Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от bai mile1 »

Ей туй майните значи сте си......Що пък да не е неестествено от Шумен примерно някой дет да фани такваз риПка?Аз примерно нямам нищо против.Инак евалла на пича.и на Пловдив де
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

аксел написа:Сигурно от земетресението,едно приятелче 230+см, на Студениия на кльонк,килограми неизвестни,поради нежелание да се мъчи рибата,пуснат в добро здраве браво на момчето,от Пловдив естествено.
Евала ! Помоли за 1 снимка, да изплакнем окото .
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тоцито профуча край мен,ама много бьрзаше ей :lol:
Утре го дават 50литра на кубик,та не ми е ясно защо треа да бърза? :roll: Той Големия си чака от години правилния човек,та и аз така! :wink: С бързане, нищо не става! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа:Тоцито профуча край мен,ама много бьрзаше ей :lol:
Утре го дават 50литра на кубик,та не ми е ясно защо треа да бърза? :roll: Той Големия си чака от години правилния човек,та и аз така! :wink: С бързане, нищо не става! :drinkers:
Ей :D таман викам да пиша нещо ,че не ми говориш напоследък :wink: дан си са засегнал :lol: :lol: :lol: Чувам ,че на твоя гъол рапалите бачкат ама яко :wink: На моя е трагедия даже и японците мълчат :lol: ,което говори лошо :!: На съседния пак са рапалите ама с тях Генерал не са става :wink: Вчера ,кат го видях на околовръстното пак са пробвах ама х.....й и дъжд и вятър :lol: :lol: НО важното е да сме ТАМ :wink: От 11ти до 28 ми и аз съм там :wink: пък ако има късмет ,щото и той е ВАЖЕН ще има и снимки :wink: засега само бебоци и не са за снимане :drinkers: Драскай от време на време :lol: може даже и Уекинко да сипваш на аудиторията важното е да е весело :lol: ,че всички ,велики, мълчат :lol: :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,те Рапалите са вечно актуални и големи,и малки!Аз обаче друго се питам-Що сте толко нахъсани? :roll: Чак по 13-15дена джиткате по гьоловете и то в тия жеги! :shock: Тоци май са го подвели с инфото,до мен имаше два Кораба от Варна и дочух за тридневно капо и накрая беха праснали по соме за релийз,та новините от гьола не са оптимистични! :rolleyes: Нивото пада яко и стресира рибите,само белите по кило са активни за по два-три часа!Чакам обратно инфо от Тоци,да си сверя часовника! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа: Троли сега е малко рано за костур, но следващия път като решиш да се забавляваш , сложи една 10-ка жълта кука по избор.
Не е рано,просто са Горе и нямах плувки! :oops: :cry: При такъмите за костур съм на Топ-ниво и кефа е максимален,като набарам килограмовите!Ти пробвай друго-"Трипъл риболов за тарикати"! :wink: Опитай в един ден да хванеш всички видове хищник практикувайки три вида риболов-тролинг,куршумче и кльонк!Ако успееш,значи си напреднал достатъчно!Това е най-висшето ниво в риболова на хищник! :idea:
Последно промяна от Troli Rapala на Чет Юли 27, 2017 6:44 am, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Ей туй майните значи сте си......
Досадни,само големи ги фащат! :mrgreen: Ма то Аксел нъл знаиш как преУвеличава,та не бързай с вълненията,дъ нъ се окажи друго,па мое да е било и миналата година! :mrgreen: :drinkers:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Ще помоля момчето,да качи снимки,дали ще го направи си е негова работа,сомът е 236см,хванал го е на научно-доказана/според Троли-то/ стръв,заедно със съпругата си.Пожелавам му 280см,момчето си го заслужава.Браво още веднъж за постоянството,слуката и отношението към рибата.....такива сме си майните.
Троли,уточни ,че това е висшето ниво за НАЧИНАЕЩИ риболовци,като тебе,инак почти всеки кльонкаджия си хваща стръв по описания,от тебе начин и има много по-хващащи от тебе.....вервай ми.Приличаш ми на един култов герой,дето макар и сляп,вечно чакал да види трена/влака/,та вместо лигавото Троли да взема да ти викам дедо Йоцо,ама да знаеш той,така и не успял да го види/влакът/,та и ти едва ли ще видиш голем.
валатът не най-лошото нещо на света
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:Ще помоля момчето,да качи снимки,дали ще го направи си е негова работа,сомът е 236см,хванал го е на научно-доказана/според Троли-то/ стръв,заедно със съпругата си.
Троли,уточни ,че това е висшето ниво за НАЧИНАЕЩИ риболовци,като тебе,инак почти всеки кльонкаджия си хваща стръв по описания,от тебе начин и има много по-хващащи от тебе.....вервай ми.Приличаш ми на един култов герой,дето макар и сляп,вечно чакал да види трена/влака/,та вместо лигавото Троли да взема да ти викам дедо Йоцо,ама да знаеш той,така и не успял да го види/влакът/,та и ти едва ли ще видиш голем.
Ами щом го е хванал на "научно доказана стръв", значи отново мога да кажа за себе си- " Компютър бърка,Троли не бърка"! :mrgreen: Предпочитам да си остана с високо Ай-Кю,вместо да измервам чувствата в килограми! :wink: За мен риболовът е Усещане,а не Материализъм!Ако беше чел Библията,пасажа за Давид,може би щеше да схванеш какво търся и намирам в риболова на сом? :roll: Мерете си ги,не ми пречите на философията! :mrgreen: Те на село освен да си мерят Пъпешите и Тиквите, за нещо по-сложно не ги търси! :mrgreen: :drinkers: Тълпата харесва Емо,а интелектуалците-Троли! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:Приличаш ми на един култов герой,дето макар и сляп,вечно чакал да види трена/влака/,та вместо лигавото Троли да взема да ти викам дедо Йоцо,ама да знаеш той,така и не успял да го види/влакът/,та и ти едва ли ще видиш голем.
Големия го виж ти,ма то от гледане файда нема! :mrgreen: И сто Големи да видиш,пак нищо няма да разбереш! :mrgreen: Най-много да почнеш да се надуваш колко си Голем! :mrgreen: Срещата с Голем,не те прави автоматично Голем! :idea: Някога Дано разбереш,какво искам да ви кажа! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Побъркали сте се с тези сомове....Само големи са ви в главите... :lol: :lol: :lol: И кат помислиш за кво...чиста хамалогия... :lol: Ловете си дребни рибки, хем по често кълват...чисто удоволствие... :D
Бързай бавно.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Тролка,положението е убийствено :lol: лежим под чедгилото пере дъжд та не спира и ви четем.Инвото ми е вярно,освен ако 15кг и 25 кг сомове не ги бръснеш за риби,за мен са....Има игра в момента вервай ми,с влизането три удъра само едно соме изкарах,като първия удър не спря да развива дикато субирах другите въдици :wink: При мен каквото се случва се случва сутринта,след това или нямам пипане или не мога да вляза.На кльонк също само сутрин рано,избира си яко рибките-едвам хванах един кефал два удъра на него докато не ми хго отмъкна,другите рибки просто ги заобикаля.Костур за стръв в монента ми е мн трудно,иначе ги яде :D
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Шибания телефон не.мога да кача снимки,имам какво да те зарадвам :D сутринта един в района на стената на кльонк-казват че е 12кг ,на дъно също чувам че са хванали малки.Снощи наредих буйове-така и така не мога да влизам но нямах удъри.Презаредих буйовете и млатим на спиниг,поне неква читава стръв да хвана :lol: Но дъжда млати яко и не спира,но това си е част от красотата на риболова :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

