ЗА ИЛИ ПРОТИВ МИКРОВИРБЕЛА
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
не съм имал предвид да се правя на велик.но никъде не съм срещал такъв монтаж на директен,става въпрос за литература отвъд ламанша.и никой не ми отговори защо го слага,като няма въртене няма усукване,а като няма усукване,няма вирбел.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Колега,темата стана малко банална но мислиш ли че ако ловиш на по-голяма дълбочина на бял червий няма да има усукване.При ваденето на линията белите червей стават като перки и се въртят, или сега ще кажеш че не знаем как да си закачим и червейте.Това с класьора нещо не го разбрах.Какво значение има дали поводите ще са на класьор трабукко или на колмик.???
И за пропадането на линията???Ами че той (микро вирвела )заема мястото на първия дропер.Всеки си има някой свой виждания и е добре че ги споделяме тук.На слука на всички 

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
разликата е,че колмика е оразмерен на няколко дължини,и поводите са абсолютно еднакви,а не подчертавам,че моя е колмик.абе ловете си с вирбел,аз досега нямам пресукан дюзен независимо от дълбочината,а и тук липсва въртеливото движение от макарата.няма смисъл да убеждавам който и да било,ловете както си знаете и това е.фукам се,че много знам и много разбирам, ей така си чеша езика.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....

Тъй като аз отворих тази тема, смятам, че е време отново да изкажа мнение, а то е - в нашето хоби ЗАКОНИ НЯМА. Без да имам претенции, че много знам и разбирам, бих ви посъветвал да експериментирате. Несериозно е да се приема или отхвърля нещо безусловно защото така сме свикнали. Всеки излет е индивидуален, а в експериментите често се крие ключа към успеха в риболова. (звучи много тъпо ама...)