ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Заключено
mgrozdanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА

Мнение от mgrozdanov »

Новата форма на обявите са супер зле! Надявам се да ви дойде акъла и да си върнете нормалния вид на обявите!
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

ВАЛЬО написа:КОЛЕГИ,ПРЕСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ ОТ 10 СТРАНИЦИ 8 С ТЪПИ КОМЕНТАРИ(КОЛКО БИЛ ДОБЪР СТАРИЯ ВАРИАНТ)-Е НЕ БЕШЕ,ЪПВАШЕ СЕ ПО 100ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ ОБЯВИ.ПРОСТО БЕШЕ БЕЗ ПАРИ.НОВИЯТ ВАРИАНТ Е В ПЪТИ ПО ДОБЪР.НЯМА ДА ИМА (НАДЯВАМ СЕ)ВСЕКИДНЕВЕН ЪП.ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,АКО МОЖЕ САМО НИЕ ДА ПРАВИМ ДАЛАВЕРКАНИКОЙ ДРУГ ДА НЕ ПЕЧЕЛИ,НИЩО ЧЕ (БЕЗ ИЛИ ЗА МИЖАВИ ПАРИ СЕ ПОДДЪРЖА САЙТ),ВАЖНОТО Е НА НАС ДА НИ Е БЕЗ ПАРИ.Е НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ БЕЗ ПАРИ.ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТОЯ ЖИВОТ.КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТУК ДА ПУСКАТЕ ОБЯВИ ИМА "ПРОДАВАЛНИК" "И,БЕЙ" И Т.Н АМА ЗА НЕОСВЕДОМЕНИТЕ ДА КАЖА И ТАМ СЕ ЦАКА И ТО ЯКО.АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА ПРОДАВАМ,С ПРОМЕНЛИВ УСПЕХ,НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПЛАЩАМ (ПО ДОБРЕ МИ Е БЕЗ ПАРИ),АМА НЯМА НАЧИН,НА КОЙТО МУ ИЗНАСЯ НИКОЙ НЕ ГО ЗАДЪЛЖАВА САЙТОВЕ ЗА РИБОЛОВ БОЛ.НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМАА............

П.П. Извинявам се за така нареченото "викане" ,но ми писна от мрънкане и простотии,такива са нещата и трябва да вървим напред.

Ей сега ще пусна нова обява и ще я промотирам въпреки че не съм прочел колко струва :drinkers:,това е ЪП.
Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от te4osoma »

ВАЛЬО написа:КОЛЕГИ,ПРЕСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ ОТ 10 СТРАНИЦИ 8 С ТЪПИ КОМЕНТАРИ(КОЛКО БИЛ ДОБЪР СТАРИЯ ВАРИАНТ)-Е НЕ БЕШЕ,ЪПВАШЕ СЕ ПО 100ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ ОБЯВИ.ПРОСТО БЕШЕ БЕЗ ПАРИ.НОВИЯТ ВАРИАНТ Е В ПЪТИ ПО ДОБЪР.НЯМА ДА ИМА (НАДЯВАМ СЕ)ВСЕКИДНЕВЕН ЪП.ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,АКО МОЖЕ САМО НИЕ ДА ПРАВИМ ДАЛАВЕРКАНИКОЙ ДРУГ ДА НЕ ПЕЧЕЛИ,НИЩО ЧЕ (БЕЗ ИЛИ ЗА МИЖАВИ ПАРИ СЕ ПОДДЪРЖА САЙТ),ВАЖНОТО Е НА НАС ДА НИ Е БЕЗ ПАРИ.Е НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ БЕЗ ПАРИ.ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТОЯ ЖИВОТ.КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТУК ДА ПУСКАТЕ ОБЯВИ ИМА "ПРОДАВАЛНИК" "И,БЕЙ" И Т.Н АМА ЗА НЕОСВЕДОМЕНИТЕ ДА КАЖА И ТАМ СЕ ЦАКА И ТО ЯКО.АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА ПРОДАВАМ,С ПРОМЕНЛИВ УСПЕХ,НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПЛАЩАМ (ПО ДОБРЕ МИ Е БЕЗ ПАРИ),АМА НЯМА НАЧИН,НА КОЙТО МУ ИЗНАСЯ НИКОЙ НЕ ГО ЗАДЪЛЖАВА САЙТОВЕ ЗА РИБОЛОВ БОЛ.НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМАА............

П.П. Извинявам се за така нареченото "викане" ,но ми писна от мрънкане и простотии,такива са нещата и трябва да вървим напред.
еее много мрънкаш бе Вале ,има и други хора освен тебе и те имат право на мнение нали ...за мен стария вариант беше по добър ,по лесен и по различен,затова го ползвах ....Сега този ми прилича на Продавалник ,който мразя,и затова мисля да не участвам в него ,КАПИШ ,...ВАЛЕ..или пак нещо ще викаш ...ай по кротко :mrgreen:щот знаеш ли аз колко мога да викам :mrgreen: :mrgreen: и да лая :evil:
Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
bastu
новобранец
новобранец

Мнение от bastu »

важното е далаверата да върви а че върви заради потребителите няма значение със здраве да си го ползвате но не мисля че ще видите голяма печалба и наистина има и други сайтове който са наистина ФОРУМИ въртете си търговииката
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

te4osoma написа:

