Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

каде има калкан??????
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
каде има калкан??????
някои мойе ли да ми кайе каде около варна да търся калкан на спининг събота 6те ходя но незнам каде казват че на панорама на златните имало и на дружба имало и на галата плс отгожорете каде мога да очаквам добър улов на калкан

-
- сериозен играч
или на фичоза

имам си як спомен от паша дере...един щеше да ме сгази с кораб...влачеше дърва и грам не му пукаше за гуменетката ми
седи и ме гледа от мостика как се набирам като 200 коня мотор на веслата....разминах се на метри...а той си се хили отгоре.
поне 1 месец му ебавах мамицата обаче след случая

имам си як спомен от паша дере...един щеше да ме сгази с кораб...влачеше дърва и грам не му пукаше за гуменетката ми

поне 1 месец му ебавах мамицата обаче след случая

Господ може всичко чада мой !
хахаха...следващия път като ходиш за калкан...си тури пенсионерски памперс...
за да не стържеш от гащите....резултата от своята смелост...Морски лъве от язовир Ивайловград...
Абе на някой хора морето им е до колене....това да не вие гьола...да ходиш за риба от папура до шавара...
Ако си му заставал на фарватера....и лодката ти е КИТАЙСА от мушама....нищо чудно , че не тее видял капитана...
помислил си е, ченякой се плацика на гумено дюшече...пляс пляс педалите ...хахаха.. в памперса е спасение Жоре...иначе така ще "захраниш" мястото, че риба дълго време там няма да припари... 
Жоре ...за да не ти се случват подобни инциденти в морето...купи си яхта...тъкмо сега дават евтино яхтата на ТАТО "Балкан"...
и Варна Оупън може да сторим на нея...а и няма да се черви Благия Дурумий...че няма посещаемост...
на инициативата... 

Абе на някой хора морето им е до колене....това да не вие гьола...да ходиш за риба от папура до шавара...

Ако си му заставал на фарватера....и лодката ти е КИТАЙСА от мушама....нищо чудно , че не тее видял капитана...

Жоре ...за да не ти се случват подобни инциденти в морето...купи си яхта...тъкмо сега дават евтино яхтата на ТАТО "Балкан"...

и Варна Оупън може да сторим на нея...а и няма да се черви Благия Дурумий...че няма посещаемост...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хи...хи...хи ".....за риба от папура до шавара... " туй ми хареса....Батка
...ши ми ходи той да са плацика с гуменяк....Жорката....ами питай го как ши я кара на вълна и вятър - да ни му са замай главичката...както става при него от "стажантки"

...ши ми ходи той да са плацика с гуменяк....Жорката....ами питай го как ши я кара на вълна и вятър - да ни му са замай главичката...както става при него от "стажантки"

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
смейте се вие ма се се бех наакал...а оня скапаняк чак ми подсвири после...
Полска гуменетка беше...и от залива направо си влязах напред смело...
ма де да знам че има диваци капитани...бех се залисал в риболова и го видях бая късно...
направо си ме мачкаше тоя изрод...точно в/у ми идеше...а тия шибани дърва къде влачеше бяха доооста по нашироко от кораба му и като ги видях отзад се насрах
все едно трактор с редосеялка отзад...
мани да не се случва на никой...
Полска гуменетка беше...и от залива направо си влязах напред смело...
ма де да знам че има диваци капитани...бех се залисал в риболова и го видях бая късно...
направо си ме мачкаше тоя изрод...точно в/у ми идеше...а тия шибани дърва къде влачеше бяха доооста по нашироко от кораба му и като ги видях отзад се насрах
все едно трактор с редосеялка отзад...
мани да не се случва на никой...

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
-
- новобранец
-
- сериозен играч
ето тука има едно дядово калканче
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
Ангелогласний мое само да са олиже около снимчицата