Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
Новата форма на обявите са супер зле! Надявам се да ви дойде акъла и да си върнете нормалния вид на обявите!
ВАЛЬО написа:КОЛЕГИ,ПРЕСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ ОТ 10 СТРАНИЦИ 8 С ТЪПИ КОМЕНТАРИ(КОЛКО БИЛ ДОБЪР СТАРИЯ ВАРИАНТ)-Е НЕ БЕШЕ,ЪПВАШЕ СЕ ПО 100ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ ОБЯВИ.ПРОСТО БЕШЕ БЕЗ ПАРИ.НОВИЯТ ВАРИАНТ Е В ПЪТИ ПО ДОБЪР.НЯМА ДА ИМА (НАДЯВАМ СЕ)ВСЕКИДНЕВЕН ЪП.ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,АКО МОЖЕ САМО НИЕ ДА ПРАВИМ ДАЛАВЕРКАНИКОЙ ДРУГ ДА НЕ ПЕЧЕЛИ,НИЩО ЧЕ (БЕЗ ИЛИ ЗА МИЖАВИ ПАРИ СЕ ПОДДЪРЖА САЙТ),ВАЖНОТО Е НА НАС ДА НИ Е БЕЗ ПАРИ.Е НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ БЕЗ ПАРИ.ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТОЯ ЖИВОТ.КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТУК ДА ПУСКАТЕ ОБЯВИ ИМА "ПРОДАВАЛНИК" "И,БЕЙ" И Т.Н АМА ЗА НЕОСВЕДОМЕНИТЕ ДА КАЖА И ТАМ СЕ ЦАКА И ТО ЯКО.АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА ПРОДАВАМ,С ПРОМЕНЛИВ УСПЕХ,НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПЛАЩАМ (ПО ДОБРЕ МИ Е БЕЗ ПАРИ),АМА НЯМА НАЧИН,НА КОЙТО МУ ИЗНАСЯ НИКОЙ НЕ ГО ЗАДЪЛЖАВА САЙТОВЕ ЗА РИБОЛОВ БОЛ.НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМАА............
П.П. Извинявам се за така нареченото "викане" ,но ми писна от мрънкане и простотии,такива са нещата и трябва да вървим напред.
Ей сега ще пусна нова обява и ще я промотирам въпреки че не съм прочел колко струва

- te4osoma
- разбира нещата
еее много мрънкаш бе Вале ,има и други хора освен тебе и те имат право на мнение нали ...за мен стария вариант беше по добър ,по лесен и по различен,затова го ползвах ....Сега този ми прилича на Продавалник ,който мразя,и затова мисля да не участвам в него ,КАПИШ ,...ВАЛЕ..или пак нещо ще викаш ...ай по кроткоВАЛЬО написа:КОЛЕГИ,ПРЕСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ ОТ 10 СТРАНИЦИ 8 С ТЪПИ КОМЕНТАРИ(КОЛКО БИЛ ДОБЪР СТАРИЯ ВАРИАНТ)-Е НЕ БЕШЕ,ЪПВАШЕ СЕ ПО 100ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ ОБЯВИ.ПРОСТО БЕШЕ БЕЗ ПАРИ.НОВИЯТ ВАРИАНТ Е В ПЪТИ ПО ДОБЪР.НЯМА ДА ИМА (НАДЯВАМ СЕ)ВСЕКИДНЕВЕН ЪП.ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,АКО МОЖЕ САМО НИЕ ДА ПРАВИМ ДАЛАВЕРКАНИКОЙ ДРУГ ДА НЕ ПЕЧЕЛИ,НИЩО ЧЕ (БЕЗ ИЛИ ЗА МИЖАВИ ПАРИ СЕ ПОДДЪРЖА САЙТ),ВАЖНОТО Е НА НАС ДА НИ Е БЕЗ ПАРИ.Е НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ БЕЗ ПАРИ.ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТОЯ ЖИВОТ.КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТУК ДА ПУСКАТЕ ОБЯВИ ИМА "ПРОДАВАЛНИК" "И,БЕЙ" И Т.Н АМА ЗА НЕОСВЕДОМЕНИТЕ ДА КАЖА И ТАМ СЕ ЦАКА И ТО ЯКО.АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА ПРОДАВАМ,С ПРОМЕНЛИВ УСПЕХ,НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПЛАЩАМ (ПО ДОБРЕ МИ Е БЕЗ ПАРИ),АМА НЯМА НАЧИН,НА КОЙТО МУ ИЗНАСЯ НИКОЙ НЕ ГО ЗАДЪЛЖАВА САЙТОВЕ ЗА РИБОЛОВ БОЛ.НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМАА............
П.П. Извинявам се за така нареченото "викане" ,но ми писна от мрънкане и простотии,такива са нещата и трябва да вървим напред.

