НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Мнение от glushaka »

Падал съм от смях, като видя в някоя кръчма маси с табели "непушачи" и други с "пушачи",разделени с една невидима и несъществуваща преграда. :D И вентилацийката така е направена, че всичкият дим отива право към невинните непушачи.Това е мила родна картинка. А иначе,аз съм пушач :smt033 от 25 години, не мисля да ги отказвам засега и по тази причина не съм опитвал.Изборът е личен,животът и без това е кратък.И нещо,в което съм абсолютно убеден- продължителността на живота не зависи основно от това дали пушиш или пиеш..А за пушенето на обществени места мисля,че ще се приеме така или иначе под натиска на ЕС, но няма да се спазва и контролът ще бъде фиктивен,като много друти неща в милата Родина. :(
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

6-та година от както ги отказах.В началото припалвах по една на 2-3 дни,но след това ги спрях окончателно.Който се пробва да ги отказва да пие вода,когато му се допуши.Аз така правех и успях.Гордея се с това.А пушех от дете и вкъщи всички пушеха.Включително дядо ми и баба ми до последно.Сега просто не ги понасям.

Успех в начинанието! :wink:
Изображение
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

НИКОГА до сега не съм пушила, НИКОГА няма да пуша и нямам желание да пробвам изобщо..... 8)
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Пропилян живот...... :lol: :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Венелин Радушев написа:Пропилян живот...... :lol: :lol:
Дрън дрън...
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Не бе Амарче,казва,че като пушиш си пилейш живота.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

HAZART написа:Не бе Амарче,казва,че като пушиш си пилейш живота.
Начи ако не бях пушил до сега,
пак щях да съм на 30 - тъй ли идва ? :shock:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Не бе бачо.Виж сега:-изчисли,ако ти върнат парите от цигарите,каква лодка ще си вземеш?А сега ще пропилеш още толкова години за да си вземеш(и то ако спрешда пушиш)Отделно :болести,намалена потенция и др.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
expose
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от expose »

Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

HAZART написа:Не бе бачо.Отделно :болести,намалена потенция и др.
Дрън дрън,ако ще ме хваща след 80-та година,за кво да ги спирам.
Уплаши ме с нещо друго.

С 1 кутия издържам в морето 5 часа.
По принцип риболова ми е 7-10 часа.
Кут ги липсват папирусите,ти е...м риболова,не ми е кеф. :D

То Експозето голям майтап пусна,
ама отдавна избягах от града.
Демек сега нямам такъв проблем.Изображение
Последно промяна от КИРО на Чет Юли 16, 2009 9:37 pm, променено общо 1 път.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

