Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

каде има калкан??????
Модератори: emo vasilev, alekst
Dihanov здравей,Dihanov написа:Май никъде няма калкан! Днеска преди обяд бяхме на перла , а следобед на пристанището в Китен и нищо не хванахме.Там приказвахме с един човек и ни каза че от началото на февруари никой не е хванал нищо.Дали калкана се е изтеглил навътре ?
Като бяхме на буната на Перла по време на състезанието - тогава по джиесема ми се обади мой приятел има РК с водолази и ми каза, че още тогава калканът са го виждали водолазите, но под двадесетия метър надолу, което означава че се е изтеглил навътре. На Перла при максимално замятане от буната дълбочината е 7-8 метра, прави си сам сметка. Абе тогава двама твои авери от Царево се завъртяха там за десетина минути и отидоха на един канал за шаран - предадоха ли ти поздрави от мен

Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Доcенте , здравеи !!!! Предадоха ми и благодаря за което.За суЯление аз не моЯх да доида , защото бях наряд.И аз говорих с водолази и на мен ми казаха сущото , Че имало много калкан , обаЧе след петнаистиа метур . Миналата седмиcа един харпунжиа одари 8 килограмово Чудови6те.Да се надяваме Че пак ще излезе на брега.Ако науЧа Че някои е извадил ная вудиcа непременно ще ви пиша.Чао за сега и до вийдане!
-
- учете се от него
Варна морето и сините вълни ..............................................................
Калканчо ...... нищо не казвате,май поръчаното време не донесе слука
или още не сте изчистили "тавите". В Несебър едно голямо нищо
........
много силен вятър и стуууудено. Поръчай по добро време барем хванем някоя друга риба
.
Калканчо ...... нищо не казвате,май поръчаното време не донесе слука
или още не сте изчистили "тавите". В Несебър едно голямо нищо

много силен вятър и стуууудено. Поръчай по добро време барем хванем някоя друга риба

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
здравейте колеги искам да ви направя едно предложение тези които сме от Варна да направим един риболовен излет на морето хем да са запознаем,хем и да обменим опит предлагам да са съберем на кабакум понеже според мен можем да са съберем повече рибари ако някой има друго предложение за място нека да го сподели 

СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм с Вас !kapitana написа:здравейте колеги искам да ви направя едно предложение тези които сме от Варна да направим един риболовен излет на морето хем да са запознаем,хем и да обменим опит предлагам да са съберем на кабакум понеже според мен можем да са съберем повече рибари ако някой има друго предложение за място нека да го сподели
Само кажете кога и къде

За бракониерите само слънчаци
!