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
важното е далаверата да върви а че върви заради потребителите няма значение със здраве да си го ползвате но не мисля че ще видите голяма печалба и наистина има и други сайтове който са наистина ФОРУМИ въртете си търговииката
Не мрънкам бе Приятелю, и всичко Капиш,между другото се казвам Валентин(Вальо) а не Вале(леко педалско ми звучи,надявам се не ме предразполагаш),записал съм се с името си преди 10години а не с никове .Приемам всякакви срещуположни мнения,всеки има право да се изкаже и пише каквото му е на душа.Това е за последен път когато "викам",и повярвай ми кротък съм като костенурка,ако на теб ти се вика -викай няма лошо ,освободи напрежението....te4osoma написа:еее много мрънкаш бе Вале ,има и други хора освен тебе и те имат право на мнение нали ...за мен стария вариант беше по добър ,по лесен и по различен,затова го ползвах ....Сега този ми прилича на Продавалник ,който мразя,и затова мисля да не участвам в него ,КАПИШ ,...ВАЛЕ..или пак нещо ще викаш ...ай по кроткоВАЛЬО написа:КОЛЕГИ,ПРЕСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ ОТ 10 СТРАНИЦИ 8 С ТЪПИ КОМЕНТАРИ(КОЛКО БИЛ ДОБЪР СТАРИЯ ВАРИАНТ)-Е НЕ БЕШЕ,ЪПВАШЕ СЕ ПО 100ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ ОБЯВИ.ПРОСТО БЕШЕ БЕЗ ПАРИ.НОВИЯТ ВАРИАНТ Е В ПЪТИ ПО ДОБЪР.НЯМА ДА ИМА (НАДЯВАМ СЕ)ВСЕКИДНЕВЕН ЪП.ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,АКО МОЖЕ САМО НИЕ ДА ПРАВИМ ДАЛАВЕРКАНИКОЙ ДРУГ ДА НЕ ПЕЧЕЛИ,НИЩО ЧЕ (БЕЗ ИЛИ ЗА МИЖАВИ ПАРИ СЕ ПОДДЪРЖА САЙТ),ВАЖНОТО Е НА НАС ДА НИ Е БЕЗ ПАРИ.Е НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ БЕЗ ПАРИ.ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТОЯ ЖИВОТ.КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТУК ДА ПУСКАТЕ ОБЯВИ ИМА "ПРОДАВАЛНИК" "И,БЕЙ" И Т.Н АМА ЗА НЕОСВЕДОМЕНИТЕ ДА КАЖА И ТАМ СЕ ЦАКА И ТО ЯКО.АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА ПРОДАВАМ,С ПРОМЕНЛИВ УСПЕХ,НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПЛАЩАМ (ПО ДОБРЕ МИ Е БЕЗ ПАРИ),АМА НЯМА НАЧИН,НА КОЙТО МУ ИЗНАСЯ НИКОЙ НЕ ГО ЗАДЪЛЖАВА САЙТОВЕ ЗА РИБОЛОВ БОЛ.НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМАА............
П.П. Извинявам се за така нареченото "викане" ,но ми писна от мрънкане и простотии,такива са нещата и трябва да вървим напред.щот знаеш ли аз колко мога да викам
![]()
и да лая