еее много мрънкаш бе Вале ,има и други хора освен тебе и те имат право на мнение нали ...за мен стария вариант беше по добър ,по лесен и по различен,затова го ползвах ....Сега този ми прилича на Продавалник ,който мразя,и затова мисля да не участвам в него ,КАПИШ ,...ВАЛЕ..или пак нещо ще викаш ...ай по кротко :mrgreen:щот знаеш ли аз колко мога да викам :mrgreen: :mrgreen: и да лая :evil:
Не мрънкам бе Приятелю, и всичко Капиш,между другото се казвам Валентин(Вальо) а не Вале(леко педалско ми звучи,надявам се не ме предразполагаш),записал съм се с името си преди 10години а не с никове .Приемам всякакви срещуположни мнения,всеки има право да се изкаже и пише каквото му е на душа.Това е за последен път когато "викам",и повярвай ми кротък съм като костенурка,ако на теб ти се вика -викай няма лошо ,освободи напрежението.... :drinkers:
(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от (bubsa) »

И на мен не ми харесва,но дано свикна.
Просто трябваше да се направи един бутон за "избутване" на темата за да се предотвратят многото страници ЪП-ове и да се спазва времето за тях.
Също така и да имаш право на 3 безплатни обяви с по един артикул,а за другите да се плаща.

ПП Както се казва,който плаща,той поръчва музиката.
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

Нещо не успях да направя "ПРОМО "може би защото писах на кирилица(не е лошо да има и такава опция)ще пробвам пак.

П.П.на латиница става,не е лошо да се ъпгрейдва и за кирилица,че мен лично ме мързи да сменям "език на писане".Както предложих по рано не е лошо да се напровят промо пакети за СМСи.
fedoracore
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от fedoracore »

много е зле -новата секц... платформа ..
направо я осрахте с гадно АКО. :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:
ch.rich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ch.rich »

fedoracore написа:много е зле -новата секц... платформа ..
направо я осрахте с гадно АКО. :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:
АБСОЛЮТНО ВЯРНО :smt023 СЕГА НЕ Е САЙТ А ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН. ПЪЛНА СКРЪБ.....СНИМКИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ И ВЪОБЩЕ Е ГОЛА ВОДА. КАТО ТОЛКОВА ВИ БЕШЕ ЗА НЯКАКВИ ПЛАТЕНИ СМСи,ПО ДОБРЕ ДА ГО БЯХТЕ ВЪВЕЛИ В СТАРИЯ ВАРЯНТ. СЕГА СТАНА АБСОЛЮТЕН ШИБАН ПРОДАВАЛНИК 2.....
Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от te4osoma »

ВАЛЬО написа:(леко педалско ми звучи,надявам се не ме предразполагаш),записал съм се с името си преди 10години а не с никове .
Оооо не те предразполагам ,колкото и да ти се иска ,ама и аз съм стар човек и не ми се търси ер малък на клавиатурата /не си заслужава/ макар че съм го бутал в задънени улици :mrgreen: поне за сега заради някой дет ми вика и си мисли че само той се е регистрирал с истинското си име ...Е ..И :?: Аз пък се казвам Стоян викат ми Течо /що ми казват те4осома не знам/..адрес да ти дам нещо искаш ли ...

п.п.Повярвай ми търсиш ли сблъсък с мен тънко тънко няма нищо на света и в форума което да ме спре Вале :mrgreen:и го запомни добре :mrgreen: пък напрежението го изпускам редовно ,и в гъзове и в путки редовно пускам генетичен матриал.. :mrgreen: :mrgreen:
Последно промяна от te4osoma на Нед Мар 02, 2014 12:00 am, променено общо 2 пъти.
Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Продажбите ще намалеят драсти4но....
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Кой го боли че "продажбите" ще намалеят драстично :roll: Все пак е риболовен форум а не битак :idea: Разгледах на бързо новата база , ами относно купуваческа гледна точка е в пъти по-добре , само увеличението на снимките не е зле да се оправи , търсиш воблери , не ти се налага да прехвърлиш сто обяви за болонези , плувки и все що се сетиш , а от падащото меню си избираш какво търсиш и не се занимаваш с глюпости .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Да не говорим, че малките снимки като ги разцъкаш - стават големи, ама кой да види ...
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Специално за тези, които много напъват на тема печалбарство, ще ви кажа, че ако трябва да се издържам от сайта, то това няма как да се случи.
Първо защото той се намира на собствен сървър, поради свирепите ресурси, които изразходва, което струва доста пари.
Второ, мероприятията, които започнах да организирам от миналата година(и ще продължа), дори са далече от излизане на нула, камоли от печалба.
В допълнение от смс на стойност 2.40лв с ДДС, сайта взима чисто след облагане 1лв. Господата с калкулациите да сметнат колко обяви трябва да се направят "промо", за да се постигне нечовешката печалба от 100лв за месец. Същите тези господа могат да пресметнат колко пари биха могли да се спечелят от "платени обяви" по тарифите, които имат останалите сайтове.
Аман от неблагодарници ще ви кажа аз.

Хайде със здраве
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Споко бе Саше не се нерви :wink: "и туй ще мине" е казал някой :lol: ревящи и ощипани винаги е имало и ще има :drinkers:
Заключено

Обратно към “Съобщения”