който не лежах и пр :finga:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

майсторчето страхил написа:
Skorpi написа:Да на Въльо
На него може,иначе Катъра беше сравнително готин(за ония години)Вашия май му викаха Бечо ли бичо ли,дет му се закачи пръста на камиона и там остана.
Да катъра го биваше а нашия му викахме Бечо муфлона 150кл свиня беше бая народ беше отупал в неговата канцелария :lol:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Бат Мирче-5кила написа:аз за мойта казарма няма да ви разправям
Недей така знайш ли колко хора ще разочароваш :D
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

И кво правим сега? В спама правим строеви прегледи, а тука - мълчание... :( :D Айде, кой е на ред?
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

А мен като новобранец най ма е яд на Старшината(не,че не пихме после заедно),че ми обеща градска ,ако му направя 20 обиколки под вода в шадравана :!: Е направих 36 ама цунках действителноста :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

В Симеоновград често се практикуваше наказанието "хиляда и кусур обиколки на една топола"...без почерпка..А имаше двама братя Лалови,близнаци,двуметрови мъжаги...Единият беше ротен в първи МСБ в Симеоновград,другият- в Харманли.Когато Харманлиецът дойдеше на гостина брат си,спретваха кросче на ротата-3-4 км...Единият близнак ги пускаше на старта, а другият/за когото войниците не знаеха/ се скриваше зад помещенията,от където минаваше маршрута на кроса.Бойците се втурваха на старта,най-много до ъгъла и после -ходом с ръце в джобовете.Обаче изпадаха в ужас като видят как ротния се е "телепортирал" зад помещенията и ги чака....Виждал съм как Вовата Лалов качва 35 бойци-снажни кашици в един БТР и отпрашват към стрелбището...Ееех.... :D
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Ееее,Марко , уникални снимки имаш от казармата!!!Не мога да разбера само каква е таз коса,аз кат бех ни лъскаха кубетата през 2 седмици.
Изображение Изображение
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

LynyrdSkynyrd написа:Ееее,Марко , уникални снимки имаш от казармата!!!Не мога да разбера само каква е таз коса,аз кат бех ни лъскаха кубетата през 2 седмици.
Щото той е служил в Бундесвера и през войната се е бил на страната на германците... :shock: :D
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Я, аз пък как съм изтървал тая тема да мине незабелязано покрай мен?
Аз бях в Телиш (между Плевен и Червен бряг)- под.38960, свързочник, радист, нач. радиостанция малка мощност "Деймос" на борда на Газ-66 (Виетнамка).
Ако има някой колега, който е бил там, да свирка. Периода бе 09.1989 - 03.1991. Ние бяхме първия набор, на които им намалиха службата от 2 год. на 1 год. и половина :lol: Колко издевателства имаше от старите над нас, че точно ТЕ бяха прецакани..., ама ние нали сме облагодетелствани, та чинно си търпяхме прищявките от дъртите кучета :? Нема ви казвам колко наряди имам - буквално през ден! А и периода бе точно по време на прехода, та тогава бяхме ни рак, ни риба.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Тва със 'СТАРИТЕ" беше баси смешката...некви нещесници се правят на мъже :idea: ....
Като служих в Русе имаше един такъв-мл.с.Милев от Перник...на боксьор се правеше...ама както казва Бат Мирче..всички сме били боксьори :wink:
Направих го за срам пред цялото поделение :wink:
...Най-мразех да се гаврят с новобранците и да се правят на големата работа....
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Понятието "стари" постепенно се разми във времето! А кат са сета кви изродщини са ни карали да правим...! :evil: Все си викахме "мале тоа ако го мерна навън в цивилизацията къв бой ша го... :ANAL: ..." да, ама не - наистина лошите спомени сякаш избледняват и в съзнанието остават само приятните моменти. Кой каквото ще да говори, казармата си беше безплатно училище за бъдещите МЪЖЕ, родители, съпрузи (ако щете)! Ако вкарат определена група тийнейджъри от сегашното поколение в условията на едновремешната казарма, то едва ли ще укрякат и половината! :( (без да се обиждат младите)!

П.П.
-...знаеш ли колко е старо, старото...?
-!?! - не!
-колкото дядото на орела, от когото е взето перото, за да се напише библията! :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”