SUPER MARIO написа:Побъркали сте се с тези сомове....Само големи са ви в главите... :lol: :lol: :lol: И кат помислиш за кво...чиста хамалогия... :lol: Ловете си дребни рибки, хем по често кълват...чисто удоволствие... :D
Имам един познат той ходи да лови с едни тръби :lol: :lol: по 13 и кусур метра и ми са хвали ,как хванал за един час 120 риби :shock: Абе ти луд ли си викам бе :lol: то туй си е направо работа :lol: :lol: :lol: виж ма мене някой път са возя по 12 часа и ни една риба не хващам :lol: :lol: ама си почивам :D Та така с риболова кой както го разбира и го кефи :wink: Ама както писа веднъж Спокимиро с 100 риби пи 1 килограм няма да влезеш в историята,ама с една риба 100 кила влизаш одма :fishing6: :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:Тролка,положението е убийствено :lol: лежим под чедгилото пере дъжд та не спира и ви четем.Инвото ми е вярно,освен ако 15кг и 25 кг сомове не ги бръснеш за риби,за мен са....Има игра в момента вервай ми,с влизането три удъра само едно соме изкарах,като първия удър не спря
На гьола чух за 14-ка,но такива размери няма,вервай ми!Може да е 10-12максимум,а за 25к.,не видях и чух! :wink: Уважавам всички сомове от 10кг. нагоре,щот са бойци! :drinkers: Аз бях само на туризъм,отдих и разузнаване,но когато анализирам данните и се върна ще стане страшно!!!!!!!! :wink: Имам малки проблемчета с двигателите,иначе щех дъ тъ изненадам приятно-неприятно моментално! :mrgreen: Действай,дано се отчетеш подобаващо,требва ми стимул за Геройства,че без пожар не ми се включва Помпата на гейзера в мен! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”