-
- вече хвърля и на тежко
И на мен не ми харесва,но дано свикна.
Просто трябваше да се направи един бутон за "избутване" на темата за да се предотвратят многото страници ЪП-ове и да се спазва времето за тях.
Също така и да имаш право на 3 безплатни обяви с по един артикул,а за другите да се плаща.
ПП Както се казва,който плаща,той поръчва музиката.
Просто трябваше да се направи един бутон за "избутване" на темата за да се предотвратят многото страници ЪП-ове и да се спазва времето за тях.
Също така и да имаш право на 3 безплатни обяви с по един артикул,а за другите да се плаща.
ПП Както се казва,който плаща,той поръчва музиката.
Нещо не успях да направя "ПРОМО "може би защото писах на кирилица(не е лошо да има и такава опция)ще пробвам пак.
П.П.на латиница става,не е лошо да се ъпгрейдва и за кирилица,че мен лично ме мързи да сменям "език на писане".Както предложих по рано не е лошо да се напровят промо пакети за СМСи.
П.П.на латиница става,не е лошо да се ъпгрейдва и за кирилица,че мен лично ме мързи да сменям "език на писане".Както предложих по рано не е лошо да се напровят промо пакети за СМСи.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
много е зле -новата секц... платформа ..
направо я осрахте с гадно АКО.

направо я осрахте с гадно АКО.

-
- ще става разбирач
АБСОЛЮТНО ВЯРНОfedoracore написа:много е зле -новата секц... платформа ..
направо я осрахте с гадно АКО.![]()
![]()
![]()

- te4osoma
- разбира нещата
Оооо не те предразполагам ,колкото и да ти се иска ,ама и аз съм стар човек и не ми се търси ер малък на клавиатурата /не си заслужава/ макар че съм го бутал в задънени улициВАЛЬО написа:(леко педалско ми звучи,надявам се не ме предразполагаш),записал съм се с името си преди 10години а не с никове .

п.п.Повярвай ми търсиш ли сблъсък с мен тънко тънко няма нищо на света и в форума което да ме спре Вале

Последно промяна от te4osoma на Нед Мар 02, 2014 12:00 am, променено общо 2 пъти.
Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Продажбите ще намалеят драсти4но....
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Кой го боли че "продажбите" ще намалеят драстично
Все пак е риболовен форум а не битак
Разгледах на бързо новата база , ами относно купуваческа гледна точка е в пъти по-добре , само увеличението на снимките не е зле да се оправи , търсиш воблери , не ти се налага да прехвърлиш сто обяви за болонези , плувки и все що се сетиш , а от падащото меню си избираш какво търсиш и не се занимаваш с глюпости .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Да не говорим, че малките снимки като ги разцъкаш - стават големи, ама кой да види ...
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Специално за тези, които много напъват на тема печалбарство, ще ви кажа, че ако трябва да се издържам от сайта, то това няма как да се случи.
Първо защото той се намира на собствен сървър, поради свирепите ресурси, които изразходва, което струва доста пари.
Второ, мероприятията, които започнах да организирам от миналата година(и ще продължа), дори са далече от излизане на нула, камоли от печалба.
В допълнение от смс на стойност 2.40лв с ДДС, сайта взима чисто след облагане 1лв. Господата с калкулациите да сметнат колко обяви трябва да се направят "промо", за да се постигне нечовешката печалба от 100лв за месец. Същите тези господа могат да пресметнат колко пари биха могли да се спечелят от "платени обяви" по тарифите, които имат останалите сайтове.
Аман от неблагодарници ще ви кажа аз.
Хайде със здраве
Първо защото той се намира на собствен сървър, поради свирепите ресурси, които изразходва, което струва доста пари.
Второ, мероприятията, които започнах да организирам от миналата година(и ще продължа), дори са далече от излизане на нула, камоли от печалба.
В допълнение от смс на стойност 2.40лв с ДДС, сайта взима чисто след облагане 1лв. Господата с калкулациите да сметнат колко обяви трябва да се направят "промо", за да се постигне нечовешката печалба от 100лв за месец. Същите тези господа могат да пресметнат колко пари биха могли да се спечелят от "платени обяви" по тарифите, които имат останалите сайтове.
Аман от неблагодарници ще ви кажа аз.
Хайде със здраве
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Споко бе Саше не се нерви
"и туй ще мине" е казал някой
ревящи и ощипани винаги е имало и ще има