HAZART написа:Не бе Амарче,казва,че като пушиш си пилейш живота.
Може ли момчето с "пропиляния живот" да уточни какво има предвид :roll:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Седят и си пият в селската кръчма Кольо и Пешо!Сръбват,мезват и си дръпват от цигарките!
По някое време се задава погребална процесия!Спогледали се двамата,вдигнали рамене и опулени попитали фелдшера/на съседната маса/:
-Докторе,кой бе?
-Бай Герги Узуна!
-И от кво бе докторе? :shock:
-Миииииии...от пукница и тютюн...от кво да е!
Спогледали се двамата,побутнали чашите и загасили кариочките!Да,ама след десетина минутки нова процесия/ден на попа било явно/!
И двамата веднага се обърнали и забили въпрос на Здравко/докторско име а ;)/ :
-Докторе.....?
-...бай Пешо Гивгира!
-Е па той от кво?
-Ба ли мааму?!?!? Ни пиеше,ни пушеше...дошло му е!
Спогледали се Коцата и Пецата,лепнали си чашите и вдигнали наздравица:
-ЗА 10 МИНУТИ НЕМА СИ ЕБЕМ ЖИВОТЕЦО!...АЙ СЕФТЕ!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Високо в Родопа Планина живеел дядо Иван на 112 години.Екип от БТВ/Миролюба Бенатова или Ани Салич,няма значка/ го посещава и пита за формулата на дълголетието..."Цял живот съм бил по планината с овцете и козите,казал дядото,никакво месо,само мляко и сирене,никаква ракия,никакво вино,никакъв тютюн...С никого не съм се карал и бил-само спокойствие и тишина.В туй време отзад се чува голяма дандания,викове,псувни,счупени стъкларии.Екипът влиза в малка соба,яко задимена от цигари,по масата полуоглозгани кокали,разлято вино и т.н и двама белобради,хванати за брадите яко се млатят."Остави ги,казал дядо Иван- тати и бати пак са напили и са сбили!" :D :drinkers:
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Правилно ме разбра Амаренче. Интересно как най знаещи и компетентни за цигарите са тези, които не са ги и помирисвали.... Кажете ми нещо, което не вреди на нещо? Пра дядо ми не е пушел,нито пиел, отбягвал е пържена и мазна храна, месо само пилешко и телешко, сутрин гимнастика. И починал на 60 от спукване на аортата! Всъщност цигарите вредят на много неща, за нещо са полезни, аз си поемам риска. Плащам акциз, сядам в заведения за пушачи и все се намира някой всезнайко, на когото му пречи. Колко души познавате, починали заради цигарите? Колко заради алкохол? И никъде грам не се говори за вредата от алкохола, последиците, че цената на литър твърд алкохол е колкото на две кутии цигари. Деца бият учителите си, разфасоват съучениците си, родители карат децата си да проституират, продават ги, изхвърлят ги в септични ями и кофи за боклук, но всичко се коментира по два дена.....освен цигарите...... А за пропиляния живот.... няма да имаш втори, ако се лишаваш от всичко вредно.....и първи няма да имаш. Не го приемай като лична нападка или заяждане, не е! "Всичко хубаво на този свят е или вредно, или срамно или е забранено от закона...."
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Венелин Радушев написа:Правилно ме разбра Амаренче. Интересно как най знаещи и компетентни за цигарите са тези, които не са ги и помирисвали.... Кажете ми нещо, което не вреди на нещо? Пра дядо ми не е пушел,нито пиел, отбягвал е пържена и мазна храна, месо само пилешко и телешко, сутрин гимнастика. И починал на 60 от спукване на аортата! Всъщност цигарите вредят на много неща, за нещо са полезни, аз си поемам риска. Плащам акциз, сядам в заведения за пушачи и все се намира някой всезнайко, на когото му пречи. Колко души познавате, починали заради цигарите? Колко заради алкохол? И никъде грам не се говори за вредата от алкохола, последиците, че цената на литър твърд алкохол е колкото на две кутии цигари. Деца бият учителите си, разфасоват съучениците си, родители карат децата си да проституират, продават ги, изхвърлят ги в септични ями и кофи за боклук, но всичко се коментира по два дена.....освен цигарите...... А за пропиляния живот.... няма да имаш втори, ако се лишаваш от всичко вредно.....и първи няма да имаш. Не го приемай като лична нападка или заяждане, не е! "Всичко хубаво на този свят е или вредно, или срамно или е забранено от закона...."
Благодаря за отговора, знаех си ,че съм те разбрала правилно ;) Но....може би ти не си ме разбрал:) Аз отговорих само и единствено за себе си и то супер неангажиращо, без нападки към пушачите:) Казах, че АЗ не бих пушила, НИКОГА не ми е било любопитно да пробвам....Бъди сигурен,че ако някога съм усетила нужда да пуша, бих го направила :) В мнението ми не прозира нито ненавист към пушачите, нито някакво морализаторство:) Всеки има право на избор и аз съм длъжна да се съобразявам 8)Почти всичките ми бивши колеги пушеха, но аз нито съм мрънкала, нито съм им изнасяла някакви беседи за вредата от тютюнопушенето ....Сега, в новата ми работа поне не е позволено да се пуши вътре и всички, които "не издържат без тютюн" излизат навън пред сградата и си пушат.....Познавам едно момиче,което на 27 почина от рак на белия дроб без да е помирисвало цигара, така, че съм наясно.......А това,че цигарите може да не са толкова вредни, пак не би ми засилило интереса към тях ;)АЗ СЕ ДРУСАМ С ШОКОЛАД :mrgreen:
Предполагам поста ти не е насочен конкретно към мен , но трябваше да си кажа и моето неангажиращо ви с нищо мнение :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”