Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
ясно е , че никой не си казва градинките, поне пишете на колко км на юг от Бургас 
сега в риболовния магазин ми разправяха легенди за по 60 бр на Черноморец
вчера също се е вадело доволно , но никой не споделя

сега в риболовния магазин ми разправяха легенди за по 60 бр на Черноморец
вчера също се е вадело доволно , но никой не споделя
вярно е за Черноморец е чак 60 незнам ама 30-40 се правят до обяд
-
- научил се да хвърля
Зографе, браво майстор си им
в понеделник и аз ще ги пробвам в твойта градинка

в понеделник и аз ще ги пробвам в твойта градинка

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Утре съм на Черноморец, дай боже да има риба, после ще покажа снимки.А относно легендите за по 60 бр. - легенди са според мен. Ходил съм около 7-8 пъти, повече от 10 бр. не съм хващал, ама никога не е късно и за повече.... 

Браво, Ицо! Развали куцуза от последното ни ходене! 

- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
С малко закъснение да отчета и аз - вчера в Созопол доста слабо
Пристигнахме около 9 и нещо и извадихме един след друг 7-8 заргана (доста едри при това) и това беше... След обяд се разходихме до Агалината и аз отчетох два средни, а половинката един дребосък и си тръгнахме, въпреки че започна да кълве на смрачаване... Дори не се сетих да снимам "плячката", че ме беше яд че пак не станахме навреме.... А морето беше пълно с лодки и то близо до брега 

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Вчера резултата малко по-добър,от 11:00 до 15:00 на дружба 13 броя,свършиха ми червеите и си тръгнах инъче рибата се активизираше.

Зарганолог
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ето резултата днес от Черноморец на Червенка. 15 броя, от които един каиш и останалите прилични.Мъка голяма беше, от 07,00 до 12,30 часа много колеги имаше, но вяла работа...

След като прочетох темата "циганка. Паламуд", горе долу ми се изясни ситуацията за днес....Но без да се хваля май аз и колегата ми бяхме рекордьорите на север от Варна(без да се надувам, положението е плачевно)..На Тузлата от 6.30 -11.30 ч., аз имах 15 бр., а колегата ми можеби към 17.....След това минахме през Болата, където колегите се бяха просълзили от нямане (според много от тях, единия от нас има колкото тях всичките ), продължихме и отидохме на едни скали между Болата и Русалка и там от 13 до 15 ч.- само един голям каиш. Звъннаха ми от Кранево - до това време много слабо, към 16 минахме от там и имаше колеги застъпали втора смяна, но ...
, минахме и през Константин и Елена - и там още по зле - един колега от 10 до 16.30 беше с 2 заргани и общо взето всички били на това дередже...Това е инфото от мен..надявам се да съм бил достатъчно подробен 

0885022272 / 0885897615
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на НОЙ излизаше по някоя бройка, но като цяло слабо. Може би само от ляво бяха по добре. Говорих с един рибар - с мрежи, който ми каза че сутринта са имали лефер в мрежата. Може би за това е слабичко.
ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
-
- новобранец
Несебър,Несебър е точното място в момента- лапкат доволно но явно няма пишещи от там...
Днес в 6.30ч ги зачесах на Созопол , 6 хвърляния , 6 риби , викам на колегата , днес сме на минимум 50.
Да, ама не направих ги 19 бр до 9.30ч и от там до 12.30ч нито един удар, повечето бяха каиши , но това не ми подобри настроението от най-слабия ми резултат за последните 2-3 месеца. За капак си счупих новата гега.
Да, ама не направих ги 19 бр до 9.30ч и от там до 12.30ч нито един удар, повечето бяха каиши , но това не ми подобри настроението от най-слабия ми резултат за последните 2-3 месеца. За капак си счупих новата гега.

Последно промяна от dach на Нед Ное 08, 2009 10:22 pm, променено общо 1 път.
Мерси Краси, ама нещо ме обърка , нямам пръчка Мичел 
По въпроса за разкошното време , не съм съгласен, има ли намесен южен вятър рибата нещо не ще да папа.
По старите колеги да кажат дали е вярно , дядо ми казва , че при южен вятър и животните в гората даже се покриват.
Незнам дали се заблуждавам , но май не съм имал голяма слука при такова време.

По въпроса за разкошното време , не съм съгласен, има ли намесен южен вятър рибата нещо не ще да папа.
По старите колеги да кажат дали е вярно , дядо ми казва , че при южен вятър и животните в гората даже се покриват.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Май да,dach написа: По старите колеги да кажат дали е вярно , дядо ми казва , че при южен вятър и животните в гората даже се покриват.
а западния хептен им затваря устите.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка: