каде има калкан??????

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Камбата, беше питал за Шабленското езеро скоро. Дадох ти изчерпателен отговор, но май не си го прочел...
Последно промяна от Боро на Чет Фев 15, 2007 8:27 am, променено общо 1 път.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Боро наистина едно рачило би свършило отлична работа за там :wink: .Дано да се хващат такива калкани че да не влизат в рачилото :twisted: .

Ако се решите да ходите някаде мисля че мястото не е на естакадата защото там няма място за много въдици :wink: поне не на перспективните места.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Днеска ходих на пристанището в Несебър,четри часа нищо дори и попчета няма.Пробвах на граца и на жива каракудка,но неще!!!! :twisted: :roll:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

От нова година на сам в Несебър дава само след обяд, да го е..а :evil: :evil:.И в трите случая за които знам, ги хващали около 15часа.Много рядко са и все един калибър :evil: :evil: :evil: :evil: Калканчо е поръчал добро време, само рибата да се появи и да и се яде :D .
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
snegk

Мнение от snegk »

Има някаква логика,защото рекетата излизат към два часа и исхвърлят дребна риба.Може би калкана е свикнал тогава да се храни :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Именно :lol: :lol: , с оглед калното време май утре ще посетим Несебър, че след тези дъждове не може да се стигне до реката.
Довечера ще решим на чашка с Колю Сървайвъра :lol: :lol: :lol: .
Dihanov
новобранец
новобранец

Мнение от Dihanov »

Май никъде няма калкан! Днеска преди обяд бяхме на перла , а следобед на пристанището в Китен и нищо не хванахме.Там приказвахме с един човек и ни каза че от началото на февруари никой не е хванал нищо.Дали калкана се е изтеглил навътре ?
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Dihanov написа:Май никъде няма калкан! Днеска преди обяд бяхме на перла , а следобед на пристанището в Китен и нищо не хванахме.Там приказвахме с един човек и ни каза че от началото на февруари никой не е хванал нищо.Дали калкана се е изтеглил навътре ?
Dihanov здравей,
Като бяхме на буната на Перла по време на състезанието - тогава по джиесема ми се обади мой приятел има РК с водолази и ми каза, че още тогава калканът са го виждали водолазите, но под двадесетия метър надолу, което означава че се е изтеглил навътре. На Перла при максимално замятане от буната дълбочината е 7-8 метра, прави си сам сметка. Абе тогава двама твои авери от Царево се завъртяха там за десетина минути и отидоха на един канал за шаран - предадоха ли ти поздрави от мен :?:

Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Dihanov
новобранец
новобранец

Мнение от Dihanov »

Доcенте , здравеи !!!! Предадоха ми и благодаря за което.За суЯление аз не моЯх да доида , защото бях наряд.И аз говорих с водолази и на мен ми казаха сущото , Че имало много калкан , обаЧе след петнаистиа метур . Миналата седмиcа един харпунжиа одари 8 килограмово Чудови6те.Да се надяваме Че пак ще излезе на брега.Ако науЧа Че някои е извадил ная вудиcа непременно ще ви пиша.Чао за сега и до вийдане!
Dihanov
новобранец
новобранец

Мнение от Dihanov »

Извинявайте че писах на латиница !
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Варна морето и сините вълни ..............................................................
Калканчо ...... нищо не казвате,май поръчаното време не донесе слука
или още не сте изчистили "тавите". В Несебър едно голямо нищо :evil: :evil: :evil: :evil: ........
много силен вятър и стуууудено. Поръчай по добро време барем хванем някоя друга риба :D :D :D :D .
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Големите калкани бяха в понеделник, но аз нямам слука информацията е вярна също е и вкусна :lol: .

Ей сега ще пиша SMS на големите и не чак толкова големите калкани да идват :lol: .
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

здравейте колеги искам да ви направя едно предложение тези които сме от Варна да направим един риболовен излет на морето хем да са запознаем,хем и да обменим опит предлагам да са съберем на кабакум понеже според мен можем да са съберем повече рибари ако някой има друго предложение за място нека да го сподели :D
СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

kapitana написа:здравейте колеги искам да ви направя едно предложение тези които сме от Варна да направим един риболовен излет на морето хем да са запознаем,хем и да обменим опит предлагам да са съберем на кабакум понеже според мен можем да са съберем повече рибари ако някой има друго предложение за място нека да го сподели :D
Аз съм с Вас !

Само кажете кога и къде :wink: .
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Що само от Варна бе момчета, и ние ще се дотътрим ако нямате нищо напротив :lol: :lol: . Само да не съвпадне "Рандевуто" с някое дежурство :evil: :evil: .
Уговаряйте се - за бройката не му мислете 8) 8) 8) 8) 8) .
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”