Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Заргана май доста се раздвижи ...
Модератори: emo vasilev, alekst
то тая тема както е тръгнала може ли някои да ми каже рецепта за баница как да си направя,ние от морския се поувлякохме май
# Задавайте въпросите си където им е мястото - форума и в коректната категория!
# Като за последно ПРЕГЛЕДАЙТЕ темите в раздела и ползвайте търсачката преди да задавате какъвто и да било въпрос!
# Задавайте въпросите си където им е мястото - форума и в коректната категория!
# Като за последно ПРЕГЛЕДАЙТЕ темите в раздела и ползвайте търсачката преди да задавате какъвто и да било въпрос!

-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Кани те един наистина класен риболовец. Може би иска да ти даде няколко безплатни урока или просто да ти направи едно "показно". В края на краищата приказките "на хакере" не се нравят никому.Другаде ще сам утре що немога да си представя кой ме кани ?

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Погледни си поста и ще разбереш защо съм ти писал.Цитат:
Другаде ще сам утре що немога да си представя кой ме кани ?
Кани те един наистина класен риболовец. Може би иска да ти даде няколко безплатни урока или просто да ти направи едно "показно". В края на краищата приказките "на хакере" не се нравят никому. Wink
А сега погледни това:
това:Пита каде си бил за риба!
и това:Ами щом пишеш във Морски Риболов да ти кажа никой няма да мисли че си бил на язовир и при условие че пишеш че си хванал зарган.Просто питаше каде си бил за риба!И между другото знаеш ли каде е Ной и каде са Златни пясъци защото са 2 различни места
А сега, пак ме питай какво и защо.Ной няма нищо общо със Златни пясъци!Ако иска да каже бе нито ти ще хванеш неговата риба,нито той твоята.
Наслука!
-
- ще става разбирач
Като цяло съботата и по-скоро неделята завършиха с две заргани и шест доста добри платерини.Платерината определено даваше много по-добре.
Но за друго искам да пиша:специални "БЛАГОДАРНОСТИ" на определени колеги от съпругата ми-благодарение на тях,успях да спазя уречения час на прибиране 10,00 в неделя.Някои поне от кумова срама,питаха и се намърдваха отгоре ми,но имаше и такива ,които директно се бутаха.Ако имаше едно лесно и на врата ми щяха да се качат...че да замятат от по-високо
.Е,не мога да го разбера този селски манталитет-дошъл съм два часа по-рано от него,станал съм и съм тръгнал по-тъмно,а ти ела и се качи отгоре ми...Ще кажеш,че щом аз хващам,то е непременно заради мястото и два,три или десет метра по-нататък вече и да хвърляш,риба няма.Прибрах си такъмите и се прибрах,не ми се започваше денят със скандали.
В тоя ред на мисли,разбирам чуруликпенчо-не си казвай местата в никакъв случай,колега!!! Аз в събота бях към Галата,вярно по-слабият ден беше/само една заргана и една платерина за около пет часа
/,но си починах много по-добре.
Но за друго искам да пиша:специални "БЛАГОДАРНОСТИ" на определени колеги от съпругата ми-благодарение на тях,успях да спазя уречения час на прибиране 10,00 в неделя.Някои поне от кумова срама,питаха и се намърдваха отгоре ми,но имаше и такива ,които директно се бутаха.Ако имаше едно лесно и на врата ми щяха да се качат...че да замятат от по-високо

В тоя ред на мисли,разбирам чуруликпенчо-не си казвай местата в никакъв случай,колега!!! Аз в събота бях към Галата,вярно по-слабият ден беше/само една заргана и една платерина за около пет часа

Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Колега, отдавна съм се убедил в правотата си относно местата. Като потвърждение на това , мога да дам за пример вчерашния си риболов. В 6.00ч. / със съпругата ми/бяхме на едно от любимите си места и останах зяпнал от изненада и тих ужас. Там имаше поне 10 души,при положение,че има място само за около 5 човека. Преместихме се на друго място и започнахме риболова.В началото вървеше доста добре и знаете ли какво се случи? Отвсякъде заприждаха и ни накачулиха всякакви знайни и незнайни герои.Щото при нас вървяло.Не,че хванаха нещо,но прогониха и малкото завъртяла се риба. В 9.30ч. вдигнахме гълъбите ,защото накрая някой щеше да отнесе цапалката. Не издържам на това нахалстово, да не говорим,че като не хванаха,започнаха приказки от типа:"Ъ,ма то и тука било смотано".Смотано,щото,те са смотани.Купили по една пръчка и макара общо за 10 лв. и искат да мятат навътре ,че и риба да хващат. Не става само с ядене........
И сега една лоша новина.ОТ УТРЕ ,ЦЕНАТА НА ДОЗА МОРСКИ ЧЕРВЕИ ЩЕ Е 2,50 лв. Току що ми я сервираха в риболовния магазин. Било вече решено.За южния район чух и по-лошо,но ще се въздържа от коментар,защото може и да е само пусканица.
Наслука!
И сега една лоша новина.ОТ УТРЕ ,ЦЕНАТА НА ДОЗА МОРСКИ ЧЕРВЕИ ЩЕ Е 2,50 лв. Току що ми я сервираха в риболовния магазин. Било вече решено.За южния район чух и по-лошо,но ще се въздържа от коментар,защото може и да е само пусканица.
Наслука!
-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Напук на вчерашния вятър , днес беше абсолютен тихач. На всичкото отгоре свободни места за риболов имаше колкото му се иска на човек,че и още. В 6,30ч. вече бях на линия и заметнах с "новите "по-скъпи червеи. Рибата вървеше доста добре.Към 7,30ч. се поизтегли по-навътре,но пак вървеше прилично. Така до 9,30ч.,когато ми омръзна и се прибрах.Като краен резултат-30 заргана и 1 илария.

Явно тази година има много ува,която пък задържа вниманието на заргана.Щом тези резки промени във времето не му повлияха.........
Наслука на всички!

Явно тази година има много ува,която пък задържа вниманието на заргана.Щом тези резки промени във времето не му повлияха.........
Наслука на всички!